How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cinsel ilikide ac

bende yanma nerden baksam 8 ay sürdü çok zordu 2 kere doktora gittim bir defa kayganlaştırıcı krem verdi ikincisinde hem kayganlaştırıcı hemde cinsel isteği artıran bir krem verdi ikiside işe yaramadı hatta canımı dahada çok acıttı şimdi neyseki geçti ee olsun okadar iki sene olacak ama hala sexten birşey anlamıyorum o ayrı bir mevzu !!!

ya dün komsularıma sordum iltihaptan dolayı olablrmş onlarda aynı sorunu yasamış dr.antibiyotik vermiş dr. gdecm adetim btsin inş.

mrb benimde evlenmeden önce büyük korkularım vardı.ılk 1 ay yapamadım çok zorlandım kendimi kastım.Ama eşim çok anlayışlıydı beraber yendik çok şükür ama acı yanma hala var.Kan gelmeside bende 5-6 ay kadar sürdü.bence Bunun nedeni de korktuğum için aralıklarla ilişki yaşıyoduk.Doktora gitmedim hiç krem vs de kullanmadım 1yıl sonra normale döndü.Herkes aynı problemleri yaşamıyo evlenmeden önce çok sancılı adet dönemlerim olurdu doktoro gitmek zorunda kalırdım.Bir jinekolog vajinamın dar olduğunu evlendikten sonra biraz normale dönüceni sölemişti.Çok şükür acillik olmuyorum ama hala sancılarım oluyo.Bu yanmalar acılar arada kan gelmeside vajinanın biraz dar olmasından kaynaklanıyor.ıçinizi rahatlatmak için ayrıca bir hekime başvurmanızdada yarar var die düşünüyorum...

belgin87 bende senin gbi adetism sancılı olurdu her ay 2iğne yerdim agrı kesici mide bulantısı inan bana vajiyi yndm bu ay adetim eskisine göre çok şükür rahat oldu.tek sorunum yanma inş. onuda atlatıcm allah yardımcınız olsun

ilişki esnasında bazı pozisyonlar var:roflol: onları öğrenip uygularsan her zaman yanma olmuyo zehraalimansur.Ama zamana bırakmak lazım çokta sıkma kendini bunlar dediğim gibi bi çok kişinin yaşadığı problemler.Allah yardımcın olsun.herkesin.

ben 1bucuk yıllık evlıyım aynı sorunlar bendede var vagınıusmustan 3ay beraber olamamıstık 3 ayın sonunda dedım acıya katlanacam dedım cok canım yanıdı ılk zamanlar her seferınde kan geldı bazı bazı gelıyoda kac kere doktora gıttım pısıkolojık dıyo hala canım yanıyo cok ısteklı olmama ragmen cok sıkıldım bu durumdan ya bı ara kayganlastırıcı kullanmıstım cok ıyı gelmıstı gene kullanıcam jel acaba ıcınemı sıkılıyo daha once kullanmıstım ama unuttum

Bende 5 Aylık Evliydim.. Bu Olayı Çözdüğümde..
Bende Senin Gibi Uyuşturucu Krem Kullandım...
İlişki Sonunda Canım Çok Yanıyordu..
Neyseki Artık Herşey Çok Normal..
Kremden Kaynaklandığını Düşünüyorum..

bende çok çektim ama kanama boyutunda değildi.
kuruluk bunda çok etkili. ilişki sırasında da sonrasında da acı ve yanma oluyordu.
bir defasında bir dudağım şişmişti :53:
kayganlaştırıcı kullanmaya ve kendimi rahat bırakmaya başladığımdan beri sorun yaşamıyorum.
her ne kadar kendimi rahat bırakıyorum desek de tam olarak bırakamıyoruz.
kendimi sıktığımı bazen farketmiyordum bile.
o yüzden relax. her şey zamanla düzelir.
bu arada kayganlaştırıcıyı erkek kullanmalı ya da yeterli gelirse vajina girişine.

Bende 5 Aylık Evliydim.. Bu Olayı Çözdüğümde..
Bende Senin Gibi Uyuşturucu Krem Kullandım...
İlişki Sonunda Canım Çok Yanıyordu..
Neyseki Artık Herşey Çok Normal..
Kremden Kaynaklandığını Düşünüyorum..

kullandığınız kremin ismini öğrenebilirmiyim?

