Cinsel iliki srasnda ars olanlar

kaşıntım felan yoıkta.ilşki esnasında da yanma oluyor sanki.
ya bi de önceden böyle değildi...

Normal kosullarda cinsel birlesme sirasinda, agri, aci, yanma, kasinti gibi olumsuz hisler olusmaz. Cinsel birlesme öncesinde kadinin yeterince uyarilmamasi veya baska bir nedenle kadin cinsel organlarinda yeterli islanmanin olmamasi, kuruluk nedeniyle aci, yanma gibi durumlara yol açabilir. Kadin cinsel organlarinda, vajinada var olan enfeksiyonlar da temas sirasinda, aci, yanma, kasinti yaratabilir. Benzer sekilde erkek cinsel organlarinda ve menide bulunan enfeksiyonlar da cinsel birlesme sirasinda yanma, kasinti yapabilir. Enfeksiyon olup olmadigini anlamak için bir kadin hastaliklari uzmanina basvurmalisın.

merhaba arkadaşlar ben de 2 yıllık evliyim ve kayganlajtırıcı kullanıyorum.Bebek istiyorum artık.acaba kullandığım bu jelin olumsuz etkisi var mıdır diye merak ettim...

merhaba arkadaşlar ben de 2 yıllık evliyim ve kayganlajtırıcı kullanıyorum.Bebek istiyorum artık.acaba kullandığım bu jelin olumsuz etkisi var mıdır diye merak ettim...

canım kayganlaştırı kullanarak bebek düşünmek biraz zor olabiliyor bende sana preseed jel i tavsiye ediyorum hem kayganlaştırı olarak işlevi var hemde spermleri yumurtalıklara göndermeye yarıyo bebek düşünüyorsan eğer al bence.

canım kayganlaştırı kullanarak bebek düşünmek biraz zor olabiliyor bende sana preseed jel i tavsiye ediyorum hem kayganlaştırı olarak işlevi var hemde spermleri yumurtalıklara göndermeye yarıyo bebek düşünüyorsan eğer al bence.

tavsiyeniz için teşekkür ederim deneyeceğim :) Keşke jeli tamamen bırakma durumum olsa ama şimdilik mümkün değil.

evet canım malesef bende kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorum başucumda durur :)))) bende preseed jel aldım ama henüz kullanmıyorum şöyle 6 ay sonra bebek çalışmalarına başlıcam ozaman kullanmaya başlıcam alacağın zaman haber ver bana nerden alacağını sana söylerim yurt dışından getirtmiştim çünkü ben

kuzu enfeksiyondan o . bende de vardı doktordan sonra geçti şükür :))) hemen git sende..

canım yapma ya kadın doğuma bir kere gittim kadın mahvetti beni çok utandım ya gidemem bir daha :18::18::18:

bende aynı sorun var
her cinsel ilişki sırasında ağrı oluyor
hiçbişey anlamıyorum hep aklımda yine ağrıyacak bak acıyacak
hep kuruyum bikaç ıslandığımı hatırlıyorum
4 yıllık evliyim ama bi ilerleme yok hatta gerileme var sırf ilişkiye girmeyelim diye eşime uyumuş unamarısı yapıyorum istemiyorum yorgunum vs. hep bir bahanem hazır oluyor
doktora hiç gitmedim ben
utandığımdan dolayı
sizlerde bi gelişme varmı yani ne önebilirsiniz
birde ben tam ilişki sırasında sürekli aklımda başka şeyler ne bileyim işde olanlar kızmı düşünüyorum kocamla kavgalarımı vs hep aklımda bu gibi şeylerle meşgul
bu yüzdende ilişkiye adepde de olamıyorum
gerçekden çok zor bir durum

kayganlaştırıcı jel kullandın mı hiç

mrb canım.bence burda en buyuk iş eşine düşüyo. eşinin seni ilişkiye hazırlaması gerekli.esinin senın ısteklerını bılmesi , senın nelerden hoslandıgı bılmesi,senın ılıskıden zevk almanı saglayacak seyler yapması lazım.bunlar senın kuruluk problemını gıderecek ve ılışkiye daha cok konsantre olmana yardımcı olacak.
bunlar olmuyorsa arkadasın dedıgı gıbı kayganlastırıcı jeller var.onları tavsıye edıyorum.

kızlar ben de bebe yagı kullanıyorum ilk girişte yanma gibi bişey oluyo sonrası sorunsuz ıkı 3 sn bı yanma oluyor acaba bebe yagından mı ..onu kullanmadan yoktu kayganlaştırıcılı prez..kullanmıstık onla cok kolay oluyordu ama esım vazgectı ondan

olabılır. bebe yaglarının su bazlı olanlarını kullanmanı tavsıye ederım canım.

hangisi acaba onlar canım johnsons kullanıyorum tavsıye ettıgın var mı

canım bu bazı kadınlar için geçerli değil hadi ben vajiliyken ıslanma olmuyor anlıyordum ama şuan eşim neyaparsa yapsın ıslansam bile anında kuruyorum yani eşlere yüklenmeyelim

sizin dediğinizde doğru ama
eşimde de bitiyor ama ne kadar ön sevişmeyi uzun tutsakda benim i.çin o ağrı hiçbir zaman bitmiyor
bilmiyorum kendimide çok kasıyorum aslında
kremlerin isimleri not aldım
çok tşk ederim
umarım bende atlatabilirim.

arkadaşlar bende 4yıllık evliyim bende son bir yıldır ağrı oluyor doktora gittim herşey normal dedi ilişkinin başında ağrı oluyor sonra ortasında kesiliyor nasıl bişey bende anlamadım varsa önerisi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…