Cinsel ilişki sonra lekeler...

HAYALET CASPER

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.067
Puanlar
28
Merhaba arkadaşlar..
Son 2 seferdir ilişkiden sonra WC'ye gittiğim zaman peçeteye pembe leke gibi bir şey geliyor..
İlişki öncesinde de sonrasında da herhangi bir acı yanma sorunu yok yani gayet rahatım..

Bu hafta nedeyse her akşam ilişki gerçekleşti acaba o sebepten olabilir mi?

( Bu arada 4 nisan'da kürtaj oldum kanamam 13 gün sürdü. )

Hemen doktora gitmek de istemiyorum açıkçası..
Başına böyle bir şey gelen var mı?

Canım doktor yasak koymadimi size ilişki su kadar gün yasak diye bence bu yüzden ve braz ara ver kürtaj oldun sonuçta bana doktorun 45 gün yasak demişti

Canım doktor yasak koymadimi size ilişki su kadar gün yasak diye bence bu yüzden ve braz ara ver kürtaj oldun sonuçta bana doktorun 45 gün yasak demişti

teşekkür ederim cvp için.. :)

hayır yasak koymadı kontrole fln gittim hiçbir sıkıntın yok tekrar çalışmalara başlayabilirsiniz dedi.. :/

teşekkür ederim cvp için.. :)

hayır yasak koymadı kontrole fln gittim hiçbir sıkıntın yok tekrar çalışmalara başlayabilirsiniz dedi.. :/
Gecmis olsun Benim durum farklıydı belki o zaman ama rahim.tam toplayamamış ve üzerin e 1 hafta hergun biraz fazla gelmiş olabilir canım o zman ne için kürtaj olmuştun

yok şöyle ki ben gittiğimde 7 haftalıktı kontrole gttiğimde .ama 6 haftalıkken gelişim durmuş. yani tesadüfen öğrendik...

Anladım.canim geçmiş olsun kusura bakma haddime değil.ama eşinle problemini hallettinmi geçen konunu okumuştum da böyle bir durumda bebek düşünmek senin için erken degilmi

estağfirullah..
yok şuan çocuk düşünmüyorum zaten.. eşim pişman olduğunu o gün gergin olduğunu vs söylemişti işte insan bi şekilde kabulleniyor affediyor.. doktorum uzakta tekrar gitmek istemediğim için burada sorayım dedim :) ama sanırım tahriş olmuş olabilir yani

Hakkında hayırlısı umarım tekrar yaşamazsın sonuçta bir kadın mutsuz olsun asla istemem büyük ihtimal tahriş var canım bir iki.gun ara ver sonra tekrar deme baktım yine aynı problem o zaman git belki enfeksiyon falan vardir

tamam öyle yapayım teşekkür ederim yorumların için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…