Sanmam vajinal zevk yaşamadığından olabilir. Cinsellik bölümünde g spot yazısını okumanı tavsiye ederim1 senedir evliyim. İlişki sırasında üstte ben oluyorum birbirimize sürterken ben zevk almış hatta bitmiş durumda oluyorum orgazma ulaşıyorum yani. Bundan dolayı devam edesim de gelmiyor. Eşim eliyle uyarınca kendimi kasıyorum. İçime girince kendimi kasıyorum. İçinde bir duvar var gibi oluyo resmen. Bu acaba vajinusmus mu demek? Erken zevke ulaşmayı ve kendimi kasmayı nasıl çözebilirim acaba? Alışkanlık oldu ne zaman ilişkiye girsek o korkuyla bir yandan eşimi elimle geriye itiyorum. Ne kendim zevk alabiliyorum ne de ona aldırıyorum.. Bunları nasıl çözebilirim?
Bencillik değil aslında elimden geldiğince zorluyorum kendimiBencil seni
Vajinal zevk daha önce 1 kere yaşadım sanırım ondan bile emin değilimSanmam vajinal zevk yaşamadığından olabilir. Cinsellik bölümünde g spot yazısını okumanı tavsiye ederim
Surtunme olayini birakmalisiniz1 senedir evliyim. İlişki sırasında üstte ben oluyorum birbirimize sürterken ben zevk almış hatta bitmiş durumda oluyorum orgazma ulaşıyorum yani. Bundan dolayı devam edesim de gelmiyor. Eşim eliyle uyarınca kendimi kasıyorum. İçime girince kendimi kasıyorum. İçinde bir duvar var gibi oluyo resmen. Bu acaba vajinusmus mu demek? Erken zevke ulaşmayı ve kendimi kasmayı nasıl çözebilirim acaba? Alışkanlık oldu ne zaman ilişkiye girsek o korkuyla bir yandan eşimi elimle geriye itiyorum. Ne kendim zevk alabiliyorum ne de ona aldırıyorum.. Bunları nasıl çözebilirim?
zorladığın için olmuyor zaten.rahat olmayı dene.Bencillik değil aslında elimden geldiğince zorluyorum kendimi
Ben buna neden güldüm şimdiSurtunme olayini birakmalisiniz
G noktası için elinizle çalışmalar yapabilirsiniz. Bunun için internette bilgiler var. O şekilde yapamam diyorsanız g noktası için vibratörler var onlardan alabilirsiniz.Vajinal zevk daha önce 1 kere yaşadım sanırım ondan bile emin değilim
doğru tespit olduğu içinNeden ki
Klitorisin uyarılması gerekmiyor mudoğru tespit olduğu için
Eşinizle eşit ya da sadece bi tik once gitseniz yeterli surtunerek klitoral orgazm oluyosunuz sonra gelisme bolumune gecmek istemiyosunuz sanirim doyuma ulastiginizdan surtunme oluyosa da belli bi seviyeye kadar olmali bence sadece kwndinizi uyarmak icin yani klitoral orgazm vajinal orgazmin yanindan gecemez ayrica bence bunu tatmaya bakin bi de vajinismus demissiniz giris olmuyo mu yoksa oluyo da kasiliyor musunuz git gellerde bu onemli vajinismus gecmisi olan biri olarak yarfimci olmak isterimNeden ki
bunun için eşin biraz gayret göstersin sen değilKlitorisin uyarılması gerekmiyor mu
kaç kadın g hazzına ulaşıyordur kiEşinizle eşit ya da sadece bi tik once gitseniz yeterli surtunerek klitoral orgazm oluyosunuz sonra gelisme bolumune gecmek istemiyosunuz sanirim doyuma ulastiginizdan surtunme oluyosa da belli bi seviyeye kadar olmali bence sadece kwndinizi uyarmak icin yani klitoral orgazm vajinal orgazmin yanindan gecemez ayrica bence bunu tatmaya bakin bi de vajinismus demissiniz giris olmuyo mu yoksa oluyo da kasiliyor musunuz git gellerde bu onemli vajinismus gecmisi olan biri olarak yarfimci olmak isterim
Bence beyinde bitiyo bu meselekaç kadın g hazzına ulaşıyordur ki
ben şahsen bunu hiç yaşamadım dediğin gibi beyinde bitiyor olabilirBence beyinde bitiyo bu mesele
Beyin beden koordinasyonu onemli bence her şeyinle orda olmak ve alacagin zevke yasayacagin hissiyata odaklammak lazim bence 5 ay vajinismus yasadim atlattim neyse 2 ay hicbir sey anlamadim bu mu yani milletin ölüp bittigi sey dedim sonra kendimi kesfetmeye basladim ve kegel cok onemli kegel kaslari orgazmin anahtari 6 aydir da orgazmi yasayabiliyorum sukurben şahsen bunu hiç yaşamadım dediğin gibi beyinde bitiyor olabilir
ben 8senelik evliyim daha kendimi tanımıyorumBeyin beden koordinasyonu onemli bence her şeyinle orda olmak ve alacagin zevke yasayacagin hissiyata odaklammak lazim bence 5 ay vajinismus yasadim atlattim neyse 2 ay hicbir sey anlamadim bu mu yani milletin ölüp bittigi sey dedim sonra kendimi kesfetmeye basladim ve kegel cok onemli kegel kaslari orgazmin anahtari 6 aydir da orgazmi yasayabiliyorum sukur