• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel saldırıya uğrayan genç kadın için 'orada ne işi vardı' anketi!

E be akli geri yaratik herkes senin gibi eksik akıllı mı ki mesahi yanlış anlasın? Kaba etim yemedi sildim demiyor da rica uzerine sildim diyor.

"Kız " yazmandan bile belliyken amacın o igrenc adi mesajdan ne anlamamız gerekiyordu? Sıfatına tukurdugum

YAHU insanlar ne fena ben üniversitedeyken bazen şehirlerarası otobus erken oluyordu o saatte eve dönüyordum
velev ki diskoya gitmiş dönüyor bu cinsel saldırıyı mesru mu kılar ...

Bu haberi ilk okuduğumda içimden geçen şey şimdi o adi sapık değilde o saatte dışarda olan kız suçlu bulunacak olmuştu al işte zihniyetlerine sövdüklerim serefsizler

Özgecan olayı hala içimde bi yaradır aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyo gözlerim doluyo bu ülkede rahat rahat ne zaman gezicez korkmadan yolda afedersiniz ama seks teklifi aldığımı biliyorum hemde lisedeyken okuldan çıkmıştım 5 gibi evime kadar takip etti o adi şerefsiz o anı olsem unutamam heralde

Yazsam sayfalar yetmez o kadar doluyum ki bu konularda :KK43:

Kadın olmak herdaim zor iş

Bir kız evladım var,korkuyorum ne yalan söyleyeyim.

Ama gecenin bir vakti de sokaga çıkmasına izin vermem açıkçası,evladıma güvenmediğimden değil etrafa olan itibarımın zedelendiğinden.

Tecavüze uğrayan insan didik didik edilir, hemencik akıllarınca bir "kusur" bulunur..

Ama tecavüz eden, sütten çıkmış ak kaşık olarak kalmaya devam eder.

Ee kız o saatte gezmeseymiş (!)
Ee mini etek giymeseymiş (!)
Ee ordan gitmeseymiş (!)
Yakında, eee nefes almasaymış da derler. Nefes alsın yeter diyorlar ya hani.

CZoZj_TWwAA8fA0.jpg:large

384516c38b33b38eb36d2dc27940f95e_bigger.jpeg
dolu metrobüs ‏@dolumetrobus 5 sa.5 saat önce
Bunu Bağdat Caddesi'nde Çıplak bırakıyorum!!!
:KK57::KK57:.

O saatte disarda olan bi kiz tecavuzu mu hakkeder !!!
Bi erkek bu kadar rezillesemez !

Back