- 10 Aralık 2022
- 10
- 2
- 38
-
- Konu Sahibi melisapolat
Vajinaniz yeterince islanmiyor olabilir.. ön sevişmeyi uzun tutun..kayganlastirici kullanabilirsinizArkadaşlar merhaba uzun zamandır düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum ben 26 yaşında bir bayanım eşimde 29 yaşında yaklaşık 2 senedir evliyiz. İki senedir yaşadığım sorunu anlatmak istiyorum eşimle birlikte sevişirken vs çok zevk alıyorum ama iş asıl konuya geldiği zaman hiç bir zaman zevk aldığımı hissedemiyorum vajinam her seferinde ilk defa oluyormuş gibi her seferinde daha çok acı veriyor ve hiç zevk alıp orgazm olamıyorum eşimden de kaçıyorum bu yüzden sürekli düzelir diye bir Ümit bekledim hatta bir doğum sürecide geçirdim ama değişiklik olmadı lütfen yardımcı olurmusunuz
Dr.a gidip r danışın belki bilmediğiniz bir yara falan vardır.Arkadaşlar merhaba uzun zamandır düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum ben 26 yaşında bir bayanım eşimde 29 yaşında yaklaşık 2 senedir evliyiz. İki senedir yaşadığım sorunu anlatmak istiyorum eşimle birlikte sevişirken vs çok zevk alıyorum ama iş asıl konuya geldiği zaman hiç bir zaman zevk aldığımı hissedemiyorum vajinam her seferinde ilk defa oluyormuş gibi her seferinde daha çok acı veriyor ve hiç zevk alıp orgazm olamıyorum eşimden de kaçıyorum bu yüzden sürekli düzelir diye bir Ümit bekledim hatta bir doğum sürecide geçirdim ama değişiklik olmadı lütfen yardımcı olurmusunuz
Ön sevişme bazen yarım saatten fazla sürüyor ve zevk alıyorum orda bi sorun yok sonrasında zevk almıyorum alsamda orgazm olduğumu hissetmiyorumVajinaniz yeterince islanmiyor olabilir.. ön sevişmeyi uzun tutun..kayganlastirici kullanabilirsiniz
Evet sanırım gitmem gerekiyorDr.a gidip r danışın belki bilmediğiniz bir yara falan vardır.
Evet ıslanıyor ama zevk almıyorumsevişirken vajinan ıslanıyor mu ona bak, ıslanmıyorsa kayganlaştırıcı alıp hem sen hem eşin kullansın.
Peki klitoral veya mastürbasyon ile de mi zevk almıyorsun?Evet ıslanıyor ama zevk almıyorum
Bende 2 bucuk yıllık evliyim sizinle aynı sorunları yaşıyorum bende öyleyim hatta pesnisi bile hissetmiyorum orgazm hiç olamadım mesala kendimce araştırmalar yapiyorum ıslanmam felan oluyor içinde olup olmadığını bile bilmiyorumArkadaşlar merhaba uzun zamandır düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum ben 26 yaşında bir bayanım eşimde 29 yaşında yaklaşık 2 senedir evliyiz. İki senedir yaşadığım sorunu anlatmak istiyorum eşimle birlikte sevişirken vs çok zevk alıyorum ama iş asıl konuya geldiği zaman hiç bir zaman zevk aldığımı hissedemiyorum vajinam her seferinde ilk defa oluyormuş gibi her seferinde daha çok acı veriyor ve hiç zevk alıp orgazm olamıyorum eşimden de kaçıyorum bu yüzden sürekli düzelir diye bir Ümit bekledim hatta bir doğum sürecide geçirdim ama değişiklik olmadı lütfen yardımcı olurmusunuz
Bencede en doğrusu öyle sanırım teşekkür ederimÖn sevişmeden zevk alıp da ıslanma olduğu halde ilişki sırasında zevk almıyırsanız ya vajinal Bi sıkıntınız vardır muhakkak Bi doktora gidin. Yada eşinizde problem olabilir. Sertleşme sıkıntısı olabilir o yüzden hiç bir şey hissetmiyor olabilirsiniz. Yada hızı ile sıkıntı vardır yine tam anlamıyla bir şey hissetmiyor olabilirsiniz. Yada tamamen psikolojik o an kendinizi çok kasıyırsunuz hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Öncelikle siz Bi doktora gidin fiziksel Bi problem var mı yok mu baksınlar.
Evet gerçekten çok kötü bi durum yani eğer bunu normalde kendi çabalarınızla gerçekleştirip eşimizle gerçekleştirememek en kötüsü buBende 2 bucuk yıllık evliyim sizinle aynı sorunları yaşıyorum bende öyleyim hatta pesnisi bile hissetmiyorum orgazm hiç olamadım mesala kendimce araştırmalar yapiyorum ıslanmam felan oluyor içinde olup olmadığını bile bilmiyorum
Teşekkür ederimThread 'Kegel egzersizi ve cinsellik' Kegel egzersizi ve cinsellik bu konuda orgazmla ilgili çok bilgi var.belki işinize yarar
yani çoğunu denedik sanmıyorumDoğru pozisyonu bulamamış olabilir misiniz?
Alıyorum kendim orgazm olabiliyorumPeki klitoral veya mastürbasyon ile de mi zevk almıyorsun?
Çok ilginç, halbuki en büyük zevki cinsellikten alman lazım, vajinismus olabilir bir doktora görün istersen.Alıyorum kendim orgazm olabiliyorum
O ne alaka ya, birleşemedik dememiş ki, zevk alamamak da mı vijinismusa dahil, ne zaman olsu buÇok ilginç, halbuki en büyük zevki cinsellikten alman lazım, vajinismus olabilir bir doktora görün istersen.
Evet sanırım bi rahatsızlığım var gidicem yakındaÇok ilginç, halbuki en büyük zevki cinsellikten alman lazım, vajinismus olabilir bir doktora görün istersen.
Hiç bilmiyorumO ne alaka ya, birleşemedik dememiş ki, zevk alamamak da mı vijinismusa dahil, ne zaman olsu bu