- 7 Şubat 2022
- 43
- 12
- 8
- 35
- Konu Sahibi larissa1990
-
Evli misinMerhaba kızlar. Size birşey sormak istiyorum. Kadınlarda cinsel istek nasıl azaltılır ve ya bastırılır.?
Günlük hayatıma çok neqativ yansıyo. Ne yapsamda kendimi hep düşünceli stressli vaziyyetde buluyorum.
Bu bem de de varMerhaba kızlar. Size birşey sormak istiyorum. Kadınlarda cinsel istek nasıl azaltılır ve ya bastırılır.?
Günlük hayatıma çok neqativ yansıyo. Ne yapsamda kendimi hep düşünceli stressli vaziyyetde buluyorum.
Evet ama cinsel hayatım yokEvli misin
Esiniz nerede ? Farkli ulkelerde falan misiniz?Evet ama cinsel hayatım yok
Nasıl yani, ona genelde ev arkadaşlığı diyoruz.Evet ama cinsel hayatım yok
Eşiniz yanınızda ise onula aktive olsanız. Orgazm yaşadıktan sonra da devam ediyorsa uzmandan destek alın. Eşiniz yanınızda yok ise mastibasyon sayısını azaltmanız gerekEvet ama cinsel hayatım yok
Cinsel hayatım yokBoşalma olduğu halde mi istek devam ediyor
Kendi kendinize halledeceksiniz o zaman. Uyarıcı şeyler izleyip okumayınCinsel hayatım yok
Burdaki herkesin libido tavana vuruyor pek yardımcı olabileceklerini sanmıyorum
İstek artırıcı ilacı keşfetsek parayı gırarukEvet kız tam tersi burda kadınlar yüksek partnerleri yerler de çoğunun
Eşim istemiyo. Boşanmayıda düşünmüyorum çocuğum var. Seks yapmakta artık önemli değil sadece hormonal olarak hissleri bastırmam lazım
Azerbaycanlı mısınız?Merhaba kızlar. Size birşey sormak istiyorum. Kadınlarda cinsel istek nasıl azaltılır ve ya bastırılır.?
EvetAzerbaycanlı mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?