- 2 Kasım 2023
- 148
- 130
- 30
- Konu Sahibi VanessaIves
Bunu yapacağım en etkili ve güzel yöntem bu benceGozunuzu karartin, tv izlerken oturuverin kucagina
Ya da sey yapın, adam tv izlerken karsisina gecip elbisenizi cikarin. Sonrasi garanti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu yapacağım en etkili ve güzel yöntem bu benceGozunuzu karartin, tv izlerken oturuverin kucagina
Ya da sey yapın, adam tv izlerken karsisina gecip elbisenizi cikarin. Sonrasi garanti
Asko 2 sene olmuş daha ne zamanı, hemen yap bence sonra alışırsın zatenYa işte kafamda ne senaryolar dönüyor neler neler düşünüyorum hayata geçiremiyorum artık zamanla düzelir umarım
Düzelir düzelir merak etme sonra onlar kaçıyo zaten herkes bu yoldan geçiyorYa işte kafamda ne senaryolar dönüyor neler neler düşünüyorum hayata geçiremiyorum artık zamanla düzelir umarım
Evet bende farkındayım 2 sene uzun bir zaman zaten o yüzden konuyu da açtım artık daha atılgan olacağım :)Asko 2 sene olmuş daha ne zamanı, hemen yap bence sonra alışırsın zaten
Cücük hareketi ne kız nonik mi pand*k mi? AnlamadımCücük hareketi de yapsın ahshs tarif edemedim ama insallah siz de ayni tabiri kullaniyorsunuzdur
Bakalım artıkDüzelir düzelir merak etme sonra onlar kaçıyo zaten herkes bu yoldan geçiyor
O ne kızCücük hareketi de yapsın ahshs tarif edemedim ama insallah siz de ayni tabiri kullaniyorsunuzdur
Ya söylemeye gerek yok ki adam dediğin anlar anlamazsa da tut elinden yatak odasına götür hiç utanmam kocadan utanılır mı yafBakalım artık söylemeye cesaret edemiyorum fiziksel olarak belli edeceğim artık
Bundan sonra öyle yapacağım kalk adam yatak odasına diye bağıracağımYa söylemeye gerek yok ki adam dediğin anlar anlamazsa da tut elinden yatak odasına götür hiç utanmam kocadan utanılır mı yaf
yaaa cücük hareketi neee ilk defa duydum vallahiCücük hareketi de yapsın ahshs tarif edemedim ama insallah siz de ayni tabiri kullaniyorsunuzdur
Kız yok öyle denir mi azcık işve cilve yap konuşma gözünle belli etBundan sonra öyle yapacağım kalk adam yatak odasına diye bağıracağım
İşte 2 senedir birlikte olduğumuz her zaman eşimden ilk adım geldi ben daha hiç ilk adımı atmadımYeni evli de değilsiniz 2 senelik üstelik
Şaka yaptım yaKız yok öyle denir mi azcık işve cilve yap konuşma gözünle belli et
Sen de ilk adımı at ki adam sevinsin istenildiğini arzulandığını anlasın eşinden utanılacak ne var yahuİşte 2 senedir birlikte olduğumuz her zaman eşimden ilk adım geldi ben daha hiç ilk adımı atmadım
Ya bu utanma durumu yatağa geçtiğim zaman gidiyor orada uyum güzel ama başlangıç da utanma oluyordu bunu zamanla aşacağım iyi ki konu açtım gerçekten siz güzel insanlar sayesinde öz güven aldım cansınızSen de ilk adımı at ki adam sevinsin istenildiğini arzulandığını anlasın eşinden utanılacak ne var yahu
Ya gerçekten kaç kere koltuğa kadar gidip geri döndümYanına gidip direk olaya dalmakla başlamaz ki bu iş zaten :)
Göğsüne yatıp dizi izlerken ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. Yanına gidip geri dönüyorum demişsiniz çok şirin geldi bu bana
Cücük hareketi ne kız nonik mi pand*k mi? Anlamadım
O ne kız
Ahshd ay nasıl anlatayim. Boyle karşıdaki adamin penisine dogru bir elin bas+isaret+orta parmagini birlestirip mucuk gibi bir sesle el hareketi yapilir ya ahshd ya anlatamiyorumyaaa cücük hareketi neee ilk defa duydum vallahi
İ na na mıyorum size gidip gidip geri dönmek nedirYa gerçekten kaç kere koltuğa kadar gidip geri döndüm