selamlar
ben 8 aylık evlıyım. Evlendıgımde vajınusmus problemım vardı. Evlılıgımın 6.ayında doktora gttım ve bır ay gıbı bı surede sorunu cozdum.fakat tedavıden oncekı 6 ay ılıskıden korktugum ıcın esımden hep uzaklasıyordum o da her dafasında benım aglamalarıma artık dayanamadıgı ıcın benden uzaklasmıstı . Tedavıden sonra cınsel ılışkıye gırdık. Fakat bırbırımıze tam anlamıyla alısamadık cınsel ılıskıyı bır gorev gıbı yerıne getırmeye basladık cogu zaman denemedık tedavıden sonra belkı 7 8 sez denemısızdır. Doktor bana anestol ve baska bır kremı karsıtrdıgı bır jel hazırlamıstı ılıskıden once bunu bır sure kullan dedı ben de her ııskı oncesı bıraz parmak egzersızı ıle bu jelı suruyor oranın bıraz uyusmasını saglıyorum krem kullandıgım halde yanma ve acı hıssı oluyor ve her defasında az da olsa kan gelıyor. Bır kez kremsız denedık cok canım yandı . Sıze sormak ıstedıgım su bu zamanla mı duzene gırıyor ılk ılıskılerde bellı bı sure acı ve kan ılıskıden sonra hafıf bır yanma hıssı normal mı benım vajınam dar olabılır mı
osenay merhaba tatlım.vaji hastalığını yendikten sonra kanaman oldumu peki? eğer olmadıysa ilişki sonrası gelen kan;zar çeperlerinin yırtılmasından kaynaklı.evet 1 ay kadar ara ara devam edebilir.bende de oldu.dr a gittik.benim ilk ilişkide kanama olmamıştı sonra her ilişkide açık kırmızı pembe gibi sadece peçeteyle silindiğinde farkedilen şeklinde oldu.dr baktı ve zarın çok esnek o yüzden ara ara olabilir dedi.çeltik şeklinde zedelenmiş o yüzden dedi.ama son 2,3 aydır olmuyor.yani artık tamamen esnedi.ve şuda var.ben ilk seferlerinde jel kullandım.2,3 aydır kullanmıyorum.sorun kalmadı.bebeğe engel olduğunu sanmıyorum.bende bebek düşünüyorum ama dr um herhangi bir etkiden bahsetmedi.gerçi kullandığın jel sağlıklı olsun.bebe yağı falan kullanabilirsin.ok.:1hug:
mantarmı oluruz :1shok: iyide ben 1 ay falan kullandım bişey olmadı.ayrıca dr a da söyledim jel kullan istersen dedi bende bebe yağı duymuştum bir sitede onu kullanayımmı dedim olumsuz bişey demedi.yani herkeste böyle bir durum oluyor diye bişey yok.ikincisi bebe yağı demek bebeklerde bile kullanıldığına göre demekki sakınca içermiyor.üçüncüsü kullanıpta zaten vajinanın içine değil sadece kenarlara sürmek lazım iç kısım zaten ön sev...me esnasında ıslanıyor gerek kalmıyor.dördüncüsü elinizin temiz olması lazım yani hijyenik olması gerekiyor.eldiven falanda kullanılabilir.bu benim sahsi düşüncem ama sadece sizde oldu diye bunu olumsuz bişey gibi yazmayınız.kullanan çok kişi var.birtek sizde olumsuzluğunu duydum sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?