• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel iliki srasnda ars olanlar

Selam kızlar ben birşey sormak istiyorum bende vajiyi yeneli 2 ay falan oluyo ama hala ilişki sırasnda ağrı oluyo doktora gitmek istiyorum ama adetimin 3.günümü gitmeliyim bunun için yoksa normal bi günde gidebilirmiyim?

Selam kızlar ben birşey sormak istiyorum bende vajiyi yeneli 2 ay falan oluyo ama hala ilişki sırasnda ağrı oluyo doktora gitmek istiyorum ama adetimin 3.günümü gitmeliyim bunun için yoksa normal bi günde gidebilirmiyim?

normal bir günde olur canım

Arkadaşlar bahsettiğiniz ağrılar,sancılar bende de oluyor kasıklarıma bıçak saplanırmışcasına ama anlık oluyor geçiyor.benim asıl sıkıntı ettiğim ilişki esnasında son demlerinde şiddetli bir baş ağrısı geliyor bu epeydir oluyor bana.ve bu ağrı gece boyunca sürüyor ağlatıyor benii napıcam lütfen bunu yaşayanlar varsa yazsın lütfen:kkk:

canım bu bazı kadınlar için geçerli değil hadi ben vajiliyken ıslanma olmuyor anlıyordum ama şuan eşim neyaparsa yapsın ıslansam bile anında kuruyorum yani eşlere yüklenmeyelim

biraz konsantre ve olayın güzelliğine odaklanıp kurumayı önleyebilirsin belki

arkadaşlar benim anlamadığım çok afedersiniz tamamı girince kasıklarıma bıçak saplanıo bu normal mi ben vajiyi yeneli 1 ayı geçti daha yeni olduğum için normalse bile bana tuhaf gelio...nolur tecrübeliler beni aydınlatsın.....ben çalışıorum o yüzden forum akışını takip edemiorum özel msjla yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz......bekliorum saolun şimdiden........

1,5 yıllık evliyim ve zaman zaman agrılarım oluyo.:1: önsevişme konusunda bende tam tersine eşim illa bende isteyecem diye uğraşıyo ee ben günün sitresi artı isteksizlikte oluyo bi an önce bittise moduna giriyorum .tabe benimde katıldıgım zamanlar oluyo. benim sizlere asıl sorum tecrübeli arkadaşların fikrine ihtiyaçım var . eşimle ilk ilişkiye girdiğimizde affedersiniz sertleşme oluyo ama ikinci denememizde sevişmede sertleşme oluyo ama gerisinde birden iniyor ve bi daha istesekte sertleşmiyo bebek için zaten tedavi oluyoruz. eşimin herşeyi normal çıktı ama ben hala şaşıyorum normalse biz neden 2 ciyi yapamıyoruz. aceba benimle aynı sorunu yaşayanlar var mı ? sonrasında neler oldu bileniniz :26: iyiki varsınız kızlar :9:

arkadaşlar ben yeni evlendim ve ilişki sırasında eşim sert bir şeye değdigini söylüyor kontrol ettim ve gerçekten sert bir parça var rahim agzı olacagını düşündüm ama bu kadar sert olması beni korkutuyor ve değdiği zaman ağrım oluyor normal mi değilmi bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

kızlar ben daha yeni evlendim. ılk kinde çok canım yandı ilk oldığu için oldugunu düşündüm sonrakınde yoktu bişey ama geçen tam karnıma kadar bir ağrı hissettim canım çok yanmış elimle iktirdim eşimi.Şimdide korkuyorum yine ağrıcak die. Hiç karnına kadar ağrı hisseden varmı sanki bıcak sokuyolarmıs gibi bir ağrı acama bi problem mi var sizce?

Evet bende de oluyor ve bu canımı çok sıkmaya başladı artık. Bazı pozisyonlarda acı olmuyor penis tamamen giremediğinden dolayı oldugunu düşünüyorum. Ancak partnerim üstümdeyken ve bacaklarım da omzundayken en belirgin şekilde orada gösteriyor kendini bu ağrı. Sanki bişi batıyor karnımda, idrar torbamın üstünde sanki bir yere mi değiyor napıyorsa, hoplatıyor o an acı ve panikle. Sinirleniyorum bu sefer ve o büyü bozuluyor.. Sebebini bilen çözümünnü bilen var mı

