- 19 Eylül 2013
- 4.877
- 9.356
Gec kalmış degilsin kegel egzersizlerini arastirmani ve iliski esnasinda kullanmani oneririmben 8senelik evliyim daha kendimi tanımıyorumbu gidişle tanımadan bu diyardan göçüp gideceğim
Uyarın sadece uyarmak bu değil yalnızKlitorisin uyarılması gerekmiyor mu
merak ettim evt arastırcam bunu. Ama bendede genel bir libido düşüklüğü var psikolojık olarak cok zamandır rahat değilim önce bunu çözmem gerekGec kalmış degilsin kegel egzersizlerini arastirmani ve iliski esnasinda kullanmani oneririm
O bende de var iş guc stres sikinti hic bitmiyo ve genel itibariyle takintili bi insanim ama 5 ay bu sikintiyla ugrastigim icin simdi iliski konusunda daha hassasim gecen zamanin telafisi diyelimmerak ettim evt arastırcam bunu. Ama bendede genel bir libido düşüklüğü var psikolojık olarak cok zamandır rahat değilim önce bunu çözmem gerek
Vajinusmus olsaydin birlesme olmazdi sen sadece daha erken orgazm oluyomussun.1 senedir evliyim. İlişki sırasında üstte ben oluyorum birbirimize sürterken ben zevk almış hatta bitmiş durumda oluyorum orgazma ulaşıyorum yani. Bundan dolayı devam edesim de gelmiyor. Eşim eliyle uyarınca kendimi kasıyorum. İçime girince kendimi kasıyorum. İçinde bir duvar var gibi oluyo resmen. Bu acaba vajinusmus mu demek? Erken zevke ulaşmayı ve kendimi kasmayı nasıl çözebilirim acaba? Alışkanlık oldu ne zaman ilişkiye girsek o korkuyla bir yandan eşimi elimle geriye itiyorum. Ne kendim zevk alabiliyorum ne de ona aldırıyorum.. Bunları nasıl çözebilirim?
Öylece bırakmıyorum eşimi elimden geleni yapıyorum tabi ki. Bu konuda yanlış anlaşıldım sanırım. Ama zorlama gibi oluyor benim açımdan birleşme kısmında da sorun yaşıyorum. Zorlama gibi olduğunu hissettirmiyorum ama acıdığının farkındaVajinusmus olsaydin birlesme olmazdi sen sadece daha erken orgazm oluyomussun.
ha doyuma
Ulasinca tabiiki
Iliskiye devam etmek istemiyorsun, cunku o an icin alacagini aliyorsunama karsidaki icin devam etmek gerekiyo. Partnerin seni oylece biraksa hosuna gitmezdi herhlde?
Hem kadin zaten daha once orgazm olmali cunku erkek olduktan sonra is isten geciyor bi nevi..
Hep üstte olan siz misiniz?1 senedir evliyim. İlişki sırasında üstte ben oluyorum birbirimize sürterken ben zevk almış hatta bitmiş durumda oluyorum orgazma ulaşıyorum yani. Bundan dolayı devam edesim de gelmiyor. Eşim eliyle uyarınca kendimi kasıyorum. İçime girince kendimi kasıyorum. İçinde bir duvar var gibi oluyo resmen. Bu acaba vajinusmus mu demek? Erken zevke ulaşmayı ve kendimi kasmayı nasıl çözebilirim acaba? Alışkanlık oldu ne zaman ilişkiye girsek o korkuyla bir yandan eşimi elimle geriye itiyorum. Ne kendim zevk alabiliyorum ne de ona aldırıyorum.. Bunları nasıl çözebilirim?
Birakin esiniz uyarsin bulamiyorsa yardimci olun saga git sola gel :) . Surtunerek orgazm olunca sonrasinda dogal olarak devam etmek istemezsiniz doyuma ulasip adami ortada birakiyorsunuzKlitorisin uyarılması gerekmiyor mu
Sabahları aç karınla bir çay kaşığı incir çekirdeği yağı tüketin, hormonları düzenlemeye çok faydası oluyor. Bir de akşamları melisa çayı için kafanız rahatlasın. Ben ikisinin de çok faydasını gördüm. Ayrıca emziriyorsanız bunların bebeğe hiçbir zararı yokValla ayni seyden bende muzdaripim ya
Yani hic cinsel istegim yok
Dogumdan sonra basladi ha duzeldi ha duzelecek derken 13 ay oldu dahada kotuye gidiyo
Hic istek yok bendede
Tesekkur ederim ama incie cekirdegi yagini burada nerde bulurum bilmiyorum (yurtdisinda yasiyorum) yakin zamanda turkiyeye giden bi arkadasim var onla getirtim ama nerden alabilirim onu biliyomusunuzSabahları aç karınla bir çay kaşığı incir çekirdeği yağı tüketin, hormonları düzenlemeye çok faydası oluyor. Bir de akşamları melisa çayı için kafanız rahatlasın. Ben ikisinin de çok faydasını gördüm. Ayrıca emziriyorsanız bunların bebeğe hiçbir zararı yok
Aktarlarda satılır, orada yok mu aktar tarzı yerler. Bir karışım daha var, bal susam tarçın karıştır sabah akşam birer tatlı kaşığı ye, bu emziriyorsa sütünü de arttırır. Ama mucize bekleme, bir hafta 10 gün sabretmen lazım, düzenli kullanmak da önemliTesekkur ederim ama incie cekirdegi yagini burada nerde bulurum bilmiyorum (yurtdisinda yasiyorum) yakin zamanda turkiyeye giden bi arkadasim var onla getirtim ama nerden alabilirim onu biliyomusunuz
Nasıl yendiniz ben yenemedimBeyin beden koordinasyonu onemli bence her şeyinle orda olmak ve alacagin zevke yasayacagin hissiyata odaklammak lazim bence 5 ay vajinismus yasadim atlattim neyse 2 ay hicbir sey anlamadim bu mu yani milletin ölüp bittigi sey dedim sonra kendimi kesfetmeye basladim ve kegel cok onemli kegel kaslari orgazmin anahtari 6 aydir da orgazmi yasayabiliyorum sukur