Cinsel ilişkide acıma ve yanma

Esmerim_8789

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
13
1
16
35
Mrb arkadaşlar 2 aylık evliyim. eşimle ilişki sırasında canim çok aciyor. öyle ki ilk zamanlar agliyordum. jinekologa gittim bi sorun olmadığını sadece vajinamın dar olduğunu söyledi.ama ben her seferinde bu acıyı çekmek istemiyorum. bi de ilişki sirasinda hic zevk almıyorum islanma bile olmuyor. ne yapmam lazım.lütfen yardım edin :((

İlk zamanlar oluyor canim sabret ben 1 senede bile hala aynisni yasiyodum. Kendini sikma rahat birak canim aciyacak diye dusunursende cok aciyor rahatlamaya calis

Ön sevişme yapıyor musunuz ? Islanmadan seks yapmayın. Acır o zaman. Islanması vajinanın sekse hazırlanması demek. Kocanız bir zahmet sizi ıslatsın.

Onu da denedim ama o da çok yaktı. ok kullanmıştık. sizin onerebileceginiz başka bir sey var mi?
canım ben 3 yıllık evlliyim ve zaman zaman yaşıyorum bu sorunu. jel kullandım ama memnun kalmadım. kendini psikolojik olarak rahatlatmanın önemi çok. ben bebe yağını kullananları duydum, kendim denemedim fakat belki denersin. Bu arada benim sürekli idrar yolu enfeksiyonum oluyor, bebekte istediğim için soğan kürüne başladım. küre daha yeni başlamama rağmen bende ki rahatlamayı eşim bile fark etti. sanırım soğan suyu iltihapları temizliyor, bu da benim rahatlamama vesile oldu.

canım ben 3 yıllık evlliyim ve zaman zaman yaşıyorum bu sorunu. jel kullandım ama memnun kalmadım. kendini psikolojik olarak rahatlatmanın önemi çok. ben bebe yağını kullananları duydum, kendim denemedim fakat belki denersin. Bu arada benim sürekli idrar yolu enfeksiyonum oluyor, bebekte istediğim için soğan kürüne başladım. küre daha yeni başlamama rağmen bende ki rahatlamayı eşim bile fark etti. sanırım soğan suyu iltihapları temizliyor, bu da benim rahatlamama vesile oldu.

E Esmerim_8789 mrb canım,bende 4,5 aylık evliyim yanma ve acıma bendede oluyor her seferinde etrafımdakiler yeni evli olduğum için oluyor dediler ama sonra bende miyom olduğunu öğrendik rahim ağzında-tam olarak kanalda,(ilk gittiğim 2farkli hastane anlamadı birşeyin yok dedi) 5gun önce ameliyat oldum bakalım inşallah herşey normale döner artık.

E Esmerim_8789 mrb canım,bende 4,5 aylık evliyim yanma ve acıma bendede oluyor her seferinde etrafımdakiler yeni evli olduğum için oluyor dediler ama sonra bende miyom olduğunu öğrendik rahim ağzında-tam olarak kanalda,(ilk gittiğim 2farkli hastane anlamadı birşeyin yok dedi) 5gun önce ameliyat oldum bakalım inşallah herşey normale döner artık.
Sulec Sulec geçmiş olsun canım. Ben de bi tane jinekologa gittim bir sorun olmadığını söyledi. Ama her seferinde ayni sey olmasi anormal geliyor bana. Yazını okuyunca tedirgin oldum şimdi. Ne yapmam lazım.hangi şehirde gittin canim o doktora. Yardımcı olursan sevinirim.

Sulec Sulec geçmiş olsun canım. Ben de bi tane jinekologa gittim bir sorun olmadığını söyledi. Ama her seferinde ayni sey olmasi anormal geliyor bana. Yazını okuyunca tedirgin oldum şimdi. Ne yapmam lazım.hangi şehirde gittin canim o doktora. Yardımcı olursan sevinirim.
İzmir ve samsunda gittim samsunda da ameliyat oldum canım fakültede,kötü birşey getirme aklına yoktur birşey

Evet izmirde ama ilk öncede izmirde devlet hastanesine gittim birşeyin yok dediler,özel hastaneye gittim orda öğrendim,sonra samsunda da özel hastaneye gittim ordada söylediler miyom var diye.

Egepol e gittim 1800civari dediler 2000i gözden çıkar

Vajinismus olduğumuzu nasıl anlarız?
Vajinismus olup olmadığınızı merak ediyorsanız . Ben vajinismusmuyum diye kendinize soruyorsanız kendinize bazı sorular sorarak vajinismus olup olmadığınız hakkında farkındalık kazanabilirsiniz.. Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye vajinismusun en tipik belirtilerini anlatıyor.

Diğer videolarımız için tıkla!
Kadınlar Kulübü'nün değerli forum üyeleri sizlere faydalı olması için açtığımız Kadınlar Kulübü TV için video izleme desteklerinizi, sosyal medyalarını takipte kalmanızı bekliyoruz. Haydi hanımlar görelim bakalım! :)

Back