- 10 Ekim 2018
- 1.018
- 1.298
Abartmıyorum hanımefendi sizin eşiniz ya da partneriniz bunu yapamıyor diye bizde yapamıyoruz diye bir şey yok. Burada yalan söyleyip kendimi tatmin etmek gibi bir ihtiyacım yok. Bu bizim sürekli yaşadığımız bir şey imkansız değil yani.abartıyor , bunun imkanı yok.
Abartmıyorum hanımefendi sizin eşiniz ya da partneriniz bunu yapamıyor diye bizde yapamıyoruz diye bir şey yok. Burada yalan söyleyip kendimi tatmin etmek gibi bir ihtiyacım yok. Bu bizim sürekli yaşadığımız bir şey imkansız değil yani.
İnanıp inanmamak size kalmış bir şey.aynen şimdi inandım.
Merhaba , vajiyi nasıl atlattınız acaba doktor yardımı ilemi kendi başınızamıKızlar, cinsel birleşme esnasında eşimin penisi cok acıyor ve devam edemiyoruz. Öncesinde ben vajinusmus yasamıstım atlattık fakat eşim çok dar o yüzden acıyo olabilir diyorbense hiçbir darlık hissetmiyorum. Evet ilk girişte biraz zorlanıyoruz ama saniyelik tam yerini bulunca özellikle yastık alınca altıma çok rahat oluyor. Bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Bilmiyorum artık buna göre bizim adamlar yanında yok sayılırlarabartıyor , bunun imkanı yok.
BeAdam haftada bir yapıyordur. Bunun sonucunda 8 de yapar kızlar asıl sorun diğer arkadaşta acaba içine girerken peniste burkulma mı oluyor hani derler ya ayılarda sert sokmadan kamış kırılması onun gibi belki adamı doktor görmeli.
Evet bende bundan şüphe ediyorum aslında, ama bu mesajı attıktan sonra tekrar denedik hiçbir sorun olmadıAdam haftada bir yapıyordur. Bunun sonucunda 8 de yapar kızlar asıl sorun diğer arkadaşta acaba içine girerken peniste burkulma mı oluyor hani derler ya ayılarda sert sokmadan kamış kırılması onun gibi belki adamı doktor görmeli.
Herkesin birbirinden farklılık gösterir biz mesajla nerdeyse hiç yapmıyoruzBilmiyorum artık buna göre bizim adamlar yanında yok sayılırlar
Benim actığım biçok konuda yazıyor aslında ayrıntılı oradan bakabilirsiniz. Ben de yardımı ile atlattım öncesinde bilişsel terapi aldım. Benim vaji olmamın sebebi korkudan ziyade psikolojik olarak vajinamı savunma aracı gibi kullanmamdı bunları yendikten sonra tık diye oldu. Olmayacak hiçbişey yok hersey beynimizde bitiyor. O yüzden Dr yardımı cok önemli benceMerhaba , vajiyi nasıl atlattınız acaba doktor yardımı ilemi kendi başınızamı
Haklı olabilirsiniz teşekkür ederimilerleyen süreçte kuruluk olursa gel git yaparken tahriş etmiş olabilir.
Eşinizde Yanma varsa idrar yolu enfeksiyonuna dikkat çekmek isterim. Yada giriş kısmında minik kesi gibi bir yırtılma varsa sızlayabilir. Doktora görünsün bence bi.