Cinsel ilişkide yetersizlik hissediyorum

merak ettim evt arastırcam bunu. Ama bendede genel bir libido düşüklüğü var psikolojık olarak cok zamandır rahat değilim önce bunu çözmem gerek
O bende de var iş guc stres sikinti hic bitmiyo ve genel itibariyle takintili bi insanim ama 5 ay bu sikintiyla ugrastigim icin simdi iliski konusunda daha hassasim gecen zamanin telafisi diyelim

Vajinusmus olsaydin birlesme olmazdi sen sadece daha erken orgazm oluyomussun.

ha doyuma
Ulasinca tabiiki
Iliskiye devam etmek istemiyorsun, cunku o an icin alacagini aliyorsun ama karsidaki icin devam etmek gerekiyo. Partnerin seni oylece biraksa hosuna gitmezdi herhlde?
Hem kadin zaten daha once orgazm olmali cunku erkek olduktan sonra is isten geciyor bi nevi..

Bence sürtünmeyi bir nevi aperatif olarak düşün
Ana yemekse bir sonraki aşama olmalı
Sen aperatifle doydum diyorsun olmaz ki böyle.....

Aynısını bende yaşıyordum ilk önce üstte siz olmayın farklı pozisyonlarda yaptıktan sonra en son üste siz geçin biz öyle yaptık o zaman daha cok zevk alacaksınız

Öylece bırakmıyorum eşimi elimden geleni yapıyorum tabi ki. Bu konuda yanlış anlaşıldım sanırım. Ama zorlama gibi oluyor benim açımdan birleşme kısmında da sorun yaşıyorum. Zorlama gibi olduğunu hissettirmiyorum ama acıdığının farkında

Bacım orgazm olana kadar sürtünmek neden ki? Abartmışsınız siz ön sevişme işini galiba. Çözülmeyecek bir sıkıntı değil, orgazm olmadan ilişkiyi gerceklestirirsiniz olur biter.

Sadece sürtünerek mi ilişki yaşıyorsunuz?

Hep üstte olan siz misiniz?
Aman aman hiç tarzım değil valla.
Adam dizginleri eline almalı. Sonra ver coşkuyu

Valla ayni seyden bende muzdaripim ya
Yani hic cinsel istegim yok
Dogumdan sonra basladi ha duzeldi ha duzelecek derken 13 ay oldu dahada kotuye gidiyo
Hic istek yok bendede
Sabahları aç karınla bir çay kaşığı incir çekirdeği yağı tüketin, hormonları düzenlemeye çok faydası oluyor. Bir de akşamları melisa çayı için kafanız rahatlasın. Ben ikisinin de çok faydasını gördüm. Ayrıca emziriyorsanız bunların bebeğe hiçbir zararı yok

Sürtünerek orgazm olmayı daha kolay buluyorsunuz doğal olarak, bu durumda üstte devam etmek istiyorsanız zirveye yaklaştığınızı hissettiğinizde penisi içinize alın ve klitorisi elinizle uyararak devam edin, hem ıslaklığınızı korumuş hem de eşinizi mutlu etmiş olursunuz. Tabi bunları sevişmeden sonra üste geçerek yapın.

G noktası ve kegel konularını araştırın, burada kegel egzersizi ve cinsellik dşye bir konu var, içindeki linklerle birlikte vajinal orgazmı öğrenmenize çok faydası olacaktır.

Sürtünme ile ugrasacaginiza ilişkiye baslasaniz belki böyle şikayetiniz olmayacaj

Tesekkur ederim ama incie cekirdegi yagini burada nerde bulurum bilmiyorum (yurtdisinda yasiyorum) yakin zamanda turkiyeye giden bi arkadasim var onla getirtim ama nerden alabilirim onu biliyomusunuz

Tesekkur ederim ama incie cekirdegi yagini burada nerde bulurum bilmiyorum (yurtdisinda yasiyorum) yakin zamanda turkiyeye giden bi arkadasim var onla getirtim ama nerden alabilirim onu biliyomusunuz
Aktarlarda satılır, orada yok mu aktar tarzı yerler. Bir karışım daha var, bal susam tarçın karıştır sabah akşam birer tatlı kaşığı ye, bu emziriyorsa sütünü de arttırır. Ama mucize bekleme, bir hafta 10 gün sabretmen lazım, düzenli kullanmak da önemli

Nasıl yendiniz ben yenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…