Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bayanlar yardım edin. sevgilimle bir kaç gündür yüzeysel yani kızlığım bozulmadan sürtünüyoruz. ama o çok hızlı yapıyo özellikle vajina azındayken. sonra ben tuvalete gdiyorum ve idrarımı yaptıktan sonra ağrı başlıyo ve bugün 1-2 damla kan geldi nedir bunun sebebi anlamadım.![]()
kızlıgının zedelendıgını dusunuyorum ..
kızlar merhaba ben de yenı uyeyım ve 2 aylık evlıyım evlılıgımın ılk haftAsı acı duyuyordum o gectı ama su an ıdrar yolu enfeksıyonum var sızce etkısı olur mu ıcıme bı korku oldu yoksa yapmamalımıyız
kızlıgının zedelendıgını dusunuyorum ..
kızlar merhaba ben de yenı uyeyım ve 2 aylık evlıyım evlılıgımın ılk haftAsı acı duyuyordum o gectı ama su an ıdrar yolu enfeksıyonum var sızce etkısı olur mu ıcıme bı korku oldu yoksa yapmamalımıyız
canım ben sürekli giderim doktora sölemiştim ama o aralar başka sorunlar vardı o arada kaynadı benim dış görünüm olarak rahim temiz yumurtalıklarda temiz ama öle oluo yani dediğim gibi gaz gibi tuhaf bi ağrı ama ben onu yumurtlama dönemide diye düşünüorum mesela şu an bile yürüken ağrı yapıo enteresan bişey doktoruma zaten bilio ama rahat olmaya çalışıorum ama olmuo bakalım bilmiorum artık
tesekkurler kızlar cevaplarınız için su an antıbıyotk tedavısı göruyorum bı hafta ara verelım dedık nolur nolmaz dıye doktor pek alakası yok bırı idrar yolu bırı vajen dedı ama yıne de tedırgınlık oluyo ınsanda![]()
pamuksa o yanma bende ılk hafta oluyodu ama gectı sonra belkı cok zorluodur eşin ya da daha alışmamıştır
ooooofffff bende de oluyor.
hatta artık ilk başta girerken bile zorluk çekiyorum.
önceden öyle olmuyordu.ne yapacağım bilemiyorum.
mantar felan mı var yoksa:26::26::26:
yoksa enfeksiyon mu kaptım.akıntımda kokmaya başladı.:26::26::26:
en iyisi doktora gitmek!:44:
canım o ağrı biraz ilk başta kastığımız için olablir bide kayganlaştırıcı kullan bak gördüğün gibi bende de oluyo mantar olabileceğini sanmıyorum kaşıntı falan varsa ozaman şüphelenilebilir ozaman gidersin doktora kaşıntı yoksa biraz devam et bakalım