Sorunum, cinsel ilişkiye girdikten sonra vajinamda daha önce hiç hissetmediğim kadar acı ve yanma hissettim, ilk başta çok aldırış etmedim ama canımın yanmasına daha fazla tahammül edemeyip ayna ile vajinama baktığımda, korkunç bi manzara ile karşılaştım :1shok:
Vajinamın bittiği yerle anüs arasında o bölüm yani '' perine '' o bölgede sanki jiletle ufak çizikler atmışsın gibi 2 tane çizgi gördüm.aşırı derecede kızarmıştı.
Anlam veremedim bebe pudrası döktüm bi kaç güne geçer dedim ama 3 gün oldu, dehşet canım acıyo, özelliklede idrarımı yaparken verdiği acıyı tarih edemem.
Mantar hastalığımı yeni atlaşmışken birde bunun çıkması beni çok korkuttu.
Bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen bildiklerinizi aktarırmısınız ?
merhaba.perine yırtılması bende de var. yeni evliyim ve bundan dolayı hala ilişkiye giremiyorum. günlerdir moralim bozuk... eşim her yaklaştığında itiyorum. doktora gittim ama biri darlık var ameliyat dedi. sonra bir başkasına gittim o da normalsin çaba göstermelisin dedi. muayene ederken kendi de kanattı. ayrıca yırtık ifadesinin yanlış bi kelime olduğunu, çatlak denmesi gerektiğini söyledi. parmak egzersizi deniyorum bazen ama bir kaç haftadır cinsel isteksizlik de var. bana dokunmasını istemiyorum bile. heralde sonum aldatılma olacak. geçmiş olsun.
benim o yırtılmalar olduğunda inanılmaz canım acıyordu katıla katıla ağlıyorum. ama idrar değmesi ya da oturamama gibi problemlerim yok. ıslaklık sorunum da yok aslında.. söylemesi ayıp ama o çok kalın. benim o bölgem o kadar geniş değil. giremiyor içeri. o yüzden de yırtılma oluyor. sorun bu.. ne ıslaklık problemi ne de sürtünme tahrişi.
aldatılma derken elbette o işin abartı boyutu. eşim anlayışlı bir insan ve sevgisini hissedebiliyorum. tek üzüntüm onu mutlu edememek. gözüm bi kararsa bu işi başarıcam ama korkuyorum çok fazla.
onu evlenene kadar 3,5 sene beklettim. artık mutlu olsun istiyorum.
aslında eşim boyuna göre oldukça kilolu.kilo verse o incelir mi biraz :))))
benim o yırtılmalar olduğunda inanılmaz canım acıyordu katıla katıla ağlıyorum. ama idrar değmesi ya da oturamama gibi problemlerim yok. ıslaklık sorunum da yok aslında.. söylemesi ayıp ama o çok kalın. benim o bölgem o kadar geniş değil. giremiyor içeri. o yüzden de yırtılma oluyor. sorun bu.. ne ıslaklık problemi ne de sürtünme tahrişi.
aldatılma derken elbette o işin abartı boyutu. eşim anlayışlı bir insan ve sevgisini hissedebiliyorum. tek üzüntüm onu mutlu edememek. gözüm bi kararsa bu işi başarıcam ama korkuyorum çok fazla.
onu evlenene kadar 3,5 sene beklettim. artık mutlu olsun istiyorum.
aslında eşim boyuna göre oldukça kilolu.kilo verse o incelir mi biraz :))))
slm kızlar size kötü bi haberim var malesef, ama inşallah siz bana bi çözüm önerirsiniz de hepimiz mutlu oluruz..
Öncelikle ben bu perinede çatlak olayıyla 1,5 yıldır uğraşıyorumbenimki ilişki sırasında oluşuyo.. çok ince çatlaklar 2 güne hemen geçiyo... her türlü doktora gittm.. jinekolog, dermatolog ve plastik cerrahi.. en az 20 değişik doktora gitmişmdr ve inanın hepsi bana vebalıymışım gibi baktı testler yapıldı herşey normal.. bi çözüm bulamadılar.. bende beraber yaşamaya alıştım.
kendimce bulduğum çözümlerden bahsedym doktorum da onayladı.. ilişkiye girmeden 15 dk önce anestol diye bi ilaç var (eczaneden alabilrsnz ucuz) onu sürüyorum hem kayganlk veriyo hem de acı hissetmyrm.. sonrasında tuvalettykn hafif yanma oluyo ama fitokrem verdi dr onu sürüyorm 2 güne geçiyo.. siz de bunu deneyeblrsnz..
Mervecim sen bi sonuç alırsan paylaş lütfen umarım senin çözümün kalıcı olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?