- 2 Kasım 2023
- 148
- 130
- 30
- Konu Sahibi VanessaIves
Görev başarılıNasıl yani arkadaşı varken mi odaya geçtiniz anlayamadım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görev başarılıNasıl yani arkadaşı varken mi odaya geçtiniz anlayamadım ben
Sorunu ufak ufak çözüyorum bugün biraz ilerleme kaydettimBen de böyle utananları hic anlamıyorum bir ben edepsizim herhalde dan diye söylerim söylemekle kalmaz eyleme gecerim ama tabii biz 4 yıl flört ettik evlenince bir yıla yakın zaman da vajinismus derdiyle ugrastik oldu olmadı diye denerken tedavi vs. o utangaçlık gitti.Siz sevgiliyken de uzaktaymıssınız bir de yapınız biraz daha içe kapanıksa ondandır.Telefonda mesaj yazin mesela aksam icin seni bekliyorum özledim gibisinden
Hiç inanamıyorum nedense amaGörev başarılı
Cidden başardım beynimi kapattım dedim ki bu adamla bir ömür geçireceğim bazı duvarlar kırılmalı bu arada ben ilerlemeye başladıkça eşim şaşırdı gerçekten şoka girdi sonuç olarak 2 sene içinde cinsel olarak en harika zamanımdan birisini yaşadımHiç inanamıyorum nedense ama
Tebrikler adam bayram yapmıştırCidden başardım beynimi kapattım dedim ki bu adamla bir ömür geçireceğim bazı duvarlar kırılmalı bu arada ben ilerlemeye başladıkça eşim şaşırdı gerçekten şoka girdi sonuç olarak 2 sene içinde cinsel olarak en harika zamanımdan birisini yaşadım
Ay varya cidden etkiledi normalde de cinsel olarak uyumlu ve güzel vakit geçiriyoruz ama benim ilk adımı atmam biraz daha nasıl desem burada diyemiyorum sıcak davranmam diyelim psikolojik olarak harika etkiledi ikimiziTebrikler adam bayram yapmıştır
Sakın öyle bağırma hareketlerine kıyafetinle belli et istediğini yatak odasında na gecilme zamani geldigini adam anladın öyle bagitmakla cagirmakla olmazBundan sonra öyle yapacağım kalk adam yatak odasına diye bağıracağım
Ya onu şakasına yazmıştım zaten asla öyle bir şey yapmamSakın öyle bağırma hareketlerine kıyafetinle belli et istediğini yatak odasında na gecilme zamani geldigini adam anladın öyle bagitmakla cagirmakla olmaz
Anladım bende yorumları yeni girdim okuyorum gözün aydın gece güzel gecmisYa onu şakasına yazmıştım zaten asla öyle bir şey yapmam
Ayyy evet evet ilerleme oldu diyelim biraz rahatladım üzerimden yük kalktı aslında kendime olan güvenim tazelendi diyelimAnladım bende yorumları yeni girdim okuyorum gözün aydın gece güzel gecmis
Yeni evlisin 2 yıl da az zaman değil atyik utanılacak durum yok illa yatak odası diye sartlama salon da olur yeterki eşine yaklaş içinden geldiği gibi olAyyy evet evet ilerleme oldu diyelim biraz rahatladım üzerimden yük kalktı aslında kendime olan güvenim tazelendi diyelim
Evet içimden geçenleri yansıtamıyordum onu ufak ufak kırıyorum ama konuyu açarken umudum yoktu herkes çok nazik ve hoş yaklaştı gerçekten mutlu oldumYeni evlisin 2 yıl da az zaman değil atyik utanılacak durum yok illa yatak odası diye sartlama salon da olur yeterki eşine yaklaş içinden geldiği gibi ol
Bu formun en güzel yanı da bu zaten derdini paylasacakdin ki başından geçenler ve tecrübe sahibi olanlar fikirde bulunacaklar inşallah daha da mutlu olursunuzEvet içimden geçenleri yansıtamıyordum onu ufak ufak kırıyorum ama konuyu açarken umudum yoktu herkes çok nazik ve hoş yaklaştı gerçekten mutlu oldum
Yeni evlisin 2 yıl da az zaman değil atyik utanılacak durum yok illa yatak odası diye sartlama salon da olur yeterki eşine yaklaş içinden geldiği gibi ol
Çok teşekkür ederim hepimiz daha mutlu olalım inşallahBu formun en güzel yanı da bu zaten derdini paylasacakdin ki başından geçenler ve tecrübe sahibi olanlar fikirde bulunacaklar inşallah daha da mutlu olursunuz
İnşallahÇok teşekkür ederim hepimiz daha mutlu olalım inşallah
Yaaa çok sevindim adınaa herşey daha güzel olacak emin ol Açıkdıkça ilişkiniz boyut atlayacak resmen cinsel ilişki cidden ruhu doyuruyor tazeliyor bunu keşfettikçe kendine güven duygun artıcakAyyy evet evet ilerleme oldu diyelim biraz rahatladım üzerimden yük kalktı aslında kendime olan güvenim tazelendi diyelim
Çok teşekkür ederim canım bende mutlu oldum ayrıca gerçekten yaşamadığım kadar zevk yaşadım güne iyi başladım diyelimYaaa çok sevindim adınaa herşey daha güzel olacak emin ol Açıkdıkça ilişkiniz boyut atlayacak resmen cinsel ilişki cidden ruhu doyuruyor tazeliyor bunu keşfettikçe kendine güven duygun artıcak
Fiziksel olarak belli edebilirsiniz, rendevulasir gibi sevişilir mi2 senelik evliyim genel olarak utanma sorunum var bu zaten yaşantımı çok etkiliyor sessiz sakin utangaç birisiyim bu elimde değil eşim benim aksime çok aktif ve lafını saklamaz yani cinsel isteği olunca açık açık söylüyor bazen o söylemeden ben söylemek istiyorum yada ilk hamle ondan gelmesin istiyorum ama yapamıyorum yanına kadar gidip geri geliyorum yada bir iki kere seslendim sonra başka bir şey dedim birlikte olalım diyemedim cidden çok istekli olsam bile ilk hamle hep ondan bekliyorum bunu nasıl yenerim en azından benim gibi olan birisi varsa tavsiye verirse çok sevinirim.
Ufak ufak kırıyorum duvarlarıFiziksel olarak belli edebilirsiniz, rendevulasir gibi sevişilir mi
Ev arkadasi evdeydi, disari da çıkmayacaktı. Napayim bekleyemezdim ahshhdNasıl yani arkadaşı varken mi odaya geçtiniz anlayamadım ben