- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.249
- 548
- Konu Sahibi larissa1990
-
Valla Ferhan benim için tam Bi muamma. Eline erkek eli deymemiş olabilir 4 çocuklu ev hanımı olabilir her şey çıkabilir.Zamanın da bastırdığı için bazı yorumların da gördüm hastalıklı şekilde boyle patlıyor bir noktadan sonra en belirgin örneği.
Boşanmam diyoBoşansın daha iyi öyle bir ortam anne baba birbirinden kopuk o çocuktan sağlıklı psikoloji beklenemez çünkü annesinin ne yaptığını çocuklar anlıyor.
Valla Ferhan benim için tam Bi muamma. Eline erkek eli deymemiş olabilir 4 çocuklu ev hanımı olabilir her şey çıkabilir.
Boşanmam diyo
Sevişerek azaltabilirsinizMerhaba kızlar. Size birşey sormak istiyorum. Kadınlarda cinsel istek nasıl azaltılır ve ya bastırılır.?
Günlük hayatıma çok neqativ yansıyo. Ne yapsamda kendimi hep düşünceli stressli vaziyyetde buluyorum.
Ben de ameliyat oldum. 40 gün ilişki yasak. Çok zorlanıyorum. Cinsellikli sevişmelikli konu görünce dayanamıyor dalıyorum.
Ne yesem ne içsem acaba bana da söyleyin
Baştan yorumları okudum aynı şeyleri mi okuduk? Çünkü Bi tane bile kendi cinsel hayatından bahseden yorum göremedim?Hemen geldiler. Burada da herkes masallah gunde 5 kez.. Hic inandırıcı olmuyor bazen. Yeni evlilerde felan olabilir de. Diger türlü pek inandırıcı değil. Bir de insanlar olumsuz birseyden bahsederken bizim de şöyle iyi boyle iyi. İsteğim cok. Zor dayanıyorum demenin mantığı nedir. Burasının da gerçek hayattan kopuk olduğuna inanıyorum. Seks yapmasa bosanirim diyenler.. içlerinde muhakkak olur. Ama yarisindan cogu da yapamaz.
Cok istekli olanlar.. belli ki gunde 10 posta yapıyorlar ve dayanamıyorlar. Derine inseniz anlarsınızBaştan yorumları okudum aynı şeyleri mi okuduk? Çünkü Bi tane bile kendi cinsel hayatından bahseden yorum göremedim?
Ay olsun, cinsel hayatından bahseden olmasa da onun yazması lazım. Her başlığa çok duyarlı(!) bir yorum yazan çıkmasa şaşarım zaten.Baştan yorumları okudum aynı şeyleri mi okuduk? Çünkü Bi tane bile kendi cinsel hayatından bahseden yorum göremedim?
Esin seni çekici bulmuyor başkasi var kesinlikle. Kesinlikle dememin sebebi önceki mesajlarında aldatmadigina eminim yazmışsın. nasıl emin olabiliyorsun? çok güzel gizlemiş adam. sabaha kadar kitap okuyormus demek ki istenmiyorsun. Bunu konuşacaksın çözüme yanasmiyorsa ayrilacaksin başka yolu yok kimse istenmediği bir evlilikte mutlu olmazEşim istemiyo. Boşanmayıda düşünmüyorum çocuğum var. Seks yapmakta artık önemli değil sadece hormonal olarak hissleri bastırmam lazım
Duvara tirmanirsin olur biter.Ay olsun, cinsel hayatından bahseden olmasa da onun yazması lazım. Her başlığa çok duyarlı(!) bir yorum yazan çıkmasa şaşarım zaten.
"Tamam tamam en duyarlı sizsiniz." diyelim de üye kendiyle gurur duysun, amacına ulaşsın, başlığı terk etsin.
Evet sonuç? Nasıl azaltıyoruz?
Ah canim.. eski mesajlarını okudum. Ben de sandim 15 yillik evlisin. Sen 40 yaşlarında felansin. Daha 25 yaşındasın. Cocugun yok. Hayatinin baharindasin. Daha da yorum yapmıyorum.Merhaba kızlar. Size birşey sormak istiyorum. Kadınlarda cinsel istek nasıl azaltılır ve ya bastırılır.?
Günlük hayatıma çok neqativ yansıyo. Ne yapsamda kendimi hep düşünceli stressli vaziyyetde buluyorum.
Kendi yöntemlerinizi bana söylemeyin lütfen. Kedi miyim ben ayolDuvara tirmanirsin olur biter.
Hamilelikte azalması normal.Konuya giris yaptim da . Belki bende bir seyler kaparim . Kizlar bende de hic istek yok. Cinsellikle ilgili bir sey de hayatim da yok. Bide hamileyim simdi riskli . Ama normal sartlarda cogunlukla canim aciyacak korkusuyla hep istegim azaliyor .
Yoo konu sahibi de istekli ama 10 kere falan yapmıyor. Bazı konularda bazen oluyor bu abuk yorumlar ama olmadan Nasrettin Hoca gibi vurayım dedin galiba.Cok istekli olanlar.. belli ki gunde 10 posta yapıyorlar ve dayanamıyorlar. Derine inseniz anlarsınız
Eşim istemiyo. Boşanmayıda düşünmüyorum çocuğum var. Seks yapmakta artık önemli değil sadece hormonal olarak hissleri bastırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?