Cinsel isteği nasıl azalta bilirim.?

Zamanın da bastırdığı için bazı yorumların da gördüm hastalıklı şekilde boyle patlıyor bir noktadan sonra en belirgin örneği.
Valla Ferhan benim için tam Bi muamma. Eline erkek eli deymemiş olabilir 4 çocuklu ev hanımı olabilir her şey çıkabilir.

Konuya giris yaptim da . Belki bende bir seyler kaparim . Kizlar bende de hic istek yok. Cinsellikle ilgili bir sey de hayatim da yok. Bide hamileyim simdi riskli . Ama normal sartlarda cogunlukla canim aciyacak korkusuyla hep istegim azaliyor .

Hemen geldiler. Burada da herkes masallah gunde 5 kez.. Hic inandırıcı olmuyor bazen. Yeni evlilerde felan olabilir de. Diger türlü pek inandırıcı değil. Bir de insanlar olumsuz birseyden bahsederken bizim de şöyle iyi boyle iyi. İsteğim cok. Zor dayanıyorum demenin mantığı nedir. Burasının da gerçek hayattan kopuk olduğuna inanıyorum. Seks yapmasa bosanirim diyenler.. içlerinde muhakkak olur. Ama yarisindan cogu da yapamaz.

Ben de ameliyat oldum. 40 gün ilişki yasak. Çok zorlanıyorum. Cinsellikli sevişmelikli konu görünce dayanamıyor dalıyorum.

Ne yesem ne içsem acaba bana da söyleyin

Bu istek dürtüsel olduğu için bastırılması çok zor sürekli insanın depresyonda falan olması lazım galiba isteksiz olması için.
40 gün hemen geçer ya şafak say. Yeme içme ile çok alakası yok konudan direkt uzaklasmak gerekiyor birde bu tarz şeyler izlense okunsa daha çok istenir dürtüleri harekete geçiriyor.

Baştan yorumları okudum aynı şeyleri mi okuduk? Çünkü Bi tane bile kendi cinsel hayatından bahseden yorum göremedim?

Baştan yorumları okudum aynı şeyleri mi okuduk? Çünkü Bi tane bile kendi cinsel hayatından bahseden yorum göremedim?
Ay olsun, cinsel hayatından bahseden olmasa da onun yazması lazım. Her başlığa çok duyarlı(!) bir yorum yazan çıkmasa şaşarım zaten.

"Tamam tamam en duyarlı sizsiniz." diyelim de üye kendiyle gurur duysun, amacına ulaşsın, başlığı terk etsin.

Evet sonuç? Nasıl azaltıyoruz?

Eşim istemiyo. Boşanmayıda düşünmüyorum çocuğum var. Seks yapmakta artık önemli değil sadece hormonal olarak hissleri bastırmam lazım
Esin seni çekici bulmuyor başkasi var kesinlikle. Kesinlikle dememin sebebi önceki mesajlarında aldatmadigina eminim yazmışsın. nasıl emin olabiliyorsun? çok güzel gizlemiş adam. sabaha kadar kitap okuyormus demek ki istenmiyorsun. Bunu konuşacaksın çözüme yanasmiyorsa ayrilacaksin başka yolu yok kimse istenmediği bir evlilikte mutlu olmaz

Duvara tirmanirsin olur biter.

Ah canim.. eski mesajlarını okudum. Ben de sandim 15 yillik evlisin. Sen 40 yaşlarında felansin. Daha 25 yaşındasın. Cocugun yok. Hayatinin baharindasin. Daha da yorum yapmıyorum.

Duvara tirmanirsin olur biter.
Kendi yöntemlerinizi bana söylemeyin lütfen. Kedi miyim ben ayol

Siz mesajlarda niye bu kadar derine inmeye meraklısınız? Kendi derinliklerinizde yaşayamadıklarınızı mesajların derinine inerek mi yaşıyorsunuz? Cinsellikle ilgili sorununuz varsa ve duvara tırmanarak çözmeye çalışıyorsanız yanlış yoldasınız. Bak valla başka kimse size gerçekleri böyle söylemez. Hadi iyisin.

30 günüm kaldı neyse ki.

Konuya giris yaptim da . Belki bende bir seyler kaparim . Kizlar bende de hic istek yok. Cinsellikle ilgili bir sey de hayatim da yok. Bide hamileyim simdi riskli . Ama normal sartlarda cogunlukla canim aciyacak korkusuyla hep istegim azaliyor .
Hamilelikte azalması normal.
Eğer doğumdan sonrada devam ederse o zaman çift terapisi alın. Eşinizle problemleriniz varsa bu cinselliğe de yansır. Korkunuz için rahatlamanız, kaslarınızı için pilates topuyla pelvik hareketler yapmanız, nefes egzersizleri ve uzun ön sevişme işinize yarayabilir. Eşinizle aranızda utanma, gizlilik olmasın. Birbirbinizden açıkca taleplerinizi söyleyin.

Eşim istemiyo. Boşanmayıda düşünmüyorum çocuğum var. Seks yapmakta artık önemli değil sadece hormonal olarak hissleri bastırmam lazım

Seks olmadan evlilik mi olur?
Bence önce burayı düzeltmemiz lazım.
İnsanın hem fiziksel hem ruhsal bir ihtiyacı.

Öbür taraftan inanıyorsanız peygamberimiz evli olmayan insanlar için oruç tutmayı tavsiye etmiş.

Ancak evli olduğu halde ilişki yaşamayan kadın yada erkek için boşanmak için haklı bir gerekçe görmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…