Bende 5 Aylık Evliydim.. Bu Olayı Çözdüğümde..
Bende Senin Gibi Uyuşturucu Krem Kullandım...
İlişki Sonunda Canım Çok Yanıyordu..
Neyseki Artık Herşey Çok Normal..
Kremden Kaynaklandığını Düşünüyorum..
bende yanma nerden baksam 8 ay sürdü çok zordu 2 kere doktora gittim bir defa kayganlaştırıcı krem verdi ikincisinde hem kayganlaştırıcı hemde cinsel isteği artıran bir krem verdi ikiside işe yaramadı hatta canımı dahada çok acıttı şimdi neyseki geçti ee olsun okadar iki sene olacak ama hala sexten birşey anlamıyorum o ayrı bir mevzu !!!
arkdaşlar bende bir aylık evliyim benimde felaket acılarım oluyor eşim zorlarsa oturup ağlıyorum o derece.. bir arkdaşımla konuştum ilk aylar ağrı olur bir iki ay kadar sonra gecer dedi bende de olmuştu dedi o yüzden bekliorum doktora gitmiyorum ama mrk ediyorum gercekten normal mi yaşadığım acılar gececek mi sizde bu tarz sorunlar yaşadınız mı?
valla simdiye kadar daha yeniyim alışması lazım oranın ondan ağrıya dayanmalıyım psikolijisiyle bakıyordum ama artık gercekten ciddi bişey mi var diye düşünmeye başladım kuruluktan olduunu sanmıyorum cünkü ıslaklık oluyor kendimi de kasıyorum sanırım tek bilidğim var cinsellik eziyet gibi geliyor eşimi cok seviyorum kaçmak da istemiyorum bunun evliliğimizde sorun olmasını istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?