Cinsel hayatınızda başınıza gelen gariplikler oldu mu

corekotlu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2020
523
176
24
İyi akşamlar. Nasılsınız? Ben izniniz olursa Bi seyden bahsetmek istiyorum ancak tepkileriniz için şimdiden demek istiyorum ki “kk platformu tarafından whatsapptan profilimi çok önceden onaylattım yani gerçekten kadınım ve açacağım konu da fake tatmin olma amaçlı değil harbiden merak amaçlı soruyorum lütfen kızmayın yani saçma sapalak görürseniz soruyu diye diyorum ” ... Çiftler arası fantezileri tatlı görürüm belki gerçekten olması gereken şeyler bunlar renklendiriyor cinsel hayatı bu konuda bir çoğunuz ile hemfikir olabiliriz. Ancaak bazı fanteziler ( örnek veremicem şekilde veya akla sığmayacak değişik fanteziler var ) bu değişik fantezilerin belki bi cogunu eşlerinizden duymussunuzdur bilemiyorum ama şimdiye dek hayatıma kim girse cinsellik yaşantımız başlayınca bu yöne kayıyorlar. Hepsi böyle diyip genelleme yapmıyorum elbette yani ancak gerçektn açıkça sooramadım sormak istediğimi terbiyem izin vermedi bari böyle sorayım. Yani örnek bile veremiyorum maalesef. Yapmak istemediğiniz fantezileri eşinizden / seevgilinizden teklif aldığınız oldu mu? bu baslıkda çok dolasıyorum ama yaşşımın gencligi ve öğrenmek iistedigim bilmediklerimi size danısmakla daha iyi hissediyorm. Baslıgı nasıl yazacagımı bilemedim terbiyesizlik etmeden konuşmaya cabaladım.. :)

biriyle cinsel hayat yaşıyorsan böyle utangaç perdeler arkasına saklanmak çok gereksiz. ışıkları zifiri karanlık kapatıp üzerinizde kıyafetlerle sevişmiyorsunuz umarım yani her insanın fantazileri vardır ve bunlar çok doğal. tutup da arkadaş ortamında ya ben de patlıcan kullanmaktan hoşlanırım ehe ehe demez kimse. partnerine açık olur herkes doğal olarak. iki taraf da yapmak istiyorsa yapar, biri istemiyorsa yapılmaz geçilir. bunu sormak da ayıp sapkınca vs değildir. (gerçekten sapkın içinde çocuk hayvan vs içerenlerden bahsetmiyorum)

Ne gibi fantezi mesela?
Tam olarak neyi sorduğunuz belli değil ki açıkça sorun.

Anlamadım ki ne sormaya çalıştığını.
Her insanın fantezisi/fetişi vardır. Kimisi keşfetmiştir kimisi henüz bilmiyordur. Partnerinle bu uyumu yakaladıktan sonra bir problem yok. Yani çok genel sordun soruyu nasıl bir cevap bekliyorsun kavrayamadım.

Ne gibi fantezi mesela?
Tam olarak neyi sorduğunuz belli değil ki açıkça sorun.
Kızmayın e mi :). Şey.. (araya 3.kisi gibi (hemcins veyahut karşı cins) ya da ikimizinde tanıdıgı birini fantezilerimize düşünce olarak dahil etme gibi..) biraz muzdaribim bu konudan cinsel hayatımda sıkça bu teklifler yasadım yine oldu da :)

Doğru ve hatta keyif de veriyor açıkcası :) ancak ( 3.kisiyi faantezik anlamda dahil etme veya araya ikimizinde tanıdığı kişiyi koyma hayal etme cinselligi böyle fantezilerle yaşamak, çoğunlukla normal bi seks hayatına sahip olmak ama partnerin arada böyle bi eğilim göstermesi ) danışmak istediğim konu içeriği buydu da cekindim açıkça diyemedım :/. Acaba bu normal mi diyorum bence degıl ama normal gören sadece partnerim mi acaba

Yok kiz niye kızalım
Ama 3.kişi filan iğrenç şeyler ya uzak durun bence.

Normal olup olmadığına bir şey diyemem fantezi bu sonuçta size normal gelen şey bana gelmeyebilir. Swinger tarzı ilişkiler oldukça popüler dünyada. İki tarafta memnunsa bize bir şey demek düşmez. Herkesin kendi hayatı, kendi cinselliği.

Normal değil bu,normal karşılayan varsa da onlar da normal değildir bence. Her fantazigi denediniz de bir bu mu kaldı yani. 3lu 4lu ancak okeyde keyif verir sevişirken değil. Ayrıca bu fantazigi burda onaylayanlara göre mi evet yada hayır diyeceksiniz? Daha 21 yaşındasınız,akıl ötesi şeyleri düşünmeyi ve size bu düşüncelerle geleni bırakmanızı tavsiye ederim. Hayatımın hiçbir döneminde hayatımda olan kişiden böyle iğrenç teklifler almadim

valla şimdi şöyle bir şey var. bu eğilimler ve zevkler karşılıklı olunca güzel olur. anladığım kadarıyla evli değilsin. aranda sevgi bağı bulunmayan partnerinle eğer ki yaşamak istiyorsan yaşa tabii neden olmasın. ama arada aşk sevgi vs varsa aman aman kaç çünkü o bağ zedelenir bence. hele ki evlilikte omg!

Ben kadini sadece cinsel obje olarak goren erkeklerin bu fanteziyi istediğini düşünüyorum bi erkek karisina aşık ise böyle birseyi birakin teklif etmeyi dusunmez bile

Benim ilk evliligimde buna benzer bi olayla karsilastim esim sevisirken bi kadin tarafindan izlenmek istedigini ima etmisti bire bir aynisi degil ama en azindan benzer bi konu sanirim o zamanlar daha 18 yasindaydim ve cokta anlamamıştım

Öyle adamı yatağa değil eve bile almam

Bu sapıklık yalnız. Düpedüz.

Garip demiş değil mi????

Niye bu ülkeye bunlar oluyor Rabbim yaa

Batı'nın ilmini alın ilmini ahlak yoksunluğunu değil
Keskin ahlak anlayışı çizgilerimiz bozuldu.Fıtrata ters olan şeyler toplum yozlaşması ile artık tercih meselesi olarak görülüyor. O onun tercihi karışamıyoruz.(!) Sonra ne yöne yöneleceğini bilmeyen bir gençlik bu sarhoşluk içinde ne verilirse ne gösterilirse kabul ediyor. Garip buluyor ama kabul ediyor.

Dün arkadasa yazdım ne demiş Sezen

Ah içimizde ne aç hevesler
Arada hicaz arada caz nefesler
Bir yanımız her duruma müsait
Ne kadar uyarsa o kadar ister

Bunu yazınca belki siyasi konuşuluyor denilecek ama gençlerimiz gerçekten şaşırtıyor sürekli bir Batı hayranlığı ama batıda ilimden fenden bihaber yaşıyorlar. Tamam orada refah seviyesi yüksek ama bu 70 yıldır böyle ama biz gençken şimdiler gibi ülkemizi b.klayip yapamazdık bunu çalışır cabalardik. Gençler üçe bölünmüş biri yatıp köşeyi hemen döneyim dersinde ama bakarsan tam bir kene , biri yolunda calisiyor, bir grupda aşırı uçlara meraklı...

Fıtrata uygun olmayan şeyler hep vardı bunu biliyoruz ama önceden utanma vardı, herkesin şeysi kendineydi ama şimdi açık açık insanların değerlerine hakaret edilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…