• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel Iliskiyi 30-40 Dakika bosalmadan sürdürebilen Erkek var mi

Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.

Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Bulduysa yapışsın bırakmasın :KK70::KK70::KK70: bi daha ele geçmez

Erken bosalma gibi gec bosalmada bir tür rahatsızlık yalniz ha..
Geç boşalma durumu, erkeğin cinsel olarak uyarılması ve boşalmasının normalden daha fazla zaman alması demektir. Erkek cinsel sağlığında sık karşılaşılmayan bir problemdir. Bazı erkeklerde geç boşalma görülebildiği gibi bazılarında ise boşalma hiç gerçekleşmez.
Çoğu zarar azı da karar değil ortası yarar..😁

Erken bosalma gibi gec bosalmada bir tür rahatsızlık yalniz ha..
Geç boşalma durumu, erkeğin cinsel olarak uyarılması ve boşalmasının normalden daha fazla zaman alması demektir. Erkek cinsel sağlığında sık karşılaşılmayan bir problemdir. Bazı erkeklerde geç boşalma görülebildiği gibi bazılarında ise boşalma hiç gerçekleşmez.
Çoğu zarar azı da karar değil ortası yarar..😁

Ben cok gec ve zor orgazm olan biri olarak Ben de bu Problemden istiyorum karsi tarafta 😄

Var tabii ..erkek arkadaşım kendini tutabiliyor , doğru zamanlarda, ‘daha boşalmama var‘ diye bir edit geçersem yarım saat ve yukarısına çıkabiliyor. Ama tamamen şans olabilir ☺️🥲🤣 çok okuyorum burda, ya kış bitene kadar boşalmıyor adam yada daha sen uzanırsın adam kalkar 🤦🏻‍♀️ 1 tane squat çekmek gibi ne faydası var ne zararı 🥲🥲🤣

Arkadaslar bir Arkadasim Sevgilisinin 30-40 Dakika boyunca bosalmadan iliskiye girebildigini anlatti bana. Ve buna Önsevismeyi dahil etmiyoruz.

Olabilir mi böyle birsey, böyle bir Adama rastgelen varmi? Yani ben önceki Partnerlerimle saniyelerin hesabini yaptigim icin inanasim gelmedi.
Robotmu bu adam yoksa :olamaz:

Var.

Her ilişkide veya her erkek o kadar yapar veya yapamaya bilir ama 30.40dk da çok abartılacak bişey degil kimisi hiç 2 sefer ilişki yaşamamış yaşayanlar da normal karşılıyor bir gecede 2kez ilişkiyi
böyle sorulardaki yorumları okudukça genel olarak ilişkilere not verecek olursak 10 üzerinden en fazla 3 verilir verilir

Back
X