- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
Canim vajinismus konularini arastir orda her sey yaziyo dilator setle kendim 5 gunde yendimNasıl yendiniz ben yenemedim
Aktarlar var ama turk usulu degil yani sizin onerdiginiz seyler olmayabilirAktarlarda satılır, orada yok mu aktar tarzı yerler. Bir karışım daha var, bal susam tarçın karıştır sabah akşam birer tatlı kaşığı ye, bu emziriyorsa sütünü de arttırır. Ama mucize bekleme, bir hafta 10 gün sabretmen lazım, düzenli kullanmak da önemli
evet sürtünmeyi bırakın ve normal bi sekılde keyıf almaya bunu keşfetmeye çalışınSurtunme olayini birakmalisiniz
Vajinal zevk icin ne yapmamız lazım cidden bilmiyorum. Erkek ve kadın iliski sırasında bambaşka şekillerden zevk alıyor. Mesela eşim penisi vajinamdan çok cıkartmadan hızlı hızlı içinde git gel yapıyor titretiyor gibi oluyor ve aşırı zevk alıyorum ama çok yorucu bir hareket olduğu icin uzun süre yapamıyor ve orgazm olamıyorum. Ama eşim de tam tersi penisi vajinamdan Baya bi çıkarıp tekrar içeri sokunca zevk Aldığını söylüyor ama bana da o zevk vermiyor acıyoe gibi oluyor . Bu arada 4 kere yaptık sadece daha yeni vajinismusu yendimEşinizle eşit ya da sadece bi tik once gitseniz yeterli surtunerek klitoral orgazm oluyosunuz sonra gelisme bolumune gecmek istemiyosunuz sanirim doyuma ulastiginizdan surtunme oluyosa da belli bi seviyeye kadar olmali bence sadece kwndinizi uyarmak icin yani klitoral orgazm vajinal orgazmin yanindan gecemez ayrica bence bunu tatmaya bakin bi de vajinismus demissiniz giris olmuyo mu yoksa oluyo da kasiliyor musunuz git gellerde bu onemli vajinismus gecmisi olan biri olarak yarfimci olmak isterim
Peki şimdi milletin niye ölüp bittigini anlayabiliyor musunuz?? Ben de anlamak istiyorumBeyin beden koordinasyonu onemli bence her şeyinle orda olmak ve alacagin zevke yasayacagin hissiyata odaklammak lazim bence 5 ay vajinismus yasadim atlattim neyse 2 ay hicbir sey anlamadim bu mu yani milletin ölüp bittigi sey dedim sonra kendimi kesfetmeye basladim ve kegel cok onemli kegel kaslari orgazmin anahtari 6 aydir da orgazmi yasayabiliyorum sukur
Kegel kaslarinizi kullanin sık birak yapin o sekilde orgazma ulasabilirsinizPeki şimdi milletin niye ölüp bittigini anlayabiliyor musunuz?? Ben de anlamak istiyorum
Canim vajinismus konularini arastir orda her sey yaziyo dilator setle kendim 5 gunde yendim
Canim bi cesaretle baslasan gerisi gelecektir emin olBende aldım ama başlayamadım
Kadın orgazmı öyle bi kere oldu bitti şeklinde bir şey değil ki. Odaklanırsanız devamı gelir.1 senedir evliyim. İlişki sırasında üstte ben oluyorum birbirimize sürterken ben zevk almış hatta bitmiş durumda oluyorum orgazma ulaşıyorum yani. Bundan dolayı devam edesim de gelmiyor. Eşim eliyle uyarınca kendimi kasıyorum. İçime girince kendimi kasıyorum. İçinde bir duvar var gibi oluyo resmen. Bu acaba vajinusmus mu demek? Erken zevke ulaşmayı ve kendimi kasmayı nasıl çözebilirim acaba? Alışkanlık oldu ne zaman ilişkiye girsek o korkuyla bir yandan eşimi elimle geriye itiyorum. Ne kendim zevk alabiliyorum ne de ona aldırıyorum.. Bunları nasıl çözebilirim?
kegeli siz nasıl uyguladınız acaba , yani sayı olarak ve teknik olarak günde kaç kez ve toplamda ne kadar sürede gelişiyor o kas ?ben 2 haftadır yapıyorum ama hala geliştiremedim.. burdan istemezseniz özelden belki geliştirmiş biri olarak açıklayabilirseniz bana çok faydası olucaktır.Kegel kaslarinizi kullanin sık birak yapin o sekilde orgazma ulasabilirsiniz
Ben kegeli idrar calistirmayi videolardan dinleyerek ogrendim idrar yaparken tut burakla nasil calistigini kesfettim sonra gun icinde otururken dolasirken sık birakla kaslarimi kontrol etmeyi ogrendim iliski vajinismus yasadigim icin iliski esnasinda da kegel ve nefes kullanarak iliskiyi gerceklestirdim aonrasinda orgazm ocin yine kegeli kullandimkegeli siz nasıl uyguladınız acaba , yani sayı olarak ve teknik olarak günde kaç kez ve toplamda ne kadar sürede gelişiyor o kas ?ben 2 haftadır yapıyorum ama hala geliştiremedim.. burdan istemezseniz özelden belki geliştirmiş biri olarak açıklayabilirseniz bana çok faydası olucaktır.
yani sadece 1 kere sık 1 kere bırak şeklinde dimi?Ben kegeli idrar calistirmayi videolardan dinleyerek ogrendim idrar yaparken tut burakla nasil calistigini kesfettim sonra gun icinde otururken dolasirken sık birakla kaslarimi kontrol etmeyi ogrendim iliski vajinismus yasadigim icin iliski esnasinda da kegel ve nefes kullanarak iliskiyi gerceklestirdim aonrasinda orgazm ocin yine kegeli kullandim
Saymadim canim oyle uzun sure de yapmadim sadece 1 kere degil o sure zarfinda ne zaman aklima gelse sık birak yapiyodumyani sadece 1 kere sık 1 kere bırak şeklinde dimi?
ne kadar sürede o kas gelişiyor ?
günde kaç adet yapmışsındır
"Beyinde" ..cok manidar olmsben şahsen bunu hiç yaşamadım dediğin gibi beyinde bitiyor olabilir