- Emoji Skoru
- 3.067
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi HAYALET CASPER
-
Canım doktor yasak koymadimi size ilişki su kadar gün yasak diye bence bu yüzden ve braz ara ver kürtaj oldun sonuçta bana doktorun 45 gün yasak demişti
Gecmis olsun Benim durum farklıydı belki o zaman ama rahim.tam toplayamamış ve üzerin e 1 hafta hergun biraz fazla gelmiş olabilir canım o zman ne için kürtaj olmuştunteşekkür ederim cvp için.. :)
hayır yasak koymadı kontrole fln gittim hiçbir sıkıntın yok tekrar çalışmalara başlayabilirsiniz dedi.. :/
Geçmiş olsun canım ama 6 hafta çok küçük degilmi hiç bekleyelim demedimi doktor boş gebelik.bile.olsa 7 yada 8 haftaya kadar bekliyorlar6 haftalıkken bebeğin gelişimi durmuştu o sebeple..
Hakkında hayırlısı umarım tekrar yaşamazsın sonuçta bir kadın mutsuz olsun asla istemem büyük ihtimal tahriş var canım bir iki.gun ara ver sonra tekrar deme baktım yine aynı problem o zaman git belki enfeksiyon falan vardirestağfirullah..
yok şuan çocuk düşünmüyorum zaten.. eşim pişman olduğunu o gün gergin olduğunu vs söylemişti işte insan bi şekilde kabulleniyor affediyor.. doktorum uzakta tekrar gitmek istemediğim için burada sorayım dedim :) ama sanırım tahriş olmuş olabilir yani
Hakkında hayırlısı umarım tekrar yaşamazsın sonuçta bir kadın mutsuz olsun asla istemem büyük ihtimal tahriş var canım bir iki.gun ara ver sonra tekrar deme baktım yine aynı problem o zaman git belki enfeksiyon falan vardir
Rica ederim canımtamam öyle yapayım teşekkür ederim yorumların için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?