- 30 Ekim 2016
- 13
- 1
- 16
- 35
- Konu Sahibi Esmerim_8789
-
canım ben 3 yıllık evlliyim ve zaman zaman yaşıyorum bu sorunu. jel kullandım ama memnun kalmadım. kendini psikolojik olarak rahatlatmanın önemi çok. ben bebe yağını kullananları duydum, kendim denemedim fakat belki denersin. Bu arada benim sürekli idrar yolu enfeksiyonum oluyor, bebekte istediğim için soğan kürüne başladım. küre daha yeni başlamama rağmen bende ki rahatlamayı eşim bile fark etti. sanırım soğan suyu iltihapları temizliyor, bu da benim rahatlamama vesile oldu.Onu da denedim ama o da çok yaktı. ok kullanmıştık. sizin onerebileceginiz başka bir sey var mi?
canım ben 3 yıllık evlliyim ve zaman zaman yaşıyorum bu sorunu. jel kullandım ama memnun kalmadım. kendini psikolojik olarak rahatlatmanın önemi çok. ben bebe yağını kullananları duydum, kendim denemedim fakat belki denersin. Bu arada benim sürekli idrar yolu enfeksiyonum oluyor, bebekte istediğim için soğan kürüne başladım. küre daha yeni başlamama rağmen bende ki rahatlamayı eşim bile fark etti. sanırım soğan suyu iltihapları temizliyor, bu da benim rahatlamama vesile oldu.
Peki deneyecegim tesekkür ederimBebe Yağı Kullan Yakmıyor...
E Esmerim_8789 mrb canım,bende 4,5 aylık evliyim yanma ve acıma bendede oluyor her seferinde etrafımdakiler yeni evli olduğum için oluyor dediler ama sonra bende miyom olduğunu öğrendik rahim ağzında-tam olarak kanalda,(ilk gittiğim 2farkli hastane anlamadı birşeyin yok dedi) 5gun önce ameliyat oldum bakalım inşallah herşey normale döner artık.
İzmir ve samsunda gittim samsunda da ameliyat oldum canım fakültede,kötü birşey getirme aklına yoktur birşeySulec geçmiş olsun canım. Ben de bi tane jinekologa gittim bir sorun olmadığını söyledi. Ama her seferinde ayni sey olmasi anormal geliyor bana. Yazını okuyunca tedirgin oldum şimdi. Ne yapmam lazım.hangi şehirde gittin canim o doktora. Yardımcı olursan sevinirim.
Inş cnm.miyom olduğunu izmirde mi söylediler. Eğer öyleyse Izmir e gittigimde orada da bi gideyim doktora.İzmir ve samsunda gittim samsunda da ameliyat oldum canım fakültede,kötü birşey getirme aklına yoktur birşey
Anladim canım. Sağol. Izmir de hangi hastahane ve maliyeti ne kadar olduEvet izmirde ama ilk öncede izmirde devlet hastanesine gittim birşeyin yok dediler,özel hastaneye gittim orda öğrendim,sonra samsunda da özel hastaneye gittim ordada söylediler miyom var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?