G gokksuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2021 13 10 25 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi gokksuu #21 Meditasion .!.: Kendini bırak yavaş yavaş yönlendirme yap derim. Korktukça hiç yapamazsın Genişletmek için tıkla... evet haklısınız en kısa zamanda güzel haberler verebilirim inşallah olmazsa da bir doktora başvurmayı düşünüyorum
Meditasion .!.: Kendini bırak yavaş yavaş yönlendirme yap derim. Korktukça hiç yapamazsın Genişletmek için tıkla... evet haklısınız en kısa zamanda güzel haberler verebilirim inşallah olmazsa da bir doktora başvurmayı düşünüyorum
M Meditasion Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2021 12 -2 31 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi gokksuu #22 gokksuu .!.: evet haklısınız en kısa zamanda güzel haberler verebilirim inşallah olmazsa da bir doktora başvurmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hic şöyle yapalım böyle yapalım yavas başlayalım vs gibi telkin edici cümleler kurmuyor mu eşiniz
gokksuu .!.: evet haklısınız en kısa zamanda güzel haberler verebilirim inşallah olmazsa da bir doktora başvurmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hic şöyle yapalım böyle yapalım yavas başlayalım vs gibi telkin edici cümleler kurmuyor mu eşiniz
G gokksuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2021 13 10 25 31 Temmuz 2021 Konu Sahibi gokksuu #23 Meditasion .!.: Hic şöyle yapalım böyle yapalım yavas başlayalım vs gibi telkin edici cümleler kurmuyor mu eşiniz Genişletmek için tıkla... kurmaz olur mu eşim çok kibar ve anlayışlı birisi hatta insan sevdiğinin canını yakar mı bana güven diyor ama ben bir türlü ikna olamıyorum
Meditasion .!.: Hic şöyle yapalım böyle yapalım yavas başlayalım vs gibi telkin edici cümleler kurmuyor mu eşiniz Genişletmek için tıkla... kurmaz olur mu eşim çok kibar ve anlayışlı birisi hatta insan sevdiğinin canını yakar mı bana güven diyor ama ben bir türlü ikna olamıyorum