Hayır bakire değilim en başta birkaç kere olmuştu sonra bitti beş senedir ilişki yok aramızdaBakire misin
Bildiğim kadarıyla sadece kızlık zarı olarak muayene edebilir.
Bakıp “hmm bu 2 senedir ilişkiye girmemiş” diyemez. Yada en son Ne zaman ilişki olduğunu nerden bilebilir ki doktor? Darlık olarak söylüyorsanız eğer genetikte olabilir. Doktor nasıl bunun ayrımını yapacak? Komşum geçen sene vajina genişletme ameliyatı oldu misal.
Bu mumkun degilHayır bakire değilim en başta birkaç kere olmuştu sonra bitti beş senedir ilişki yok aramızda
Cevabınız için teşekkür ederim bir arkadaşım 6 aya kadar anlaşılır demişti emin olmak için sormak istedim bu gibi durumların boşanma sebebi olduğunu biliyoruz. O zaman kadının beyanına göre mi oluyor bir bilginiz var mı?Bildiğim kadarıyla sadece kızlık zarı olarak muayene edebilir.
Bakıp “hmm bu 2 senedir ilişkiye girmemiş” diyemez. Yada en son Ne zaman ilişki olduğunu nerden bilebilir ki doktor? Darlık olarak söylüyorsanız eğer genetikte olabilir. Doktor nasıl bunun ayrımını yapacak? Komşum geçen sene vajina genişletme ameliyatı oldu misal.
Eşim ayrılmak istemiyor bunu ispatlayabilirsem daha kolay olur diye sormak istedim teşekkür ederimNiye acaba bintuaflik var yani nasil dayandiysaniz buna bunun önemi yok ilişki yaşandığı an tamm gerisini doktor bilemez onemide yok anlasamiyoz deyip ayrilin.
Hayır eşim için değil mahkemede kanıtlamak içinEşinize mi kanitlayacaksiniz bunu
Peki sebebi ne ozaman size bunu niye yaşatıyor sorunumu var acaba konusmadinmi hiç canim cocuk varmi.Eşim ayrılmak istemiyor bunu ispatlayabilirsem daha kolay olur diye sormak istedim teşekkür ederim
Hiç bilmiyorum yanıltmak istemem.Cevabınız için teşekkür ederim bir arkadaşım 6 aya kadar anlaşılır demişti emin olmak için sormak istedim bu gibi durumların boşanma sebebi olduğunu biliyoruz. O zaman kadının beyanına göre mi oluyor bir bilginiz var mı?
Teşekkür ederimHayir nasil anlaşılsın böyle birsey yok.
Sozlu olarak kabul eder hakim.Hayır eşim için değil mahkemede kanıtlamak için
Hayır çocuk yok ben istiyorum ama o istemiyor doktora ya da psikologa gitmeyi reddediyor beni böyle kabul et diyorPeki sebebi ne ozaman size bunu niye yaşatıyor sorunumu var acaba konusmadinmi hiç canim cocuk varmi.
Demek istediğinizi tam anlayamadım ama ilk ilişki üstünden 7 yıl gecti. Son 5 senedir ilişki yaşamıyoruzIlk iliskiden 2 ay sonra belli oluyor yakin tarihte bozuldugu. Şuan gitseniz size saat yorungesinde nasil oldugunu soylerler
Böylede ömür gitmez be zaten sorunlarinizda var adamda tuaflik var.Hayır çocuk yok ben istiyorum ama o istemiyor doktora ya da psikologa gitmeyi reddediyor beni böyle kabul et diyor