• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişkiden hemen sonra spermin dışarıya akmayıp bir gün sonra akması normal mi?

Biraz açık anlatacam ama fikir almak istiyorum herşeyde doktora koşan biri olmak istemiyorum aranızda belki bunu yaşayıp doktora danışanlarınız varsa benimde kafam rahatlar. Şimdi biz 2 aydır çocuk istiyoruz Cinsel ilişkide içine boşaldıktan sonra dışarıya akma sızıntı gibi bişey olmuyor zaten hemem ayağa kalkmıyorum. Ama ertesi günü mesela tuvalete gittiğimde idrarımla beraber sıvılar geliyor. Akşam cinsel ilişki yaşadıysak ertesi sabah gün içinde kilodum ıp ıslak oluyor sizce bu idrarla beraber akan şeyler meni mi yoksa kendimden akan sıvılarmı vucudum meniyi kabul mu etmiyor anlamadım. Böyle bişey yaşayananız varmı
Canım bu durumun hamile kalmanı engelleyecek bir tarafı yok normal bir durum bu men dışarı atılacak zaten spermler yola devam ediyor

Biraz açık anlatacam ama fikir almak istiyorum herşeyde doktora koşan biri olmak istemiyorum aranızda belki bunu yaşayıp doktora danışanlarınız varsa benimde kafam rahatlar. Şimdi biz 2 aydır çocuk istiyoruz Cinsel ilişkide içine boşaldıktan sonra dışarıya akma sızıntı gibi bişey olmuyor zaten hemem ayağa kalkmıyorum. Ama ertesi günü mesela tuvalete gittiğimde idrarımla beraber sıvılar geliyor. Akşam cinsel ilişki yaşadıysak ertesi sabah gün içinde kilodum ıp ıslak oluyor sizce bu idrarla beraber akan şeyler meni mi yoksa kendimden akan sıvılarmı vucudum meniyi kabul mu etmiyor anlamadım. Böyle bişey yaşayananız varmı
Geri akış olması normal hepsi içeri gidemez ki, vajşna girişinde kalan da olur, rahim girişinde kalan da. Ayrıca gebe kalmak için hepsine gerek yok endişe etmeyin. Dışarı akması gayet normal

Benim esimind3 sivilasma sorunu vardı. Çocukta bi sorun olmadı ama yinede bence gidin eşimde enfeksiyon var.iltihap

Back
X