Cinsel ilişkide acıma ve yanma

Bebe yağı denenmeli bencede, dar durumlarda oldukça işe yarıyor, ama ıslanmadan ilişki olmamalı, ıslanmıyorsan eşinde yapmasın bence..

Durex dehşet şekilde yakıyor asla tavsiye etmiyorum ve çabuk kuruyor.Gleitgelen su bazlı jeli tek geçerim.Lütfen yanma hissedenler durex gibi jelleri kullanmasınlar dahada acıtıyor ve işin sonu vajinismusa kadar ilerliyor.Hiç bir şey alamıyorsunuz doktorların kullandığı ve eczanede satılan 1 litrelik su bazlı ultrason jeli var onlardan kullanın.Fiyatı 4 tl.

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar 2 aylık evliyim. eşimle ilişki sırasında canim çok aciyor. öyle ki ilk zamanlar agliyordum. jinekologa gittim bi sorun olmadığını sadece vajinamın dar olduğunu söyledi.ama ben her seferinde bu acıyı çekmek istemiyorum. bi de ilişki sirasinda hic zevk almıyorum islanma bile olmuyor. ne yapmam lazım.lütfen yardım edin :KK43:(
Ön sevişmeyi biraz uzatın.. yine olmazsa krem ya da kayganlaştırıcı jel kullanın.. ( kendini kasmamaya bak )

Ben 10 aylık evliyim, hala acı yaşıyorum. İlk ilişkiden beri kayganlaştırıcı da kullanıyorum. Enfeksiyon tedavisi, yara dondurma vs hepsini oldum; acı azaldı ama hala devam ediyor. En son 2 hafta önce gittiğimde bana da doktorum normal kadınlara göre daha dar olduğunu, bunun da acı yaşatabileceğini söyledi :(
Valla daha ne yapabiliriz bilmiyorum. Bu da bizim kaderimiz mi ne..

Ben 10 aylık evliyim, hala acı yaşıyorum. İlk ilişkiden beri kayganlaştırıcı da kullanıyorum. Enfeksiyon tedavisi, yara dondurma vs hepsini oldum; acı azaldı ama hala devam ediyor. En son 2 hafta önce gittiğimde bana da doktorum normal kadınlara göre daha dar olduğunu, bunun da acı yaşatabileceğini söyledi :KK43:
Valla daha ne yapabiliriz bilmiyorum. Bu da bizim kaderimiz mi ne..
Aynen canım ya maalesef geçmiyor acısı

Back