Cinsel hayatınızda başınıza gelen gariplikler oldu mu

Sizin düşünceniz. Ben biseksüel biri olarak 12 yaşından beri böyle düşünüyorum.

Herkesin farklı bir fantazi dünyası var. Mesela ben zencilere çok feci takmıştım, hiç de bir tanecik bile olmadı zenci sevgilim Ama benim fantaziler iki kişilik, üçlü veya daha fazla olanı istemem, benlik de değil;ama isteyeni de garipsemem.

Cevap yazmasam olmazdı, bence sapıklık...sonu gelmeyen fanteziler sınır olmalı ne demek 3.kisi şaka mi bu size kizdigimdan değil iki insan beraber olmak istiyor bedenen ruhen hazır olmak gerek içinde sevgi barindirmiyor lütfen bu tür şeyleri zevk fantezi olarak adlandirmayin herşeyin bi sınırı olmalı avrupa da böyle diye bu doğru değil insanlar neden eş seçer karşılıklı bi şeyleri yaşamak için bunun bir anlamı var lütfen uzak durun... lutfen kk üyeleri bayan arkadaşlarım normalestirmeyin böyle iğrenç şeyleri burda ergen yaşta gençlerde olabilir onlara yazık insana yapılacak en büyük aşağılama ve bir insanın kendine yapacağı en büyük saygısızlık

Grup seksten bahsediyosunuz siz belli ki. Favori fantezilerim arasında zaten kendileri. Teklif ettigimde oldu ne yalan söyleyim kabul etmediler. Bunda ayıp bir sey yok.

Zoofili, pedofili, nekrofili, ensest gibi hastalıklı kavramlar varken insanların fantezileri “öyk, ıyk” demek rezalet.
Normalde erkekler yanlarında erkekleri degil kadınları ister erkeklik, gururluk meselesiymis. Bunun bide gangbang olanı var. Oda ilgimi cekiyor. Önceden lez dikkatimi cekerdi. Gittikce degisiyor.

Sizin düşünceniz. Ben biseksüel biri olarak 12 yaşından beri böyle düşünüyorum.

Biseksuel olmaniz grup icin gecerli bi sebeb degilde yani ben bunu zaten sizin gibi sapiklik gibi görmüyorum benim soylemek istediğim seven insan aşık insan karisini kocasini kiskanir mesela bi erkek araya 3 ncu kadin almak isterse bi nevi fantezi olarak gorebilirim ama karisini baska erkekle paylaşmak isterse bunun adi bence baska birsey yani karisik bi durum

Tek eşliliği benimsemiş toplumlarda bu tip fikirler kabul görmez, görmemesine çok normal. Son dönemlerde bu konu hakkında daha açık konuşulmaya başlandı, farklı fikirler daha yüksek sesle söylenmeye başlandı buna saygı duyarım. İnsan yaşamak istediği hayatı yaşamakta özgür. Tek eşliliğin ruhsal ve bedensel sağlık açısından da daha doğru bir ilişki seçeneği olduğunu düşünürsek, çok eşli veya çok renkli bir cinsel yaşam seçen insanların zamanla karşılaşabileceği psikolojik ve bilinen ahlaki değerler anlamında yaşayabilecekleri problemleri göz önünde bulundurmaları gerketiğini düşünüyorum.

Zaten ben de eşimle değil, tek gecelik bir gruptan bahsetmiştim. Konu çok farklı

Kendim gibi birilerini görmek güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…