Evet bende de oluyor ve bu canımı çok sıkmaya başladı artık. Bazı pozisyonlarda acı olmuyor penis tamamen giremediğinden dolayı oldugunu düşünüyorum. Ancak partnerim üstümdeyken ve bacaklarım da omzundayken en belirgin şekilde orada gösteriyor kendini bu ağrı. Sanki bişi batıyor karnımda, idrar torbamın üstünde sanki bir yere mi değiyor napıyorsa, hoplatıyor o an acı ve panikle. Sinirleniyorum bu sefer ve o büyü bozuluyor.. Sebebini bilen çözümünnü bilen var mı
Evet bende de oluyor ve bu canımı çok sıkmaya başladı artık. Bazı pozisyonlarda acı olmuyor penis tamamen giremediğinden dolayı oldugunu düşünüyorum. Ancak partnerim üstümdeyken ve bacaklarım da omzundayken en belirgin şekilde orada gösteriyor kendini bu ağrı. Sanki bişi batıyor karnımda, idrar torbamın üstünde sanki bir yere mi değiyor napıyorsa, VİRÜShoplatıyor o an acı ve panikle. Sinirleniyorum bu sefer ve o büyü bozuluyor.. Sebebini bilen çözümünnü bilen var mı[/B][/QUOTE]

SLM KIZLAR BENDE BIR SENELIK EVLIYIM BENIMDE ILISKIDE ACIYO YAAAA YANIO RESMEN AMA SOYLE :utangac: DIYELIMKI BUGUN YAPTIK ACIO YARIN GENE YAPALIM ACIMIO SANKI BOLE DARALDIGINI HISSEDIOM O YUZDEN ACIO BIR GUN SONRA YAPTIGIMZDA ACIMIO SANKI ACILMIS GIBI OLUYO NEDEN OLURKI BOYLE
yeterince zevk alıp alamamanla orantılı olarak ıslanmıyorsan eger acıma yapar.. ıslanıyorsan rahatlar. Bir gün içinde sık ilişkiye girersen de acıma yapar. biraz zaman geçince yarım gün yada bir gün gibi acımaz. onarıyor kendini heralde

Arkadaşlar ilişki sırasında ağrı ve yanma normal birşey değil...
Genellikle mantar enfeksiyonu ve yumurtalıklarda iltihap olduğunda olur...
Bende de yumurtalıklarımda iltihap vardı ve ağrı oluyordu ilişki sırasında...
Şimdi iltihap geçti ne ağrı var ne acı...

ben de bundan korkuyorum ama ağrıdan kastınız batma gibi bir hssiyat mı ? Sonuna kadar içime giremiyor ornegin çok ilerleyince sanki bir seye carpıyor ve bu da o acıyı yaratıyor bende

merhaba.

bende bu ağrının aynısını zaman zaman çekerim. ben bunun vücudumda biriken gazın sancı yapmasına bağlıyorum.

bir de ayaklarımı üşüttüğüm zaman meydana geliyor. Banyodan sonra belimizi ve ayaklarımızı iyi korumamız gerek.

Çünkü doktora gittiğimde bütün muayene ve tahlillerim normal çıkıyor.
ya ben o gaz olayını biliyorum baya bir hava giriyor içime ve kendi kendine çıkıyor daa hoş bir şey degil ama engelleyemiyorsun ki:) o gazın basıncı o sancıyı anlayabiliyorsunuz.... Bir de başka türlüsü var bu acının. Tam penis sonuna kadar ilerlerken orada bir yerde bir batma hissi oluyorki sorma! sanki yanlış bişey yapmışız gibi nasıl bir acı! gaz olmadıgına eminim

arkadaşlar benim anlamadığım çok afedersiniz tamamı girince kasıklarıma bıçak saplanıo bu normal mi ben vajiyi yeneli 1 ayı geçti daha yeni olduğum için normalse bile bana tuhaf gelio...nolur tecrübeliler beni aydınlatsın.....ben çalışıorum o yüzden forum akışını takip edemiorum özel msjla yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz......bekliorum saolun şimdiden........

kasıklarına mı? ben de idrar torbasının oralarda bir yerde bu hissi yasıyorum gobegimin asagısı ama kasıklarım diyemiyorum tam olarak yumurtalıklarımın yukarısında kalıyor nedir bunun cozumuuuu:(

ayrıca bende ilişki sırasında tuvalete çok sık gidiyorum.. baaşladıktan bir 15 dakka sonra tuvaletim gelmeye baslıyor ve zevk kaçmaya baslıyor sanki idrar torbama baskı yapılıyor gibi hissettiğimden rahatsız oluyorum. Hemen tuvalete gidip gelicem dyorum da bu iş 3 kere 4 kereye varıyor ve onu orada bırakıp gidiyorum çok ötü bir his büyüsü kaçıyor olayın.... devam edersem de ben rahatsız oluyorum :/ cevaplardan okudugma göre normalmiş ama bu hissi yasamayı engellemenin bir yolu olmalı:/

ayrıca bende ilişki sırasında tuvalete çok sık gidiyorum.. baaşladıktan bir 15 dakka sonra tuvaletim gelmeye baslıyor ve zevk kaçmaya baslıyor sanki idrar torbama baskı yapılıyor gibi hissettiğimden rahatsız oluyorum. Hemen tuvalete gidip gelicem dyorum da bu iş 3 kere 4 kereye varıyor ve onu orada bırakıp gidiyorum çok ötü bir his büyüsü kaçıyor olayın.... devam edersem de ben rahatsız oluyorum :/ cevaplardan okudugma göre normalmiş ama bu hissi yasamayı engellemenin bir yolu olmalı:/

tuvalaete gitmeyip ilişkiyi devam ettirin ve sonucu buraya yazın .

