Cinsel ilişkide yetersizlik hissediyorum

Aktarlar var ama turk usulu degil yani sizin onerdiginiz seyler olmayabilir
Bal susam tarcin sabah aksam denicem bunu yarindan itibaren tesekkur ederim tekrardan insallah bi ise yarar

Vajinal zevk icin ne yapmamız lazım cidden bilmiyorum. Erkek ve kadın iliski sırasında bambaşka şekillerden zevk alıyor. Mesela eşim penisi vajinamdan çok cıkartmadan hızlı hızlı içinde git gel yapıyor titretiyor gibi oluyor ve aşırı zevk alıyorum ama çok yorucu bir hareket olduğu icin uzun süre yapamıyor ve orgazm olamıyorum. Ama eşim de tam tersi penisi vajinamdan Baya bi çıkarıp tekrar içeri sokunca zevk Aldığını söylüyor ama bana da o zevk vermiyor acıyoe gibi oluyor . Bu arada 4 kere yaptık sadece daha yeni vajinismusu yendim sizde de benzer durum yaşayan var mı acaba

Peki şimdi milletin niye ölüp bittigini anlayabiliyor musunuz?? Ben de anlamak istiyorum

Kadın orgazmı öyle bi kere oldu bitti şeklinde bir şey değil ki. Odaklanırsanız devamı gelir.

Kegel kaslarinizi kullanin sık birak yapin o sekilde orgazma ulasabilirsiniz
kegeli siz nasıl uyguladınız acaba , yani sayı olarak ve teknik olarak günde kaç kez ve toplamda ne kadar sürede gelişiyor o kas ?ben 2 haftadır yapıyorum ama hala geliştiremedim.. burdan istemezseniz özelden belki geliştirmiş biri olarak açıklayabilirseniz bana çok faydası olucaktır.

Ben kegeli idrar calistirmayi videolardan dinleyerek ogrendim idrar yaparken tut burakla nasil calistigini kesfettim sonra gun icinde otururken dolasirken sık birakla kaslarimi kontrol etmeyi ogrendim iliski vajinismus yasadigim icin iliski esnasinda da kegel ve nefes kullanarak iliskiyi gerceklestirdim aonrasinda orgazm ocin yine kegeli kullandim

yani sadece 1 kere sık 1 kere bırak şeklinde dimi?
ne kadar sürede o kas gelişiyor ?
günde kaç adet yapmışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…