Cinsel problem

feyzos 5050

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
3
1
30
Merhaba buranın yeni üyesiyim kızlar esimin ısı nedeniyle ben önce geldim izne kızımla iki buçuk yasinda,iki buçuk ay sondada esım geldi onu cok ozledım bıde onunla kalacağız kayinvalidemlerde 1 ay 3 ay olcak toplamda birlikte olmadık ben olmak istiyorum ozledım süsleniyorum yatıyorum ama 1 ay daha olmaz eve çalıştığımız memlekete döndüğünüz zaman olur diyor anca ama bunu istemek benjm hakkım degıl mu sadece erkekler isteyince mj olacak

Bazı erkek değişik yerleri seviyor. Maceracı olanlar genelde misafirlikte uslu durmazlar. Bazılarıda çekimser oluyor. Odaklanamayacağını düşünebilir. Bilemiyorum. Ama zamanda az değil.

Bazı erkek değişik yerleri seviyor. Maceracı olanlar genelde misafirlikte uslu durmazlar. Bazılarıda çekimser oluyor. Odaklanamayacağını düşünebilir. Bilemiyorum. Ama zamanda az değil.
Evet 3 ay olacak yanı hem iliski ıcın iyi degıl uzaklaşmış oluyoruz birbirimizden ben elınden geleni yapıyorum ama 1 ay daha bekleyebiliri diyor nedense cok takdim bunu kafama islamda bile kadın istese erkek istemese gunah cok üzülüyorum

Misafirlikdeyiz diye belki çekine bilir eve dönünce olmazsa o zaman sorun olur

komple aile ile yasamış olsanız kardeş mi olacakmışsınız hayatımda böyle saçma bahane duymadım 😂

X