Cinsel isteksizlik yaşıyorum 26 yaşındayım

Vajinal akıntılarım normal olması gerektiği gibi ama ilişki sırasında kupkuruyum

Teşekkür ederim bende malesef yoğun çalışıyorum calsMa ortamım ve uyku duzenim berbat muhtemelen oda etkiliyo hindistan cevizi yağı deneyeblrm bir arkadaş daha önermiş inşallah yardımcı olur

Teşekkür ederim yukarda bir arkdas daha önermiş hindistan cevizi yağını deneyeblrm ilk kez duydum ben umarım yardımcı olur bana

Hormon degerleriniz icin ilac kullanin.. bi de bol bol findik fistik falan yiyin jel falan kullanin

Bebek yağı mı:/ o bölgeye uygun değil, asla kullanılmamalı. Kaygan his verdiği için vd40 ya da motor yağı falan da sürelim madem. O bölgeye has o iş için üretilmiş kayganlaştırıcılar dışında bir şey kullanılmamalı.

Kafanız çok dolu olabilir, yeterince uyarılmıyor olabilirsiniz, nasıl heyecanlanacağınıza dair bir şeyler okuyup izleyebilirsiniz belki. Bedeninizi tanımıyor olabilirsiniz. Ten uyumu olmayabilir. Sizin uyarılmaya vaktiniz olmadan eşiniz sertliğini yitiriyor olabilir. Ortam hazır olmayabilir bazen daha özel şeylerden içiniz gıcıklanabilir. Biraz yönlendirin şöyle yap böyle dur falan gibi diye. Çokça sebep olabilir

Instagram'da kadıncaterapi Zehra bayraktar var online eğitimler veriyor sürekli belki size faydası olur bi göz atın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…