How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cinsel ilikide ac

osenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
120
1
96
İzmir
selamlar
ben 8 aylık evlıyım. evlendıgımde vajınusmus problemım vardı. evlılıgımın 6.ayında doktora gttım ve bır ay gıbı bı surede sorunu cozdum.fakat tedavıden oncekı 6 ay ılıskıden korktugum ıcın esımden hep uzaklasıyordum o da her dafasında benım aglamalarıma artık dayanamadıgı ıcın benden uzaklasmıstı . tedavıden sonra cınsel ılışkıye gırdık. fakat bırbırımıze tam anlamıyla alısamadık cınsel ılıskıyı bır gorev gıbı yerıne getırmeye basladık cogu zaman denemedık tedavıden sonra belkı 7 8 sez denemısızdır. doktor bana anestol ve baska bır kremı karsıtrdıgı bır jel hazırlamıstı ılıskıden once bunu bır sure kullan dedı ben de her ııskı oncesı bıraz parmak egzersızı ıle bu jelı suruyor oranın bıraz uyusmasını saglıyorum krem kullandıgım halde yanma ve acı hıssı oluyor ve her defasında az da olsa kan gelıyor. bır kez kremsız denedık cok canım yandı . sıze sormak ıstedıgım su bu zamanla mı duzene gırıyor ılk ılıskılerde bellı bı sure acı ve kan ılıskıden sonra hafıf bır yanma hıssı normal mı benım vajınam dar olabılır mı

anestol krem yakar...sonra geçiyormuş ama..öyle yazanlar vardı..birde kan gelmesi pek normal değil..kuruluktanda olabilir psikolojikte..ama her ilişkide kan geliyorsa doktora gitmeniz lazım

bılemıyorum doktora gıtmek lazım sannırım bazıları da normal bıkac ay kan gelebılır her kadında farklıdır diyor

yok canım neresi normal...nasıl yani bir kaç ay kan gelir..ilk bir kaç ilişkide olabilir ama aylarca sürüyorsa hiç de normal değil..belkide kuruluğun ve kanın sebebi aynıdır yani enfeksiyondur..gidin mutlaka...

bence de dr a gitmelisin hastalık belirtisi olab,lir diye okumustum bende de oluyodu ama ben yeni evliydim bi kaç kez oldu kanama sonra olmadı bu normal sayılıyo ama seninki bence tedavi gerektiebilir vakit kaybetmesen iyi olurkaydirigubbakcemile4

selamlar
ben 8 aylık evlıyım. Evlendıgımde vajınusmus problemım vardı. Evlılıgımın 6.ayında doktora gttım ve bır ay gıbı bı surede sorunu cozdum.fakat tedavıden oncekı 6 ay ılıskıden korktugum ıcın esımden hep uzaklasıyordum o da her dafasında benım aglamalarıma artık dayanamadıgı ıcın benden uzaklasmıstı . Tedavıden sonra cınsel ılışkıye gırdık. Fakat bırbırımıze tam anlamıyla alısamadık cınsel ılıskıyı bır gorev gıbı yerıne getırmeye basladık cogu zaman denemedık tedavıden sonra belkı 7 8 sez denemısızdır. Doktor bana anestol ve baska bır kremı karsıtrdıgı bır jel hazırlamıstı ılıskıden once bunu bır sure kullan dedı ben de her ııskı oncesı bıraz parmak egzersızı ıle bu jelı suruyor oranın bıraz uyusmasını saglıyorum krem kullandıgım halde yanma ve acı hıssı oluyor ve her defasında az da olsa kan gelıyor. Bır kez kremsız denedık cok canım yandı . Sıze sormak ıstedıgım su bu zamanla mı duzene gırıyor ılk ılıskılerde bellı bı sure acı ve kan ılıskıden sonra hafıf bır yanma hıssı normal mı benım vajınam dar olabılır mı

merhaba
benim de oyle bır sorunum var hangi doktora gıttın nasıl yardımlar onerebılırsın bana kasılmamak ıcın ve ne ılacı kullandın tam ad var mı

meraba arkadaşlar bence herşe beyinde bitiyor.bende bu ilettle 1 yıl uğraştım sonunda bitti.yardımcı olabileceğim bişey varsa yardımcı olurum.özelden msj atın

