27 yaşında 1 senelik evliyim, ilişki esnasında kesinlikle zevk alamıyorum kadın doğuma kontrole gittim fakat herşey çok normal gözüküyor zamanla bu durum benım cinsellikten soğumama neden oldu artık dokunmasını bile istemiyorum, sevgiyle alakası yok sorun tamamen benden kaynaklı
Konu hakkında hangi doktora başvurmalıyım?
27 yaşında 1 senelik evliyim, ilişki esnasında kesinlikle zevk alamıyorum kadın doğuma kontrole gittim fakat herşey çok normal gözüküyor zamanla bu durum benım cinsellikten soğumama neden oldu artık dokunmasını bile istemiyorum, sevgiyle alakası yok sorun tamamen benden kaynaklı
Konu hakkında hangi doktora başvurmalıyım?
Eşinizle cinsellik dışında aranız nasıl. Daha çok birlikte vakit geçirmeye biseler paylaşmaya çalışın bazen olabilir böyle dönemler zevk alacam diye kendinizi şartlarsanız aksi olur. 1 senelik evlisiniz bu durum ne zamandan beri böyle
Eşinizle cinsellik dışında aranız nasıl. Daha çok birlikte vakit geçirmeye biseler paylaşmaya çalışın bazen olabilir böyle dönemler zevk alacam diye kendinizi şartlarsanız aksi olur. 1 senelik evlisiniz bu durum ne zamandan beri böyle
bu konuyu malesef sizden başkası yorumlayamaz. zevk almamanızda eşinizin rolü de büyük olabilir. onu kimse bilemez. sizi tatmin etmeden mi bitiriyor ilişkiyi. veya ilişki sırasında siz neler düşünüyorsunuz kafanızda vesvese kuruntu oluyor mu. uf bitsin artık ne zaman bitçek zevk almıyorum vs. vs. gibi.
Yani kadınlar iki türlü zevk alıyor birincisi klitoris ki bu en cok yaygin olan digeride vajinal olarak çoğu kadin bu dertten müzdarip bilimsel olarak bu zevki yasayanlarda cok az sayida. Ilişki sirasinda ön *evismeyi uzatıp esinizinde yardimiyla çözebilirsiniz