Cinsel iliki srasnda ars olanlar

orgazm olan tüm bayanlar ne mutlu silere dünyanın en güzel dakiakalrı:)

ya bayanlar yardım edin. sevgilimle bir kaç gündür yüzeysel yani kızlığım bozulmadan sürtünüyoruz. ama o çok hızlı yapıyo özellikle vajina azındayken. sonra ben tuvalete gdiyorum ve idrarımı yaptıktan sonra ağrı başlıyo ve bugün 1-2 damla kan geldi nedir bunun sebebi anlamadım.

Son düzenleme:

eyvah eyvah
kan niye geliyor bilmiyorum ama bisey olmamistir herhalde
sonucta sadece sürtünmeyle bozulmaz

ama agrinin ve kanamanin sebebini anliyamadim

vajinam kuruduğu için krem sürüyoduk o yüzden mi oldu bilmiyorum.

vajinan kurudugu icin niye krem sürüyordunuzki ? yani sonucta iliski yasamiyordunuz, kuru olsa ne yaZar ?? anlamadim ben tam orasini

kayganlaşması için. sürtünürken kaymıyodu ve ben acı duyuyodum kayması için krem sürdük. bi tahriş falan mı yarattı acaba diyorum.çünkü idrarımı yaparken ve bittikten sonra sızı ve yanma oluyo

kızlıgının zedelendıgını dusunuyorum ..

kızlar merhaba ben de yenı uyeyım ve 2 aylık evlıyım evlılıgımın ılk haftAsı acı duyuyordum o gectı ama su an ıdrar yolu enfeksıyonum var sızce etkısı olur mu ıcıme bı korku oldu yoksa yapmamalımıyız

Sanmıyorum olsun ama bir uzaman danıs derim..

önce bir uzaman görünün enfeksiyon için ilaç versin sonrada hijyene dikkat edin !!

tesekkurler kızlar cevaplarınız için su an antıbıyotk tedavısı göruyorum bı hafta ara verelım dedık nolur nolmaz dıye doktor pek alakası yok bırı idrar yolu bırı vajen dedı ama yıne de tedırgınlık oluyo ınsanda

merhaba.

bende bu ağrının aynısını zaman zaman çekerim. ben bunun vücudumda biriken gazın sancı yapmasına bağlıyorum.

bir de ayaklarımı üşüttüğüm zaman meydana geliyor. Banyodan sonra belimizi ve ayaklarımızı iyi korumamız gerek.

Çünkü doktora gittiğimde bütün muayene ve tahlillerim normal çıkıyor.

alakası yok diyorsa 1 hafta ara olurmu kız):92:

Kızlar ilişkiden sonra idrarını yaparken bende de yanma oluyo bu neden acaba

pamuksa o yanma bende ılk hafta oluyodu ama gectı sonra belkı cok zorluodur eşin ya da daha alışmamıştır

ooooofffff bende de oluyor.
hatta artık ilk başta girerken bile zorluk çekiyorum.
önceden öyle olmuyordu.ne yapacağım bilemiyorum.
mantar felan mı var yoksa:26::26::26:
yoksa enfeksiyon mu kaptım.akıntımda kokmaya başladı.:26::26::26:
en iyisi doktora gitmek!:44:

pamuksa o yanma bende ılk hafta oluyodu ama gectı sonra belkı cok zorluodur eşin ya da daha alışmamıştır

canım ben bazen ara veriyorum başka sebeplerden dolayı ilişkiye girdiğim zamanlarda da ilk başta ağrı oluyo zaten kayganlaştırıcı kullanmasam asla ilişki olmuyo mecburen kullanıyorum yani öyle hergün ilişkiye giren biride değilim eşimde fazla zorlama yapmıyo kız :)))))

canım o ağrı biraz ilk başta kastığımız için olablir bide kayganlaştırıcı kullan bak gördüğün gibi bende de oluyo mantar olabileceğini sanmıyorum kaşıntı falan varsa ozaman şüphelenilebilir ozaman gidersin doktora kaşıntı yoksa biraz devam et bakalım

kızlık zarı zedelenirse kanamsı ne kadar sürer bilen var mı kızlar.

kaşıntım felan yoıkta.ilşki esnasında da yanma oluyor sanki.
ya bi de önceden böyle değildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…