Teşekkür ederim cevabınız içinSozlu olarak kabul eder hakim.
Evet var kesinlikle ama bunu kabul edip çözmeye çalışsaydı bir şansımız olabilirdi. Seviyorum ayrılamam diyor ama değişmek de istemiyor benim de dayanacak gücüm kalmadı aile kurmak herkesin hakkıBöylede ömür gitmez be zaten sorunlarinizda var adamda tuaflik var.
Bir gariplik var adamda hadi hayırlısı bakalim insallah feraha çıkarsin kuzum.Evet var kesinlikle ama bunu kabul edip çözmeye çalışsaydı bir şansımız olabilirdi. Seviyorum ayrılamam diyor ama değişmek de istemiyor benim de dayanacak gücüm kalmadı aile kurmak herkesin hakkı
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ben de anlamaya çalıştım beş sene ama artık yoruldum inşallah herkes için hayırlısı olsunBir gariplik var adamda hadi hayırlısı bakalim insallah feraha çıkarsin kuzum.
Hep beni suçladı ben de inandım kendimi onun istediği gibi biri yaptım ama en sonunda kabul etti sorunun kendinde olduğunu. Şimdi de tedaviye yanaşmıyor dediğiniz gibi çok sabrettim daha fazlasını yapamiyorum artikO kadar yıl iyi bile dayandın
5 yıl ne demek ya
Evet kimseyle konuşmadığım için böyle oldu eğer konussaydim bunun benim suçum olmadığını daha erken anlardim ilginize teşekkürler5 yıl olacak iş değil gerçekten iyi sabretmişsiniz
Hayır bakire değilim en başta birkaç kere olmuştu sonra bitti beş senedir ilişki yok aramızda
Peki kocanın ilişkiden kaçınması nasıl ispatlamıştır?5 sene neyi bekledinizzz ????
Mesela ilk iliskileriniz oldu sonra kesildi 1 sene icinde nikah iptali yaptirabiliyorsunuz.
Bu iptalin içinde bildigim kadariyla kocanin iliskiden kacinmasini ispatladiginzda bikah iptali oluyor diye duymuş ve okumuştum. Sizin ki 5 sene bunu ispat etmenizede gerek yok.
Cunku kimse bosanmak icin kocam bana 5 senedir dokunmuyo demez... yani bunun yalani olmaz...
Peki kocanın ilişkiden kaçınması nasıl ispatlamıştır?
TeşekkürlerBu sadece bir duyum. Mesela onemli bir hastaligin kadindan gizlenmesi evlilik birligi icinde ogrenmesi halinde de ilk 1 yil nikah iptali oluyor diye okumuştum. Ispati blmiyorum bu nasil ispatlanabilir.
İyi fikir deneyebilirim başka da bir yolu yok galiba teşekkürlerCanım bir şekilde mesajla o işteyken tartis. Bu konuyu onun yazmasını sağla belki hakim sorarsa buyurun mesajda tartismalarimiz var o da kabul ediyor aramızda cinsellik olmadığını diyebilirsiniz
en mantıklısı bu gerçekten. 5 yıldır hiç birlikte olmuyoruz bi psikoloğa gidelim falan de mesela ama adama boşanmayı aklına düşürmeden. Mesajlar delil oluyor. Wp dan yazma amaCanım bir şekilde mesajla o işteyken tartis. Bu konuyu onun yazmasını sağla belki hakim sorarsa buyurun mesajda tartismalarimiz var o da kabul ediyor aramızda cinsellik olmadığını diyebilirsiniz
Whatsapp mesajları delil olmuyor diye biliyorum ama normal mesajdan yaz benceİyi fikir deneyebilirim başka da bir yolu yok galiba teşekkürler
Aaa onu bilmiyordum teşekkür ederimWhatsapp mesajları delil olmuyor diye biliyorum ama normal mesajdan yaz bence
Aaa onu bilmiyordum teşekkür ederim
Merhaba sonuç nedir merak ettim?Kizlar merhaba benim eşim benimle bir süredir ilişkiye girmek istemiyor her yolu denedim cabaladim ama başka sorunlarımız da var aşamadık boşanmaya karar verdim. Ama konumuz bu değil. Benim sorum şu: birkaç sene ilişkiye girmedigim doktor muayenesi ile anlaşılır mı yani eşimin bu durumu inkar etmesi halinde ben bunu bir doktor raporuyla ispat edebilir miyim? Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Eşin onu aldattığını filan mı düşünüyor. Aksi halde malkemenin böyle bir rapor isteyeceğini sanmıyorum hayatım. Ama başka biriyle ilişki yaşanıp yaşanmadığını eşinden sperm örneği alıp bakıyorlar diye ben duymuştum bir arkadaşımdanKizlar merhaba benim eşim benimle bir süredir ilişkiye girmek istemiyor her yolu denedim cabaladim ama başka sorunlarımız da var aşamadık boşanmaya karar verdim. Ama konumuz bu değil. Benim sorum şu: birkaç sene ilişkiye girmedigim doktor muayenesi ile anlaşılır mı yani eşimin bu durumu inkar etmesi halinde ben bunu bir doktor raporuyla ispat edebilir miyim? Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhaba, bir avukat tanıdığımin verdiği akılla böyle bir şeyi ispatına gerek olmadığıni, benim beyanimla boşanmanın gerceklesebilecegini ve üstüne de 100.000 TL'lik tazminat davası açabileceğimi söyledim o da kendi avukatına danisamadi çünkü bu durumun ortaya çıkmasını istemedi(danissa da değişen birşey olmazdı çünkü gerçekten tazminat davası açılabiliyormus) sessiz kalmam ve tazminat talep etmemem karşılığında boşanmayı kabul etti. Eylül ayında tek celsede anlaşmalı olarak boşandık. İlginize teşekkür ederim :)Merhaba sonuç nedir merak ettim?