Cinsel ilişki Kızlar acil yardım edin

melisapolat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
10
2
38
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum ben 26 yaşında bir bayanım eşimde 29 yaşında yaklaşık 2 senedir evliyiz. İki senedir yaşadığım sorunu anlatmak istiyorum eşimle birlikte sevişirken vs çok zevk alıyorum ama iş asıl konuya geldiği zaman hiç bir zaman zevk aldığımı hissedemiyorum vajinam her seferinde ilk defa oluyormuş gibi her seferinde daha çok acı veriyor ve hiç zevk alıp orgazm olamıyorum eşimden de kaçıyorum bu yüzden sürekli düzelir diye bir Ümit bekledim hatta bir doğum sürecide geçirdim ama değişiklik olmadı lütfen yardımcı olurmusunuz

Vajinaniz yeterince islanmiyor olabilir.. ön sevişmeyi uzun tutun..kayganlastirici kullanabilirsiniz

Dr.a gidip r danışın belki bilmediğiniz bir yara falan vardır.

sevişirken vajinan ıslanıyor mu ona bak, ıslanmıyorsa kayganlaştırıcı alıp hem sen hem eşin kullansın.

Ön sevişmeden zevk alıp da ıslanma olduğu halde ilişki sırasında zevk almıyırsanız ya vajinal Bi sıkıntınız vardır muhakkak Bi doktora gidin. Yada eşinizde problem olabilir. Sertleşme sıkıntısı olabilir o yüzden hiç bir şey hissetmiyor olabilirsiniz. Yada hızı ile sıkıntı vardır yine tam anlamıyla bir şey hissetmiyor olabilirsiniz. Yada tamamen psikolojik o an kendinizi çok kasıyırsunuz hiç bir şey hissetmiyorsunuz. Öncelikle siz Bi doktora gidin fiziksel Bi problem var mı yok mu baksınlar.

Bende 2 bucuk yıllık evliyim sizinle aynı sorunları yaşıyorum bende öyleyim hatta pesnisi bile hissetmiyorum orgazm hiç olamadım mesala kendimce araştırmalar yapiyorum ıslanmam felan oluyor içinde olup olmadığını bile bilmiyorum

Bencede en doğrusu öyle sanırım teşekkür ederim

Evet gerçekten çok kötü bi durum yani eğer bunu normalde kendi çabalarınızla gerçekleştirip eşimizle gerçekleştirememek en kötüsü bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…