Cinsel ilişkide yetersizlik hissediyorum

Sanmam vajinal zevk yaşamadığından olabilir. Cinsellik bölümünde g spot yazısını okumanı tavsiye ederim

Surtunme olayini birakmalisiniz

Vajinal zevk daha önce 1 kere yaşadım sanırım ondan bile emin değilim
G noktası için elinizle çalışmalar yapabilirsiniz. Bunun için internette bilgiler var. O şekilde yapamam diyorsanız g noktası için vibratörler var onlardan alabilirsiniz.

Eşinizle eşit ya da sadece bi tik once gitseniz yeterli surtunerek klitoral orgazm oluyosunuz sonra gelisme bolumune gecmek istemiyosunuz sanirim doyuma ulastiginizdan surtunme oluyosa da belli bi seviyeye kadar olmali bence sadece kwndinizi uyarmak icin yani klitoral orgazm vajinal orgazmin yanindan gecemez ayrica bence bunu tatmaya bakin bi de vajinismus demissiniz giris olmuyo mu yoksa oluyo da kasiliyor musunuz git gellerde bu onemli vajinismus gecmisi olan biri olarak yarfimci olmak isterim

kaç kadın g hazzına ulaşıyordur ki

ben şahsen bunu hiç yaşamadım dediğin gibi beyinde bitiyor olabilir
Beyin beden koordinasyonu onemli bence her şeyinle orda olmak ve alacagin zevke yasayacagin hissiyata odaklammak lazim bence 5 ay vajinismus yasadim atlattim neyse 2 ay hicbir sey anlamadim bu mu yani milletin ölüp bittigi sey dedim sonra kendimi kesfetmeye basladim ve kegel cok onemli kegel kaslari orgazmin anahtari 6 aydir da orgazmi yasayabiliyorum sukur

ben 8senelik evliyim daha kendimi tanımıyorum bu gidişle tanımadan bu diyardan göçüp gideceğim

Valla ayni seyden bende muzdaripim ya
Yani hic cinsel istegim yok
Dogumdan sonra basladi ha duzeldi ha duzelecek derken 13 ay oldu dahada kotuye gidiyo
Hic istek yok bendede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…