Cinsel hayatınızda başınıza gelen gariplikler oldu mu

Ben cinsel fantezilere çok açık biriyimdir, eşimi memnun edecekse ben de çok rahatsız olmayacaksam yaparım da. Ancak bence ne olacaksa iki kişi arasında olmalı, 3. kişi benim kırmızı çizgimdir. Bunun orta yolu da yok ki, orta yol bulasın. Çok şükür ki eşimin böyle fantezileri yok ama 3. kişi fantezisine saplantılı biri olsaydı ve illa yapmak istiyorsa ayrılırdım.

Son düzenleme:
İğrenç, sapıkça, ahlaksızca diye yorum yapanlar, Netflix sex explained belgeselini izlemenizi oneriyorum.
Lotus filmin konusu neyy

Ben bazen seksi videolar izlerim grup seks bile izleyemem midem olmaz böyle birşey mi filmin konusu ?

Lotus filmin konusu neyy

Ben bazen seksi videolar izlerim grup seks bile izleyemem midem olmaz böyle birşey mi filmin konusu ?
Film degil belgesel. Cinsel fantezilerin yaygınlığı, toplum tarafindan ahlaksizca görülse bile bunun cinsel bir dürtü oldugu, altinda yatan anlamlar oldugu, (örneğin grup seksin altinda, birden fazla kisi tarafindan arzulanma isteği ve bunun tatmin ediciligi varmis.), bdsm, fetişler gibi genel olarak fanteziler üzerinde yapilan bir arastirma.

Aa izleyeyim denk gelirsem teşekkürler

Yavrum bu kesinlikle normal değil. Benim çok daha rahat ülke insanlarıyla munasebetim de oldu, asla duymadım bu veya bunun onda biri bir ima. Ki bundan sonra da duymam yani.
Çok saçma şu dediğin. Konu nasıl dönüp dolaşıp buraya gelebilir? Nereden buluyorsun sen bu adamlari? Hadi biri böyle densiz istekte bulunsa neyse , sapkın der geçersin ama birkaç kişiden duymuşsun

doğru değil üçüncü kişinin olması bunun adı fantezi değil zaten

Garip demiş değil mi????

Niye bu ülkeye bunlar oluyor Rabbim yaa

Batı'nın ilmini alın ilmini ahlak yoksunluğunu değil

doğu batıdan çok daha ahlak yoksunu.
her türlü ensest tecavüz hayvanla ilişki doğuda. hala batının ahlaksızlığı diyen insanların olduğuna inanamıyorum.

Arkadaşlar hayırdır tek ahlaklı siz misiniz? Kime ne? Herkesin fantezisi farklı. Benim de hep bir üçüncü kişi hayalim var ve asla bundan utanmıyorum.

Bunu yüz kadından sadece 5 i isteyebilir sanirim sizde onlardan birisiniz buyuk cogunluk istemez isteyenede normal gozle bakilmaz normal gozle bakilmazdan kastim yani cinselliğe aşırı duskun oldugunuzu felan dusunur yoksa normal durtuleri olan birisinin gercekten bu şekilde bi sekse ihtiyaci yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…