• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel iliki srasnda ars olanlar

Arkadaşlar bahsettiğiniz ağrılar,sancılar bende de oluyor kasıklarıma bıçak saplanırmışcasına ama anlık oluyor geçiyor.benim asıl sıkıntı ettiğim ilişki esnasında son demlerinde şiddetli bir baş ağrısı geliyor bu epeydir oluyor bana.ve bu ağrı gece boyunca sürüyor ağlatıyor benii napıcam lütfen bunu yaşayanlar varsa yazsın lütfen:kkk:

ay o ağrı bendede oluyo ama ilişki sırasında sonra geçiyo

EŞİN KREM SÜRSÜN CANIM bide ön sevişmeyi uzun tut kendini kasma derim ben :21:

ön sevişmeyi aslında yeteri kadar uzun tutuyoruz fakat şöyle birşey var içeride sanki bir duvar var oraya çarpıyor.Birde dediğim gibi kalçam dediğim (kuyruk sokumumda) en çok buranın ağrısına dayanamıyorum acaba bi sorun olduğundanmıdır.Yoksa yanlış mı deniyoruz anlayamadımki pek çok farklı türde denedik ama bilemiyorum sizlerdede kuyruk sokumnda ağrı olmuşmuydu ilk başlarda acaba ?

evet hayatım ben bir ara preseed kullananlar topiğine takıldım oradan bilgilenip almıştım bak ebay diye bir site var yurtdışından alışveriş yapman için oraya gir yaz çıkar zaten istersen yazdığım topiğe gir çünkü kullanımı farklı ilişkiye girmeden 15 dak önce içine sıkıyosun öyle bekle sonra ilişkiye giriyosun artı içine 3 mg çekip sıkıyosun bak istersen araştır ama çok faydalı almanı tavsiye ederim bununla hamile kalan arkadaşları çok biliyorum canım

çok merak ettim şimdi ya benimde bebeğim olmuyo denesemmi ki ? bi zararı olur mu ki:26:

ön sevişmeyi aslında yeteri kadar uzun tutuyoruz fakat şöyle birşey var içeride sanki bir duvar var oraya çarpıyor.Birde dediğim gibi kalçam dediğim (kuyruk sokumumda) en çok buranın ağrısına dayanamıyorum acaba bi sorun olduğundanmıdır.Yoksa yanlış mı deniyoruz anlayamadımki pek çok farklı türde denedik ama bilemiyorum sizlerdede kuyruk sokumnda ağrı olmuşmuydu ilk başlarda acaba ?

kuyruk sokumu ağrı hiç duymadım canımya misyoner yeni evliler için en uygun pozisyon ama bi doktoro görün bence hem için rahatlar:118:

Merhaba kızlar 5aylik evliyim ilişki sırasında çok ağrım oluyor ve doktora gittim fitil iltihap ilaci verdi bna geçiyor sonra tekrar başlıyor ağrı dayanılancak gibi değil bunu yaşayan var ki çözüm bulan var mı varsa nasıl aşa biliriz bu sorunu birde kayganlastirici diyorlar faydasını gören var mı yardımci olun lütfen???

kayganlaştırıcı önemli canım. su bazlı kayganlaştırıcılarla daha rahat olabilir

Kızlar merhaba ben 7 aylık evliyim ilk 6 ayım vajinusmus ile geçti bir aydır ilişkiye girebiliyorum ilk ilişkiden sonra herşey çok iyi olur sandım ama olmadı kendimi fazla kasıyorum ama girerken de git gel yaparken de çok baskı ve ağrım oluyor ilişki benim için eziyet gibi. Ön sevişmeyi uzatsak bile rahat olamıyorm. Kayganlaştırıcı kullanmama rağmen böyleyim nasıl düzeltebilirim yada nasıl geçer bu

Canım vallah maydonozun sapını kaynatcaksin iki bardak suyla ondan sonra içeceksin o suyu hiç birşeyin kalmaz

Back