merhaba arkadaşlar ben 2 hafta önce evlendim.Eşimle ilk gece ilişkiye girmeye çalıştık benm kızlk zarm dar olduğundan biraz zorlandık.ve kanamam azar azar 2 3 gün sürdü.fakat tam bir birleşme yaşayamadık.benim canım inanılmaz derecede yanıyor ve eşimi geri itiyorum.Böyle olduğu içinde denemek istemiyorum,eşim anlayışlı çok şükür ama yapmaya çalışıyoruz 2 haftada 7 8 kere anca denemişizdir.fakat yine tam anlamıyla cinsel birleşme olmadı kafa kısmı anca giriyo ve sanki içeride duvar varmış gibi kalıyo kendimi serbes bırakmaya çalışıyorum ama sanırım yapamıyorum ve çok afedersiniz acıyı resmen kalçamda hissediyorum sizce böyle hissetmem normalmi.Çok üzülüyorum kendimi sorunlu gibi hissediyorum doktorada gitmeye korkuyorum oraya herhangi bir alet falan sokmaya çalışır diye ne yapacağımıda bilmiyorum.Burdan okuduğum kadarıyla kegel egzersizi deniyorum 2 gündür.Tek parmağımı soktuğumda rahatlıkla giriyor hiçbir acı hissetmiyorum.fakat iki parmağımla deneyince (ayrıca kayganlaştırıcı sürüyorum) yarıya kadar girdikten snra popo kısmında hissediyorum.Birde her parmağımda denediğimde tam vajinamın girisinde sanki küçük bi yer zedelenmiş gibi kanıyor anlayamadım bu durum normalmi yoksa bendemi böyle.Artık denemek bile istemiyorum çünkü korkuyorum lütfen bana bi bilgi verin bunu kalçamda hissetmem normalmi yoksa uzmana görünmem gerekirmi.Utanıyorum bunları sorarken ama doktora gitmekten gerçekten korkuyorum tekrar k.bakmayın böyle açık anlattığım için lütfen bilginiz varsa yardımcı olun :( :(

merhaba arkadaşlar ben 2 hafta önce evlendim.Eşimle ilk gece ilişkiye girmeye çalıştık benm kızlk zarm dar olduğundan biraz zorlandık.ve kanamam azar azar 2 3 gün sürdü.fakat tam bir birleşme yaşayamadık.benim canım inanılmaz derecede yanıyor ve eşimi geri itiyorum.Böyle olduğu içinde denemek istemiyorum,eşim anlayışlı çok şükür ama yapmaya çalışıyoruz 2 haftada 7 8 kere anca denemişizdir.fakat yine tam anlamıyla cinsel birleşme olmadı kafa kısmı anca giriyo ve sanki içeride duvar varmış gibi kalıyo kendimi serbes bırakmaya çalışıyorum ama sanırım yapamıyorum ve çok afedersiniz acıyı resmen kalçamda hissediyorum sizce böyle hissetmem normalmi.Çok üzülüyorum kendimi sorunlu gibi hissediyorum doktorada gitmeye korkuyorum oraya herhangi bir alet falan sokmaya çalışır diye ne yapacağımıda bilmiyorum.Burdan okuduğum kadarıyla kegel egzersizi deniyorum 2 gündür.Tek parmağımı soktuğumda rahatlıkla giriyor hiçbir acı hissetmiyorum.fakat iki parmağımla deneyince (ayrıca kayganlaştırıcı sürüyorum) yarıya kadar girdikten snra popo kısmında hissediyorum.Birde her parmağımda denediğimde tam vajinamın girisinde sanki küçük bi yer zedelenmiş gibi kanıyor anlayamadım bu durum normalmi yoksa bendemi böyle.Artık denemek bile istemiyorum çünkü korkuyorum lütfen bana bi bilgi verin bunu kalçamda hissetmem normalmi yoksa uzmana görünmem gerekirmi.Utanıyorum bunları sorarken ama doktora gitmekten gerçekten korkuyorum tekrar k.bakmayın böyle açık anlattığım için lütfen bilginiz varsa yardımcı olun :( :(

EŞİN KREM SÜRSÜN CANIM bide ön sevişmeyi uzun tut kendini kasma derim ben :21:

Back