Canım yaaa var gibi görünüyor ben de hep yaparım hiç böyle çıkmadı , daha çok gölge gibi çıkar ama bu pembişbelirtilerin neler peki
Benim de bata 6 günüm var. Ben batma yaşamadım regl ağrısına benzer ağrılar yaşadım. Batmalar göbek deliğimin etrafında oldu ara ara . yumurtlama gününden beri geçmeyen bir göğüs hassasiyetim vardı ama geçti bugün anlamsız bir şekilde.Aynı belirtileri yaşayan biri yok mu aranızda acaba
Merhaba K.K. Üyeleri benimde bat 6 gün var yumurtlama gününden itibaren kasık ağrısı özellikle sağ bacağa vuran bir ağrı akıntım beyazdı şuan çok açık sarıya döndü dün geceden beri akıntım olmadı az önce oldu dediğim gibi beyaz sarı karışımı göğüslerim hafif şiş ve kahverengi lekeler var bunun dışında bir belirtim yok bekliyoruz Allah isteyen herkese bu bekleyişi güzel haberlerle mükâfatlandırsınBenim de bata 6 günüm var. Ben batma yaşamadım regl ağrısına benzer ağrılar yaşadım. Batmalar göbek deliğimin etrafında oldu ara ara . yumurtlama gününden beri geçmeyen bir göğüs hassasiyetim vardı ama geçti bugün anlamsız bir şekilde.Şuan başka bir belirtim de yok ..
Canim merhaba benimde adetime 15 gun kala goguslerim asiri hassaslasti surekli olarak sag kasigimda agri var dun kan testi verdim negatif adetime 10 gun var insallah bende hamileyimdirArkadaşlar herkese merhaba biz eşimle 1 yıldır evliyiz ve artık bebiş istiyoruz 2 aydır da deniyoruz bu ay tüm yumurtlama günlerini değerlendirdik gün aşırı ilişkilerimiz oldu cinsel ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra sağ kasığıma ağrılar saplandı ve yaklaşık 3 gün devam etti ara ara yine batmalar oluyor göğüslerimde ağrı var ağrı sağ bacağıma ve belime vuruyor bazen aniden başım dönüyor gibi oluyor reglime 9 gün var sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bu durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba merak ettimCanim merhaba benimde adetime 15 gun kala goguslerim asiri hassaslasti surekli olarak sag kasigimda agri var dun kan testi verdim negatif adetime 10 gun var insallah bende hamileyimdir
Merhaba belirtilerle aynı gün kan testi yapmaya gittim sonuç pozitif çıktı 43.10 du değerim fakat 3 gün sonra adet oldum apar topar tekrardan hastaneye gittim ve kimyasal gebelik geçirdiğimi söyledilerMerhaba sonucunuz ne oldu acaba merak ettim
Merhaba belirtilerle aynı gün hastaneye kan vermeye gittim değerim 43.10 du yani pozitif di fakat aradan 3 gün geçtikten sonra kanamam oldu apar topar hastaneye gittiğimde kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendimMerhaba sonucunuz ne oldu acaba merak ettim
Pardon sağ kasigimdaMerhaba benimde sol kasigimda batma tarzı bir ağrı var regle 7 gün var farklı bir sorun mu yoksa bu şekilde hamile olan oldu mu
Merhaba benimki hamileliktendi zaten ben kasık ağrım olunca reglime 2 gün kala gebelik testi yaptım sonuç silik çizgiydi ben yine de hastaneye gittim kan değerim 43 çıktı ama sonra giderek değerim düştü ve kimyasal gebelik yaşamışımPardon sağ kasigimda
Hiç üzülmeyin öncelikle bu kadar kısa sürede hamile kaldınız, sonuç kimyasal olsada diğer aylar şansınız daha yüksek. Size tavsiyem gününüz geçmeden test yapmayın adetiniz geldiğinde en azından varsa bile sağlıksız gebeliği vücut attığı zaman haberiniz olmaz. Diğer türlü heveslenip hayalkırıklığına uğraya bilirsiniz. Kimyasal gebeliği çoğumuz fark etmeden yaşıyoruz adet saniyoruz kimbilir kackez oldu.Merhaba benimki hamileliktendi zaten ben kasık ağrım olunca reglime 2 gün kala gebelik testi yaptım sonuç silik çizgiydi ben yine de hastaneye gittim kan değerim 43 çıktı ama sonra giderek değerim düştü ve kimyasal gebelik yaşamışım
Hiç üzülmeyin öncelikle bu kadar kısa sürede hamile kaldınız, sonuç kimyasal olsada diğer aylar şansınız daha yüksek. Size tavsiyem gününüz geçmeden test yapmayın adetiniz geldiğinde en azından varsa bile sağlıksız gebeliği vücut attığı zaman haberiniz olmaz. Diğer türlü heveslenip hayalkırıklığına uğraya bilirsiniz. Kimyasal gebeliği çoğumuz fark etmeden yaşıyoruz adet saniyoruz kimbilir kackez oldu.
En güzeli adet gecikmesini beklemek daha sağlıklı olacaktır. Rbbim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasib etsinbende öyle düşünüyorum dediğin gibi regli günüm geciktikten sonra yapmak en doğrusu sanırım umarım en kısa sürede hamile kalabilirim tekrardan
Bende de yumurtlama sonrası bel ağrısı yan ağrısı çok aşırı oldu yarın regl günüm ama ağrım yok siz gebe kaldınız mıArkadaşlar herkese merhaba biz eşimle 1 yıldır evliyiz ve artık bebiş istiyoruz 2 aydır da deniyoruz bu ay tüm yumurtlama günlerini değerlendirdik gün aşırı ilişkilerimiz oldu cinsel ilişkiden yaklaşık 10 gün sonra sağ kasığıma ağrılar saplandı ve yaklaşık 3 gün devam etti ara ara yine batmalar oluyor göğüslerimde ağrı var ağrı sağ bacağıma ve belime vuruyor bazen aniden başım dönüyor gibi oluyor reglime 9 gün var sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bu durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Ben hamile kaldım fakat sonuç kimyasal olduBende de yumurtlama sonrası bel ağrısı yan ağrısı çok aşırı oldu yarın regl günüm ama ağrım yok siz gebe kaldınız mı
Geçmiş olsun inşallah sağlıklı gebeliğiniz olurBen hamile kaldım fakat sonuç kimyasal oldu
Amin inşallah çok teşekkür ederimGeçmiş olsun inşallah sağlıklı gebeliğiniz olur