Cinsel istek

eemositon

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
116
47
27
Merhaba hanımlar 9 aylık evliym 6 ay vajinismus yaşadım sonra yendim o dönemlerde de eşimle kavgalarımız çok oldu ara ara ufak tartışmalar yaşanıyor yine neyse vajinismusken daha fazla cinsel anlamda birşeyler yaşıyorduk deneme yapmaya çalışıyorduk vajinismustan sonra daha az ilişkiye girer olduk ikimiz de çalışıyoruz ve eşimin hiç izin günü yok esnaf olduğu için çalışma saatleri de uzun çok yorgun ve uykusuz kalıyor bundan dolayı olabilir mi bende üzülüyorum böyle düşündükçe ben istiyorum çünkü birlikte olmak ama yanaşmıyorum hemen uyuyor çünkü bilemedim yani

Merhaba hanımlar 9 aylık evliym 6 ay vajinismus yaşadım sonra yendim o dönemlerde de eşimle kavgalarımız çok oldu ara ara ufak tartışmalar yaşanıyor yine neyse vajinismusken daha fazla cinsel anlamda birşeyler yaşıyorduk deneme yapmaya çalışıyorduk vajinismustan sonra daha az ilişkiye girer olduk ikimiz de çalışıyoruz ve eşimin hiç izin günü yok esnaf olduğu için çalışma saatleri de uzun çok yorgun ve uykusuz kalıyor bundan dolayı olabilir mi bende üzülüyorum böyle düşündükçe ben istiyorum çünkü birlikte olmak ama yanaşmıyorum hemen uyuyor çünkü bilemedim yani
Her gün çalışıyorsa yorgun olması normal ya. Akşam yerine sabah birlikte olsanız.

Haftanın 7 günümü çalışıyor . Çok yıpratıcı Allah yardımcınız olsun . , benim eşimde vardiyalı çalışıyor izni olmasına rağmen . Yorgun oluyor . Ama eşinize söyleyin seni özledim diye , duygularınızı belli edin :) Oda sizi özlüyordur ama çalışınca çok yoruluyordur bide dinlenmeden konuşmaya bile hali kalmıyordur .hayat zor işi olsunda çalışsın.

Belki benim düşüncem size göre yanlış olabilir ama yorgunluk var diye cinsellik olmayacak kadar az yapmak alakasız insan istedikden sonra o gücü bulur yaratır yeterki istek olsun
Bir de esnaf olduğuna göre serbest meslek demek ki.dükkanı 1 saat 1 saat erken kapatıp açmak çok mu zor sanki.ben de tamamen bahane olduğunu düşünüyorum bu tarz şeylerin.gencecik insan da ne yorulacak o kadar? Tam tersi özlem olması lazım.ben de asıl tüm gün dipdibe olunca yapmak istemiyorum.kısaca bahane.bir sıkıntı var.

Bir de esnaf olduğuna göre serbest meslek demek ki.dükkanı 1 saat 1 saat erken kapatıp açmak çok mu zor sanki.ben de tamamen bahane olduğunu düşünüyorum bu tarz şeylerin.gencecik insan da ne yorulacak o kadar? Tam tersi özlem olması lazım.ben de asıl tüm gün dipdibe olunca yapmak istemiyorum.kısaca bahane.bir sıkıntı var.
Aynen bencede ne yoğun çalışanlar var 12 saat vardiyalı çalışıp ek iş yapanlar gece vardiyasindan sonra çıkıp sabah 8 de kahvalti yapıp akşam 6..7 ye kadar çalışıp tekrardan gece vardiyasina gidip ilişkisini aksatmayan varken böyle akşam dükkanı kapattikdan sonra evinde eşine dokunmadan yorgunum bahanesi olmaz

Aynen bencede ne yoğun çalışanlar var 12 saat vardiyalı çalışıp ek iş yapanlar gece vardiyasindan sonra çıkıp sabah 8 de kahvalti yapıp akşam 6..7 ye kadar çalışıp tekrardan gece vardiyasina gidip ilişkisini aksatmayan varken böyle akşam dükkanı kapattikdan sonra evinde eşine dokunmadan yorgunum bahanesi olmaz
Bu vajinismus muhabbetlerinde bazı adamlar ehh be seninle mi uğraşacağım deyip kendi işine bakmaya devam ediyor bence bekarlıktaki gibi.zaten anlatmış konunun başında.biraz çabalasa bence düzelir gibi.

Haftanın 7 günümü çalışıyor . Çok yıpratıcı Allah yardımcınız olsun . , benim eşimde vardiyalı çalışıyor izni olmasına rağmen . Yorgun oluyor . Ama eşinize söyleyin seni özledim diye , duygularınızı belli edin :) Oda sizi özlüyordur ama çalışınca çok yoruluyordur bide dinlenmeden konuşmaya bile hali kalmıyordur .hayat zor işi olsunda çalışsın.
Aynen koltuğa uzanır uzanmaz uyuyakalıyor öyle uyuyakalınca bende bazen trip atıyorum surat yapıyorum aslındayanlış yapıyorum ben biraz sert biriyim karakter olarak

İnsan isteyince yorgun da olsa fırsat yaratıyor. Ona göre pozisyon tercih ediyor mesela daha az yoracak. Eşiniz biraz vazgeçmiş gibi geldi. Olmuyor diyip surat asmayın,istediğinizi belli edin.

Banada şöyle geliyor vajinismustan dolayı psikolojik olarak çok yıprandık şimdi rahatlama geldi diye düşünüyorum

Eşininki tamamen bahane. Benim eşim 7 gün çalıştı yeri geldi inşaat işiyle meşgul. Ama maşallah hiç rahat durmazdı🤣
Yani eşiniz isteksiz olabilir veya olmuyorsa zaten olmuyor diye uzak duruyor olabilir.
Cinsellik sadece girip çıkmak değil afedersiniz.
Masaj yapabilirsiniz birbirinize, ne bileyim bir sürü yolu var birbirini mutlu etmenin. Yeterince gevşeyip rahatlayınca geriside daha kolay olacaktır. Zevk alma odaklı sevişin.

Eşiniz ile açık açık konusun.fırsat oluşturabilirsiniz.eşinizn belki problemleri var(erken boşalma,ereksiyon) ondan dolayı ilişki istemiyor olabilir.ne kadar yorgun olsa da yeni evli biri için ilişki olmaması anormal.açık açık konuşmak dan başka çareniz yok

vajinismusken size desek olmaması ve tartışmalarınızın olması sizin için çok zor bir durum olmalı çünkü bu durumda karşıdaki kişiden daha çok ilgi ve sevgi beklenir. Bence o sizi düşünsün siz düşüneceğinize dicem ama erkeklerde böyle bir his yok ne yazıkki

X