- 23 Eylül 2007
- 1.104
- 69
- 41
Bunu cok anlayamiyorum, klitorisin direkt uyarilmadiği pozisyonlarda vajinal oegazm yasayan kadinlar var. Evet klitoris ve vajina ici sinir aği itibariyleBende ayni durumdayim. Esimlede sorun yasiyoruz bazen bu yuzden. O da klitorise alistirmissin kendini ondan vajinal orgazm olamiyosun falan diyo surekli. Bence alakasi yok. Ben bunun bi sorun olduğunu da düşünmüyorum artik. Bi kadin takip ediyorum instagramda. Selcen bahadir. Cinsel tip uzmani. Youtubeda flu tv kanalinda videolari var. Kadin orgazmi diye bi videosu var. Link birakabilirim ama yasak mi degilmi bilemedim tarif ettim o yuzden. Kadin net bi sekilde penisin vajinaya git gel yapmasi sadece erkegin orgazmini saglar klitoris uyarisi olmadan kadin orgazmindan bahsetmek mumkun degil diyo net bi sekilde. Onu izledikten sonra kendimde hissettigim eksiklik hissinden kurtuldum. Kadin ve erkegin orgazm yontemlerinin farkli oldugunu düşünüyorum.
elbette anotomik olarak bir bütün ama yine de iki orgazmin farkli olduğunu düşünüyorum ben, farkliliktan kastim yoğunluk
ve hazzın hissedildiği alanin genişliği.
Her ikisini de ayri ayri yasamis kadinlar bu farki tarif edebiliyor.