Size tavsiyem gecikmeyi beklemek. Bunlar gebelik belirtileri olmakla birlikte hamilelik olmadığında da ortaya çıkabilen belirtiler. Yani kısacası hiç belli olmuyor.Merhaba benim yumurtlamadan sonra 9.günüm adetime 5 gün var ama yumurtlama olduğundan beri sağ ve sol kasığa kısa kısa kramplar giriyor bazen sağ bazen sol kasığıma akıntım çoğaldı ve açlık hissi çok oluyor yaklaşık 1 haftadır sanki doymuyorum açlık hissi var sizce gebelik olabilir mi bel ağrım var ama önceden de vardı o yüzden ona bişey diyemiyorum birde gazım çok oluyor bu aralar
Merhaba aynı olay benim başımada geldi hatta gebelik testi yaptım artımed 5. Dakikasında böyle çıktı kan verdim ama 1,20 çıktı bu sabah yine yaptım yine 5. Dakikasında çizgi çıktı neden böyle hayalet çizgi çıkıyor anlamıyorum , inşallah sizde gebelik vardır testimi yorumlarsanızda çok sevinirim daha önceden teste çıkıp kanda çıkmayan var mıArkadaşlar herkese merhaba biz eşimle 1 yıldır evliyiz ve artık bebiş istiyoruz 2 aydır da deniyoruz bu ay tüm yumurtlama günlerini değerlendirdik gün aşırı ilişkilerimiz oldu cinsel ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra sağ kasığıma ağrılar saplandı ve yaklaşık 3 gün devam etti ara ara yine batmalar oluyor göğüslerimde ağrı var ağrı sağ bacağıma ve belime vuruyor bazen aniden başım dönüyor gibi oluyor reglime 9 gün var sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bu durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Yarın sağlık ocağında ilaç yazdırıcam olmadı test verim diyorum erken ama dimiSize tavsiyem gecikmeyi beklemek. Bunlar gebelik belirtileri olmakla birlikte hamilelik olmadığında da ortaya çıkabilen belirtiler. Yani kısacası hiç belli olmuyor.
Ne ilacı yazdırmak istyorusnuz? Test için erken bence çıksada emin olamazsınız sağlıklı mı değil mi diye. Bence bekleyin adetiniz geçsin.Yarın sağlık ocağında ilaç yazdırıcam olmadı test verim diyorum erken ama dimi
1.20 den değeri yükselen çok oldu bir kaç gün geçsin adet olmazsanız tekrarlayın kan testinini.Merhaba aynı olay benim başımada geldi hatta gebelik testi yaptım artımed 5. Dakikasında böyle çıktı kan verdim ama 1,20 çıktı bu sabah yine yaptım yine 5. Dakikasında çizgi çıktı neden böyle hayalet çizgi çıkıyor anlamıyorum , inşallah sizde gebelik vardır testimi yorumlarsanızda çok sevinirim daha önceden teste çıkıp kanda çıkmayan var mı
Dün yumurtlamadan 12. Günde yaptım mide bulantısı baş dönmesi oldu evde vardı test yapayım dedim görünce şok oldum , bu sabah yine yaptım test yine çift çizgi , içimi rahatlattınız böyle yazar yoksa bile mutlu oldum daha önceden hep kuruma çizgisi oluyordu saatler sonra çıkıyordu çizgi ondan da çok umutlandım bu arada daha adetime 6 gün var1.20 den değeri yükselen çok oldu bir kaç gün geçsin adet olmazsanız tekrarlayın kan testinini.
İdrar testindekide zaten varla yok arası daha çok ama çok yeni bir gebelik olabilir burada biraz beklemek lazım.
Daha adetinize 6 gün var diyorsunuz sanırım erken keşf etmiş oldunuz birazDün yumurtlamadan 12. Günde yaptım mide bulantısı baş dönmesi oldu evde vardı test yapayım dedim görünce şok oldum , bu sabah yine yaptım test yine çift çizgi , içimi rahatlattınız böyle yazar yoksa bile mutlu oldum daha önceden hep kuruma çizgisi oluyordu saatler sonra çıkıyordu çizgi ondan da çok umutlandım bu arada daha adetime 6 gün var
İnşallahDaha adetinize 6 gün var diyorsunuz sanırım erken keşf etmiş oldunuz birazTabi henüz emin değil ama ümit var. Testlere artık güvenemiyorum ama kan testi önünde sonunda mutlaka netleştiriyor ki bazen kanda da hemen çıkmıyor. Adet gününüzü bekleyin en azından o zaman da bir kaset test yapabilirsiniz.
Umarım vardır bebiş
Çok sevindim stresin gittiğine herşeyin hayırlısı yüce Rabbim sevindirsin siziİnşallahAllah razı olsun sizden şimdi umutlandım olmasada stresim gitti teşekkürler
Bu arada haber vermeyi unutma lütfenİnşallahAllah razı olsun sizden şimdi umutlandım olmasada stresim gitti teşekkürler
Benim egzamam var ilacım bitti onu yazdırıcam neyse gün saymaya devamNe ilacı yazdırmak istyorusnuz? Test için erken bence çıksada emin olamazsınız sağlıklı mı değil mi diye. Bence bekleyin adetiniz geçsin.
İnşallah dualarımdasınız daima rabbim aratmasın tez zamanda olsun hepimizin inşallahÇok sevindim stresin gittiğine herşeyin hayırlısı yüce Rabbim sevindirsin siziBenim için de dua edin lütfen
Tabi ki hemen yazacağımBu arada haber vermeyi unutma lütfen
Benimde 7 gün var adetime 0.2 çıktı beta bugün erken gebelik yaptım cift nasıl iş awox markasıDün yumurtlamadan 12. Günde yaptım mide bulantısı baş dönmesi oldu evde vardı test yapayım dedim görünce şok oldum , bu sabah yine yaptım test yine çift çizgi , içimi rahatlattınız böyle yazar yoksa bile mutlu oldum daha önceden hep kuruma çizgisi oluyordu saatler sonra çıkıyordu çizgi ondan da çok umutlandım bu arada daha adetime 6 gün var
Biraz bekleyip tekrardan yapın isterseniz benim adetime 2 gün kala 43 çıkmıştı kandaBenimde 7 gün var adetime 0.2 çıktı beta bugün erken gebelik yaptım cift nasıl iş awox markası
Şimdi kaç ayliksinizBiraz bekleyip tekrardan yapın isterseniz benim adetime 2 gün kala 43 çıkmıştı kanda
Malesef şuan hamile değilim kimyasal gebelik geçirmişimŞimdi kaç ayliksiniz
Hadi ya o ne zor bende 2 defa geçirdimMalesef şuan hamile değilim kimyasal gebelik geçirmişim
İnanmayın bunlara benimde hep böyle çıktı ama negatif malesef adetin geçmesini bekleyinBenimde 7 gün var adetime 0.2 çıktı beta bugün erken gebelik yaptım cift nasıl iş awox markası