Sizin düşünceniz. Ben biseksüel biri olarak 12 yaşından beri böyle düşünüyorum.Bunu yüz kadından sadece 5 i isteyebilir sanirim sizde onlardan birisiniz buyuk cogunluk istemez isteyenede normal gozle bakilmaz normal gozle bakilmazdan kastim yani cinselliğe aşırı duskun oldugunuzu felan dusunur yoksa normal durtuleri olan birisinin gercekten bu şekilde bi sekse ihtiyaci yoktur
Bunlar hep kültürel düşünceler…Size göre fantezi ola bilir bana göre sapkınlık adını merak edp sormadım bile farkindaysaniz
Siz hangi kültürel sahipsinizBunlar hep kültürel düşünceler…
Biseksuuel neSizin düşünceniz. Ben biseksüel biri olarak 12 yaşından beri böyle düşünüyorum.
Sizin düşünceniz. Ben biseksüel biri olarak 12 yaşından beri böyle düşünüyorum.
Modern olduğumdan emin olabilirsiniz, neyseSiz hangi kültürel sahipsiniz
Zaten ben de eşimle değil, tek gecelik bir gruptan bahsetmiştim. Konu çok farklıBiseksuel olmaniz grup icin gecerli bi sebeb degilde yani ben bunu zaten sizin gibi sapiklik gibi görmüyorum benim soylemek istediğim seven insan aşık insan karisini kocasini kiskanir mesela bi erkek araya 3 ncu kadin almak isterse bi nevi fantezi olarak gorebilirim ama karisini baska erkekle paylaşmak isterse bunun adi bence baska birsey yani karisik bi durum
Boşverin.Biseksuuel ne
Kendim gibi birilerini görmek güzel :)Grup seksten bahsediyosunuz siz belli ki. Favori fantezilerim arasında zaten kendileri. Teklif ettigimde oldu ne yalan söyleyim kabul etmediler. Bunda ayıp bir sey yok.
Zoofili, pedofili, nekrofili, ensest gibi hastalıklı kavramlar varken insanların fantezileri “öyk, ıyk” demek rezalet.
Normalde erkekler yanlarında erkekleri degil kadınları ister erkeklik, gururluk meselesiymis. Bunun bide gangbang olanı var. Oda ilgimi cekiyor. Önceden lez dikkatimi cekerdi. Gittikce degisiyor.
Cinsel fantazileriniz ile modern olmak ne âlâkâ düşününce bagdastiramadim daModern olduğumdan emin olabilirsiniz, neyse
SüperKendim gibi birilerini görmek güzel :)
Ay teyzecim sanane ya hacı hocalara sesiniz çıksın. Bizim cinsel fantezilerimiz sizi ne bağlıyor djskfkdkdCinsel fantazileriniz ile modern olmak ne âlâkâ düşününce bagdastiramadim da
TeyzemiAy teyzecim sanane ya hacı hocalara sesiniz çıksın. Bizim cinsel fantezilerimiz sizi ne bağlıyor djskfkdkd
fantezi ne zamandan beri sapıklık olduBu sapıklık yalnız. Düpedüz.