Öncesinde oral seks yapıyorsanız . Çok sıkıyor veya dişlerinizle değiyor olabikirsiniz . Buda ağrı yapar
Krem kullan esinin de kullansın ama orası zaten genisler hemen esnek acımaması lazımKızlar, cinsel birleşme esnasında eşimin penisi cok acıyor ve devam edemiyoruz. Öncesinde ben vajinusmus yasamıstım atlattık fakat eşim çok dar o yüzden acıyo olabilir diyorbense hiçbir darlık hissetmiyorum. Evet ilk girişte biraz zorlanıyoruz ama saniyelik tam yerini bulunca özellikle yastık alınca altıma çok rahat oluyor. Bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi
Krem kullan esinin de kullansın ama orası zaten genisler hemen esnek acımaması lazım
Fiziksel olmaması lazım cünkü esnek orası esinize göre yine krem yada bebek yagı hindistan cevizi yagı kullanın birde öyle deyinFiziksel bir sorun mu var acaba dedim bende ama dediğiniz gibi birde kremle deneyelim
O tarz yaglardan midesi bulanıyor eşimin ama yinede ısrarla bide öyle deniycemvazelin kullanın veya sürtünmeden dolayı tahrişte olabılır gerçi ıslaklıgınız varmış
Teşekkür ederimFiziksel olmaması lazım cünkü esnek orası esinize göre yine krem yada bebek yagı hindistan cevizi yagı kullanın birde öyle deyin
Yok bizdeki böyle birşey değilBiz üst üste 4 yaparsak fazla ara vermeden eşimde de acı oluyordu bizdeki sebep hor kullanmak biraz galiba.Belki sizinde böyle bir şeydir.
Dört derkenBiz üst üste 4 yaparsak fazla ara vermeden eşimde de acı oluyordu bizdeki sebep hor kullanmak biraz galiba.Belki sizinde böyle bir şeydir.
Eşim dört defa boşalırsa yani.Dört derken
Ben şokEşim dört defa boşalırsa yani.
abartıyor , bunun imkanı yok.Dört derken