- 29 Şubat 2012
- 10.716
- 19.830
- 598
- Konu Sahibi pistachio_27
-
Evet oluyor eşimle ön sevişme dahil 45 dk sürdüğü oluyor ama neden!Kocam antidepresan kullanıyor ve böylece erken boşalmayıda önlüyor ee tabi buda benim işime geliyorArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Yok kız hiç öyle olmuyor anı yaşıyorsunVar ama bir süre sonra bu da sorun oluyor. Erkeği yeterince tahrik edemediğini düşünüp insan bunalıma giriyor vs
Evet oluyor eşimle ön sevişme dahil 45 dk sürdüğü oluyor ama neden!Kocam antidepresan kullanıyor ve böylece erken boşalmayıda önlüyor ee tabi buda benim işime geliyor
Olması gereken bu değil mi ki zaten. Bizimde 1 saatin altına inince benim psikolojim bozuluyo. İkimiz aşırı sarhoşsak kısa sürüyor oda o kafayla kendini tutamıyor insan1 saat sürüyor bizim ortalama, eşim alkol aldığında
Alkolsüz 25-30 dk falan sürüyor
Millet 1 saatten bahsediyor ben sustumBenimkide erken bosaliyor ve arada sirada sertlesme problemi yasiyor,onceden yoktu bu normalmi acaba
Bu hapların bu özelliği gerçekten çok kötü hapın adının baş harflerini yazar mısınız ben de panik atak ilacı alıyorum bazen zorluyor nalet ilaçEvet oluyor eşimle ön sevişme dahil 45 dk sürdüğü oluyor ama neden!Kocam antidepresan kullanıyor ve böylece erken boşalmayıda önlüyor ee tabi buda benim işime geliyor
Olması gereken bu değil mi ki zaten. Bizimde 1 saatin altına inince benim psikolojim bozuluyo. İkimiz aşırı sarhoşsak kısa sürüyor oda o kafayla kendini tutamıyor insan
O züğürt tesellisi benceYa sanırım bu da geç boşalma problemiymiş garfi, yarım saat falan olmalıymış diye okumuştum sanki
O züğürt tesellisi bence
L ile başlıyorBu hapların bu özelliği gerçekten çok kötü hapın adının baş harflerini yazar mısınız ben de panik atak ilacı alıyorum bazen zorluyor nalet ilaç
Lu muL ile başlıyor
Evet
Evet benim ex. Mahfediyodu beni. Kürttu ondan mıdır nedir bilmiyorumArkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.
Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Onla ne alakası var?Evet benim ex. Mahfediyodu beni. Kürttu ondan mıdır nedir bilmiyorum
Bizde de Lustral kullanıyor eşim ve gerçekten süreyi çok uzatıyor hatta gereksiz çok uzatıyorEvet oluyor eşimle ön sevişme dahil 45 dk sürdüğü oluyor ama neden!Kocam antidepresan kullanıyor ve böylece erken boşalmayıda önlüyor ee tabi buda benim işime geliyor
Bilmem bana gereksiz gelmediBizde de Lustral kullanıyor eşim ve gerçekten süreyi çok uzatıyor hatta gereksiz çok uzatıyor
Şimdi erken boşalan herkez bu ilacı kullanmaya başlayacak bundan sonraBizde de Lustral kullanıyor eşim ve gerçekten süreyi çok uzatıyor hatta gereksiz çok uzatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?