Cinsel isteği nasıl azalta bilirim.?

Ah canim.. eski mesajlarını okudum. Ben de sandim 15 yillik evlisin. Sen 40 yaşlarında felansin. Daha 25 yaşındasın. Cocugun yok. Hayatinin baharindasin. Daha da yorum yapmıyorum.

Ya bu o üye mi?
Gerçekten kendine yazık ettiğini geç yaşlarda anlayacak o zaman da iş işten geçmiş olacak.

Hiç gülcegim yoktu 🤣 yani genç insanlar neden böyle hal almaya başladı hayret ediyorum bizim komşu yaşı geçkin adam birde karısı elden gider diye ameliyat bile olmayı düşünüyor millet sağlıklı iken istemiyor ya herşeyin kıymetini bilmek lazım neyse aseksuellere de saygım var ama yazık ne hayallerle evleniyor diğer kişi sonuçta 🤔🤣
Eee demek ki sağlıklı değil.

Eşiniz kuvvetle muhtemel isteğini başkalarıyla gideriyor. Sizde cinsellik yaşamadığınız bir evliliği sürdürmek zorunda değilsiniz. Cinsel isteğinizi de bastırmak zorunda değilsiniz. Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisinde Cinsellik yemek yemek, su içmek gibi fizyolojik ihtiyaçlardan biri kabul edilir ve en temellerden biridir. Bunu bastırırsanız her türlü problemle karşılaşırsınız.
isteği olduğuna nereden eminsin bu kadar?.erkek bunlar.

Ben de ameliyat oldum. 40 gün ilişki yasak. Çok zorlanıyorum. Cinsellikli sevişmelikli konu görünce dayanamıyor dalıyorum.

Ne yesem ne içsem acaba bana da söyleyin :KK70:
Oyy oyy ne çektik şu cinsel istekten.ömrün şu aç köpeği doyurmaya çalışarak geçiyor 😂😂. Bazen alıp karşıma konuşuyorum sen nasıl bir yaratıksın diye. Tam bir baş belası 😂😂. Şaka bir yana, annemlerden sonraki doğan neslin erkeklerinden alıp, kadınlara vermişler heralde cinsel isteği.kadınlar ne kadar azgınsa erkekler de o kadar çöp.bu ne biçim iştir yaa. işin gatip ve gıcık tarafı, bizi yalanlar içinde büyüttüler.oysa ki işler tam tersiymiş.hem de ne ters.

Hemen geldiler. Burada da herkes masallah gunde 5 kez.. Hic inandırıcı olmuyor bazen. Yeni evlilerde felan olabilir de. Diger türlü pek inandırıcı değil. Bir de insanlar olumsuz birseyden bahsederken bizim de şöyle iyi boyle iyi. İsteğim cok. Zor dayanıyorum demenin mantığı nedir. Burasının da gerçek hayattan kopuk olduğuna inanıyorum. Seks yapmasa bosanirim diyenler.. içlerinde muhakkak olur. Ama yarisindan cogu da yapamaz.
Yanlış anlamış olmayasın.isteksizlik konusu değil, aşırı istek konusu zaten.sonraki yorumlardan kafam karıştı heralde.

Oyy oyy ne çektik şu cinsel istekten.ömrün şu aç köpeği doyurmaya çalışarak geçiyor 😂😂. Bazen alıp karşıma konuşuyorum sen nasıl bir yaratıksın diye. Tam bir baş belası 😂😂. Şaka bir yana, annemlerden sonraki doğan neslin erkeklerinden alıp, kadınlara vermişler heralde cinsel isteği.kadınlar ne kadar azgınsa erkekler de o kadar çöp.bu ne biçim iştir yaa. işin gatip ve gıcık tarafı, bizi yalanlar içinde büyüttüler.oysa ki işler tam tersiymiş.hem de ne ters.
Konu sahibi ben değilim. :KK48: Eşi isteksiz olan da ben değilim. Ben ameliyat oldum geyik yapmaya girdim.:KK45:

Ay olsun, cinsel hayatından bahseden olmasa da onun yazması lazım. Her başlığa çok duyarlı(!) bir yorum yazan çıkmasa şaşarım zaten. :işsiz:

"Tamam tamam en duyarlı sizsiniz." diyelim de üye kendiyle gurur duysun, amacına ulaşsın, başlığı terk etsin.

Evet sonuç? Nasıl azaltıyoruz? :KK45:
Olayı da yanlış anlamış ki.isteksiz birine kendi isteğinden bahsedersen ayıp olur.oysa ki bu konuda kendi isteğinden bahseden dert ortağı olmuş oluyor 😂

Bana ilişki yasak. İç dış dikiş var şu an. 40 gün bekleyeceğiz. Normalde haftada bir iki yetiyor bana. Çok kuduruk değilim de yasak olunca bir kudurukluk geldi ki sorma :KK45:
Ben kuduruğum valla.gerçekten çok zorluyor.yapmıyor da değilim.yapıyorum uzun uzun.ertesi gün yine eski tas eski haman.bir de benim reglden sonra aşırı istekten yanma, sancı falan da oluyordu.oradaki sinir uçları fazla uyarılmaktan sancıyordu resmen.bazılarınıza garip gelebilir ama bilenler bilir illaki.bir kaşıntı tutuyor ki sorma.sinir, stres basıyor hemen.regl dönemim geldi.eskiden o zaman da zor dayanırdım ama ne hikmetse bir sakinlik var.kurtuluyor muyum acaba ? Hem kurtulmak istiyorum, hem bir yandan da yaşlanıyor muyum diye üzüleceğim diye endişe ediyorum.

Bunun çaresini bende aradim hatta burda birçok konuyada yazdim birkac uye yazmış gercekten eslerle sorun varsa eşler birbirine yetemiyorda bu baski hic gitmiyor yani ben bunca zaman bulamadim bulan olursa banada yazabilir

Merhaba kızlar. Size birşey sormak istiyorum. Kadınlarda cinsel istek nasıl azaltılır ve ya bastırılır.?
Günlük hayatıma çok neqativ yansıyo. Ne yapsamda kendimi hep düşünceli stressli vaziyyetde buluyorum.
Mastürbasyon bunun için var. Neden bastırasınız ki? Nefes alma isteğinizi bastırıyor musunuz?

evlisin ve eşinden ilgi alaka görmüyor en doğal gereksinimlerinden birtanesini yaşayamıyorsun. ayrılırım diyorsun ama arada çocuk var. belki de ekonomik durumundan dolayı ayrılamıyorsun. ve erkeğinin düzelmesini beklemek yerine kendinden taviz verip durumu kabullenerek gençliğini harap ediyorsun. einin duzelmesini değil kendinin duygularından arınmasını çözüm olarak görüyorusn. üzüldüm gerçekten. bence eşin ile aranızda cinsellik oluşması için bazı yollara başvur baştan çıkarma ilgisini çekme gibi. tabi sorunu yoksa eşinin. bir de sürekli düşünmemeye uyarılmamaya çalış. arada bir dayanamayacak duruma geldiğinde ise mastürbasyon ile kendini rahatlat ve yine aynı döngüye gir. bir süre sonra daha iyi hissedersin. bunlar bence.......

Back
X