Cinsel ilişki sayısı ne kadar önemli

• Konu Sahibi alara1984
atın yorgunluğunu dam
erkeğin yorgunluğunu **alırmış

öğle der büyüklerişmizkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

• Konu Sahibi alara1984
beraber film izleyin ,bu konuda internetdende yardım alabilirsin siteler var videolar resimler .... yatağa çıplak gir önce banyo yap tabi senin banyodan çıktığııda görsün

• Konu Sahibi alara1984
cnm ben ısteksızım ama esım her gece ıstesem hayır demez

• Konu Sahibi alara1984
valla 7 aylık evlisin hergün olması lazım ben 8 yıllık evliyim hiç şaşmaz

• Konu Sahibi alara1984
arkadaşım erkekler sexsiz yapamaz eğer sana uzaksa vardır bişey bence araştır başka biri falan olmasın sakın allah korusun

• Konu Sahibi alara1984
ok canım ya başka biri eminim yapıyor ama hafta da 2 dea falan oda yetmiyor anlayacağınız

• Konu Sahibi alara1984
haftada 2 neyinize yetmiyor anlayamadım :)) kompresör değil ki canım bu elektrikle çalışmıyor

• Konu Sahibi alara1984
daha 7 aylık evliler tabi ki yetmez uzmanlar bile haftada en az 3 olmalı diyo

• Konu Sahibi alara1984
kader26´isimli üyeden Alıntı
atın yorgunluğunu dam
erkeğin yorgunluğunu **alırmış
ne gün görmedik sözler varmış yawww koptum vallaaa:)))))

• Konu Sahibi alara1984
haftada 3-4 erkeği yorgun düşürür.halsiz bırakır.erkekleri de anlayışla karşılamak lazım

• Konu Sahibi alara1984
ya bizimle bugüne kadar konusan anlatan ve abartanlar yanlış anlatıyordu yada bu erkekler gercekten şeks düşkünü değil. ya benimde erkek böyle bir sorunum var. ben istiyorum ama o yorgunum diyor. nereye kadar bilmiyorum. alara1984 e katılıyorum hemde yürekten zor işler bunlar. ama sanırım bizde ki sorun yaş farkından oluyor. alara sizinde çok mu yaş farkınız?

• Konu Sahibi alara1984
HAFTADA 2 YA DA GECİYOR.CANIM SEN ŞÖYLE Bİ SEKSİ GİYİN YA DA BİR ŞEKLİLDE ONU TAHRİK ET GÖR BAK YORGUNLUK KALIYORMU.....:) BENİMKİDE BANYO YAPMAKTAN KORKAR AMA ÖYLE OLDUĞUM ZAMAN SU KUŞUNA DÖNÜYOR.Sm Cool

• Konu Sahibi alara1984
ya arkadaşlar bence seksi giyinmesiyle alkalı bişey yok sonuçta yeni evliler daha şimdiden böyleyse birkaç sene sonra tık kalmıycak bende hiç anlam veremedim doğrusu, diğer açıdan düşünürsek acaba arkadaşımız çok mu üstüne gidiyor bu konuda? bende yeni evliyken o kadar çok isterdimki bazen reddederdi ki şimdi günde iki kez yapsak doymaz.bence üzerine gitme zamana bırak derim canım hiç üzülme.

• Konu Sahibi alara1984
bazı erkekler evliliklerinin ilk aylarında dengeyi oturtamıyorlar onlar için zaten en basit şeyler bile karmaşık geldiğinden hayatlarına evlilik gibi bir denge unsurunun girmesi ilk başlarda onları özellikle cinsellikte geri adım attırıyor. bir yandan bilinçaltında nasıl olsa hep beraberiz bugün olmasa yarın olur düşüncesi yatıyor. bunun için onları bir şeyin tetiklemesi gerekiyor aslında istekli olup istediklerinin farkında olmadıkları bir dönem geçiriyorlar. bazıları cinsel dengenin oturtulması için karşı tarafa ihtiyaç duyuyor zamanla herşey yoluna giriyor. unutmamak gerekirki iş stresi cinsel dürtülerin düşmanı hafife alıncak bir durum değil yani.. bence kendinizi onun yerine koyun eve işten çok stersli bir şekilde döndüğünüzde ne yapmak isterdiniz yada sizi ne rahatlatırdı? bence insanın kafasının biraz boşalması lazım..

bence herşey gerçekten biraz dürtmeyle:)) ve zamanla düzelir.

• Konu Sahibi alara1984
arkadasım adamın sıkıntısı olursa maddı yonden vs ısten gercekten yorgun gelırse dusunsene kenını dusun kaçarsın herhalde haftada 3 en normal olanı ama yaırn da evde gene olur dıye olan dusunce haftada ıkıye ınırıyor olabılır hemen bunun altında bahane aranak yanlıs sen butun gun dınlenmıs haldesın ol gelıyor yorgunnnnn .........zamanla duzene oturur ama sende mutlaka o işten gelmeden en aznndan saclarını tara yemek yaparken gıydıgın kıyafetlerı cıkar bı goz kalemı sur ev ıcınde gıyınılebılecek hos kıyafetler gıy gulumsemen eksık olmasın yuzunden bıde dokun mayı ıhmal etme sarıl falan ozaman dahada sıklasır

• Konu Sahibi alara1984
ön sevişmeyi çok uzatıyor olabilirsin.
zaten yorgunken bide onu uzatmak sıkıcı geliyor olabilir.
böyle yorgun olduğunda işi biraz pratiğe dökebilirsin.
zihnen kendini hazırla, bedeninde hazırlanmış olur.
ona öyle yaklaş. hedefine biraz daha çabuk ulaşmak onun hoşuna gidecektir.

bizdede başlarda olmuştu. farkettim ki biraz fazla bayıyormuşum.
biz duyduklarımızdan çok etkileniyoruz. ama beyler o kadar sabırlı değil.
çok uğraşmak istemiyorlar. çok yorulmadan yaşamak istiyorlar gibi geliyor bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…