Bende 8 yildir nerdeyse aci oluyor,Ara Ara acisiz günlerde oldu tabiki
Ama bende 6 yil önce HPV teshisi koydular,rahim agzi tehlikede Allah korusun
Ameliyat lazer vs cok oldum nerdeyse heryil .

Vajnada acayip kuruluk ve darlik olustu
Doktor ayni banada o gergin olan deri yumusasin diye
Krem verdi Ara Ara kullanyorum

Birde kayganlastirici jel yazdi
Ama iliski es sirasinda zorlandigindan mi ne sonrasi
Mendille sildigimde acik kirmizi renkte kanamam oluyor

Insaallah bir sorun yoktur bu kanamalar niye oluyor anlamadim

Allah hepimize sifalar versin.

bende yanma nerden baksam 8 ay sürdü çok zordu 2 kere doktora gittim bir defa kayganlaştırıcı krem verdi ikincisinde hem kayganlaştırıcı hemde cinsel isteği artıran bir krem verdi ikiside işe yaramadı hatta canımı dahada çok acıttı şimdi neyseki geçti ee olsun okadar iki sene olacak ama hala sexten birşey anlamıyorum o ayrı bir mevzu !!!

yazinizi yeni gordum de...caniniz aciyorsa mantar vardir,benim de oyle olmustu,sex sadece aci veriyordu fakat tedavi sonrasinda problem kalmiyor

arkdaşlar bende bir aylık evliyim benimde felaket acılarım oluyor eşim zorlarsa oturup ağlıyorum o derece.. bir arkdaşımla konuştum ilk aylar ağrı olur bir iki ay kadar sonra gecer dedi bende de olmuştu dedi o yüzden bekliorum doktora gitmiyorum ama mrk ediyorum gercekten normal mi yaşadığım acılar gececek mi sizde bu tarz sorunlar yaşadınız mı?

arkdaşlar bende bir aylık evliyim benimde felaket acılarım oluyor eşim zorlarsa oturup ağlıyorum o derece.. bir arkdaşımla konuştum ilk aylar ağrı olur bir iki ay kadar sonra gecer dedi bende de olmuştu dedi o yüzden bekliorum doktora gitmiyorum ama mrk ediyorum gercekten normal mi yaşadığım acılar gececek mi sizde bu tarz sorunlar yaşadınız mı?

Belki başka bir sebepten oluyordur. Kuruluktan mı acıyor sizin? Onu biliyor musunuz? Bence mutlaka doktora gitmelisiniz. Herkesin acısı aynı sebepten kaynaklı olmayabilir. Ayrıca eşinizin zorlamasına izin vermeyin. Tahriş olup enfeksiyona dönüşebiliyor.

valla simdiye kadar daha yeniyim alışması lazım oranın ondan ağrıya dayanmalıyım psikolijisiyle bakıyordum ama artık gercekten ciddi bişey mi var diye düşünmeye başladım kuruluktan olduunu sanmıyorum cünkü ıslaklık oluyor kendimi de kasıyorum sanırım tek bilidğim var cinsellik eziyet gibi geliyor eşimi cok seviyorum kaçmak da istemiyorum bunun evliliğimizde sorun olmasını istemiyorum :(

valla simdiye kadar daha yeniyim alışması lazım oranın ondan ağrıya dayanmalıyım psikolijisiyle bakıyordum ama artık gercekten ciddi bişey mi var diye düşünmeye başladım kuruluktan olduunu sanmıyorum cünkü ıslaklık oluyor kendimi de kasıyorum sanırım tek bilidğim var cinsellik eziyet gibi geliyor eşimi cok seviyorum kaçmak da istemiyorum bunun evliliğimizde sorun olmasını istemiyorum :(

bunun için beklemenize gerek yok,bence hemen yarın bir jinekologa gidin ve enfeksiyon,kist,mantar,vajina darlığı gibi fiziksel/biyolojiksel sebepleri aramaya bakın.bunlar yoksa diğer aşamaları düşünün

Bepantennn kremim surun sabahlar aksammmm da mantarn krem kullanın gecıo cunki

osenay merhaba..ben 4 yıllık evliyim benim hala canım yanıyor..eşim bu konuda anlayışsızlık yapmıyor fakat yine de sorun olmuyor değil..ben doktora da gittim şikayetlerimi anlattığımda rahimde yara olduğundan şüphelendi kontrol yaptırdım fakat hiçbirşey çıkmadı psikolojik sıkıyor olabilirsin kendini dedi vana kayganlaştırıcı jel verdi..o da işe yaramadı anlıyacağın..halen acım oluyor :(

Back