selam mınar ben ıstanbulda yasıyorum. cenk kipere gıtım mecıdıyekoyde klınıgı. 7 seans surdu kıtap okutoyur cd ızletıyor ılk seans sonra parmak egzersızı verıyor 1 parmak 2 parmak sonra yapay penıs bunları bır sure denetıyor evde her gun sen kendın yapıyorsun sonra ıcıne bırseylerın gırebıldıgını gorunce zaten korkun yavas yavas azalıyor son seans aksamı ılıskıye gırın dedı bıraz zorlandım ben de ama oldu az once de doktorumu aradım daha 10 kere bıle ılıskıye gırmedın kanama olabılır vajına gırısı bıraz dardı dedı normal dedı ama senın yerınde olsam dr a gıtmezdım yaptıgı sey parmak egzersızı bıraz ugrasarak bunu sen de yapabılırsın cunku dr gercekten cok pahalı ben 2 bın lıra gıbı bı para odedım

osenay ttatlım benimde ilk ilişkim olduğu bi kaç sefer belki 15 gün süresince ilişkilerimde kan geldi canım ve o bahsettiğin acıda yaklaşık 1 birbuçuk ayı buluyo ama sonra geçiyo kesinlikle acı yokk
sana tavsiyem vajınal kayganlaştırıcı jeller var onlardan alırsan ilişkin daha da kolaylaşır krem falan hikaye canım bende çok çektim özellikle kuruluktan ve ağrılı ilişkiden ama jel kullanmaya başladığımdan beri çok rahatım ağrı sızı bişiy kalmadı çok şükür benim vajina girişide dar ondan da çok zorlanıyodum bide kuruluk olunca artık dayanılmaz ağrılar oluyodu ilişkide ama jeller sayesinde kurtuldum denemekte fayda var derim 1 buçuk sene boyunca denemediğime bin pişmanım şimdi

ya benimde sanırım vajina girişim dar..hatta bazen girişi bile göremiyorum..ya bu neden oluyor ki...neden bazılarının genişte benim ki dar.(( çözümü yok mu yaa.((

dar olması daha ıyı aslında dogumda ve ılıskıde zaten acılıyor. cok acılan ve vajına daraltma amelıyatı olanlar var sanırım ılıskıde kayganlastırıcı jel kullanmak bıraz acıyı hafıfletır.

bır sey daha sorucam kızlar ben bebek ıstedıgım ıcın korunmuyorum bu kayganlasıtıcı jel ve kremlerın bır yan etkısı olmasın hamıle kalırsam falan uyusuturucu bır etkısı sonucta bebege zarar vermesın

osenay merhaba tatlım.vaji hastalığını yendikten sonra kanaman oldumu peki? eğer olmadıysa ilişki sonrası gelen kan;zar çeperlerinin yırtılmasından kaynaklı.evet 1 ay kadar ara ara devam edebilir.bende de oldu.dr a gittik.benim ilk ilişkide kanama olmamıştı sonra her ilişkide açık kırmızı pembe gibi sadece peçeteyle silindiğinde farkedilen şeklinde oldu.dr baktı ve zarın çok esnek o yüzden ara ara olabilir dedi.çeltik şeklinde zedelenmiş o yüzden dedi.ama son 2,3 aydır olmuyor.yani artık tamamen esnedi.ve şuda var.ben ilk seferlerinde jel kullandım.2,3 aydır kullanmıyorum.sorun kalmadı.bebeğe engel olduğunu sanmıyorum.bende bebek düşünüyorum ama dr um herhangi bir etkiden bahsetmedi.gerçi kullandığın jel sağlıklı olsun.bebe yağı falan kullanabilirsin.ok.:1hug:

