Bence de bepanten sürme.Yani her yerimize sürüyoruz ama bu farklı bir olay
Vajinaya öyle rastgele kremler sürmemek lazım
Doktor en verimli cevabı verecektir
Penisin kalınlığıyla alakalı değil. Yeterince ıslanmadığında veya penis girerken oraya denk getirilmeyip aşağıdan yukarıya doğru itilince oluyor. Bepanten krem değil bepanten merhem sür canım. Sürülmez diye birşey yok orası vajinayla alakalı değil normal derimiz gibi perine ne alaka yani sürmemek ya nesürüceksin epitel dokunun iyileşmesi için en iyi merhem bepanten. Misyonerle başlayın ilişkiye ve biraz da bakarak ya da düşünerek girsin başlarken. Rasgele ittirmesin yani anlatabildim mi :) Çok yapıyorlar o hatayı ortaya denk getirip abanıyorlar.
Hemen savunmaya geçenler olmuş Bepanthene'nin vajina bölgesine hiçbir zararı yok. Bir arkadaşım perine yırtılması yaşadı malesef. Dr'a gitti ve dr ciddi yırtıklar olmadığını söylemiş ve bu kremi vermiş. Kafamıza göre birşey sallamıyoruz burda, birşey biliyoruz da söylüyoruz!!!
Canım anestol uyuşturucu bir krem. Sürekli onunla ilişkiye girilmez ki. Zaten onu sürdüğün zaman ilişkiye girdiğini anlamazsın ki :S
Girilir cnm girilir:) kremi sadece perine bölgesine sürüyosn , oraya etki ediyo..ve ilişki sırasında canının yanmasını engelliyo.. ama geri kalan herşey yolunda devam ediyobilmem anlatabildimmi:)) tabii gönül ister gerek kalmasın ama şimdilik bi çözüm yok gibi..
hepinize bol şanstamamen kurtulan olursa haber versin
Açıkçası doktorun bana verdiği antibiyotikle fitilin bi yararını görmedim,
Nerdeyse geçmiş durumda rahatsızlığım ama, arkadaşın dediği gibi ilişkide penis vajinaya girerken biraz o bölgeyi zorluyo tam yerini bulamıyo, bu baskı sonucunda canım acıyo.Tam olarak vajina ıslanmadığı için kuru olduğundan dolayı o sert darbe ile de çatlamalar yırtıklar oluşuyo.
Bu konuda biraz daha dikkatli olmam gerek.
Ama bu geçen zaman içinde eşimle ilişkiye girmek benim için bi zevk değil işkence oldu !!!
Pek ses çıkaramadım canım acıyo diye, çünkü o istekliydi kırmak istemedim...
Calimeros_82 kesinlikle ama kesinlikle sana güveniyorum. Biliyorum onun acısını gerçekten kötü.
Ama bunu yaşadıklarınla çözüm bulabilirsin, bunu yenebilirsin.Her şey gönlünce olsun
benimde ar böyle bir sorunum
yarılmalar çatlamalar oluyor. bir de aft gibi birşeye dönüştü bu sefer
sizde de oluyor mu?
arkadaşlar daha evleneli 1 hafta oldu ama balayında keyif yapmak yerine oturup evde hergün perine bölgesine 4-5 kez pansuman yapıyorum.görünürde öyle büyük bişey yoktu ama dr a gidince 3 tane dikiş attı.asıl sorun bundan sonrası..tekrar olursa diye çok korkuyorum ve daha kötüsü denemekten korkuyorum..böyle bişi yaşayan var mı?sonrası nasıl oluyor merak ediyorum.
bu yanma bende de oldu ama doktor enfeksiyon dedi.
Sorunum, cinsel ilişkiye girdikten sonra vajinamda daha önce hiç hissetmediğim kadar acı ve yanma hissettim, ilk başta çok aldırış etmedim ama canımın yanmasına daha fazla tahammül edemeyip ayna ile vajinama baktığımda, korkunç bi manzara ile karşılaştım :1shok:
Vajinamın bittiği yerle anüs arasında o bölüm yani '' perine '' o bölgede sanki jiletle ufak çizikler atmışsın gibi 2 tane çizgi gördüm.aşırı derecede kızarmıştı.
Anlam veremedim bebe pudrası döktüm bi kaç güne geçer dedim ama 3 gün oldu, dehşet canım acıyo, özelliklede idrarımı yaparken verdiği acıyı tarih edemem.
Mantar hastalığımı yeni atlaşmışken birde bunun çıkması beni çok korkuttu.
Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen bildiklerinizi aktarırmısınız ?
bu durum bendede olmuştu cidid anlamda uçun bir müddet ilişkiye girmemen gerekyior oranın kaynaması için, ben uzun süre uğraştım onbeşgün denedim yok bir ay denedim yok
sürekli bir kanama hali oldu ne kadar ilişkiye girmesemde artık aldırış etmiyorum,
çok sıkıcı bir durum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?