osenay merhaba tatlım.vaji hastalığını yendikten sonra kanaman oldumu peki? eğer olmadıysa ilişki sonrası gelen kan;zar çeperlerinin yırtılmasından kaynaklı.evet 1 ay kadar ara ara devam edebilir.bende de oldu.dr a gittik.benim ilk ilişkide kanama olmamıştı sonra her ilişkide açık kırmızı pembe gibi sadece peçeteyle silindiğinde farkedilen şeklinde oldu.dr baktı ve zarın çok esnek o yüzden ara ara olabilir dedi.çeltik şeklinde zedelenmiş o yüzden dedi.ama son 2,3 aydır olmuyor.yani artık tamamen esnedi.ve şuda var.ben ilk seferlerinde jel kullandım.2,3 aydır kullanmıyorum.sorun kalmadı.bebeğe engel olduğunu sanmıyorum.bende bebek düşünüyorum ama dr um herhangi bir etkiden bahsetmedi.gerçi kullandığın jel sağlıklı olsun.bebe yağı falan kullanabilirsin.ok.:1hug:

ya arkadaşlar ne olursunuz şu bebe yağını önermeyin..Allah rızası için önermeyin..vajinanın doğal yapısını bozuyor ve hastalanıyorsunuz..ben bunu yaşadım..biriside bana bebe yağı dedi, kahretsin ki kullandım...kullanmaz olaydım..başım beladan kurtulmadı o yüzden..doktora da sordum kesinlikle kullanılmamalı dedi..sakın kullanmayın..mantar olursunuz...

mantarmı oluruz :1shok: iyide ben 1 ay falan kullandım bişey olmadı.ayrıca dr a da söyledim jel kullan istersen dedi bende bebe yağı duymuştum bir sitede onu kullanayımmı dedim olumsuz bişey demedi.yani herkeste böyle bir durum oluyor diye bişey yok.ikincisi bebe yağı demek bebeklerde bile kullanıldığına göre demekki sakınca içermiyor.üçüncüsü kullanıpta zaten vajinanın içine değil sadece kenarlara sürmek lazım iç kısım zaten ön sev...me esnasında ıslanıyor gerek kalmıyor.dördüncüsü elinizin temiz olması lazım yani hijyenik olması gerekiyor.eldiven falanda kullanılabilir.bu benim sahsi düşüncem ama sadece sizde oldu diye bunu olumsuz bişey gibi yazmayınız.kullanan çok kişi var.birtek sizde olumsuzluğunu duydum sevgiler...

mantarmı oluruz :1shok: iyide ben 1 ay falan kullandım bişey olmadı.ayrıca dr a da söyledim jel kullan istersen dedi bende bebe yağı duymuştum bir sitede onu kullanayımmı dedim olumsuz bişey demedi.yani herkeste böyle bir durum oluyor diye bişey yok.ikincisi bebe yağı demek bebeklerde bile kullanıldığına göre demekki sakınca içermiyor.üçüncüsü kullanıpta zaten vajinanın içine değil sadece kenarlara sürmek lazım iç kısım zaten ön sev...me esnasında ıslanıyor gerek kalmıyor.dördüncüsü elinizin temiz olması lazım yani hijyenik olması gerekiyor.eldiven falanda kullanılabilir.bu benim sahsi düşüncem ama sadece sizde oldu diye bunu olumsuz bişey gibi yazmayınız.kullanan çok kişi var.birtek sizde olumsuzluğunu duydum sevgiler...

valla bende doktora sordum ve bebe yağı,vazelin gibi şeylerin asla kullanılmaması gerektiğini söyledi
dediğiniz gibi sadece dışa sürdüm ve yara bere içinde kaldım:oklava:
kayganlaştırıcı jeli de doktora sorarak kullanmak lazım

aslında olay jel yada bebeyağı değil.hijyenik olması.sonuçta her ne olursa olsun vajina hassas bir yer ve sudan bile mikrop kapılabilir.kaldıki o kısma bişeyler sürmek tehlikeli.ama konu sahibi ark ın sorusunu ilk msjımda açıkladım.umarım yardımcı olmuşumdur korkulacak bir durum değil.yinede uzaktan ne durumda olduğunu bilemeyiz başka bir şeyinde habercisi olabilir.tekrar dr a gitmende fayda var.sağlıcakla kal...

bebeyag bendede bir yan etkisi yapmadı ama ben suan kayganlastırıcı kullanıyrm ynede kızarıklık ve yanma var okadrda hijyene dikkat ettgm halde ilşkiye grrkn yanıyr ve cok acıyor ne yapablrm ynncada kuruluk oluyr dr.gtcem adetimi bklyrm

Back