Lotus filmin konusu neyyİğrenç, sapıkça, ahlaksızca diye yorum yapanlar, Netflix sex explained belgeselini izlemenizi oneriyorum.
Film degil belgesel. Cinsel fantezilerin yaygınlığı, toplum tarafindan ahlaksizca görülse bile bunun cinsel bir dürtü oldugu, altinda yatan anlamlar oldugu, (örneğin grup seksin altinda, birden fazla kisi tarafindan arzulanma isteği ve bunun tatmin ediciligi varmis.), bdsm, fetişler gibi genel olarak fanteziler üzerinde yapilan bir arastirma.Lotus filmin konusu neyy
Ben bazen seksi videolar izlerim grup seks bile izleyemem midem olmaz böyle birşey mi filmin konusu ?
Aa izleyeyim denk gelirsem teşekkürlerFilm degil belgesel. Cinsel fantezilerin yaygınlığı, toplum tarafindan ahlaksizca görülse bile bunun cinsel bir dürtü oldugu, altinda yatan anlamlar oldugu, (örneğin grup seksin altinda, birden fazla kisi tarafindan arzulanma isteği ve bunun tatmin ediciligi varmis.), bdsm, fetişler gibi genel olarak fanteziler üzerinde yapilan bir arastirma.
Rica ederimAa izleyeyim denk gelirsem teşekkürler
Yavrum bu kesinlikle normal değil. Benim çok daha rahat ülke insanlarıyla munasebetim de oldu, asla duymadım bu veya bunun onda biri bir ima. Ki bundan sonra da duymam yani.Doğru ve hatta keyif de veriyor açıkcası :) ancak ( 3.kisiyi faantezik anlamda dahil etme veya araya ikimizinde tanıdığı kişiyi koyma hayal etme cinselligi böyle fantezilerle yaşamak, çoğunlukla normal bi seks hayatına sahip olmak ama partnerin arada böyle bi eğilim göstermesi ) danışmak istediğim konu içeriği buydu da cekindim açıkça diyemedım :/. Acaba bu normal mi diyorum bence degıl ama normal gören sadece partnerim mi acaba
Dur o başka mevzu, onu karıştırmamidesizlktenn başka bir şey değil. bide ağzına işemeni istesin tam olsun
sus sorma bacım bana demıştı de manyağın tekiDur o başka mevzu, onu karıştırma
doğru değil üçüncü kişinin olması bunun adı fantezi değil zatenDoğru ve hatta keyif de veriyor açıkcası :) ancak ( 3.kisiyi faantezik anlamda dahil etme veya araya ikimizinde tanıdığı kişiyi koyma hayal etme cinselligi böyle fantezilerle yaşamak, çoğunlukla normal bi seks hayatına sahip olmak ama partnerin arada böyle bi eğilim göstermesi ) danışmak istediğim konu içeriği buydu da cekindim açıkça diyemedım :/. Acaba bu normal mi diyorum bence degıl ama normal gören sadece partnerim mi acaba
Garip demiş değil mi????
Niye bu ülkeye bunlar oluyor Rabbim yaa
Batı'nın ilmini alın ilmini ahlak yoksunluğunu değil
Gayet fantezi adi da threesomedoğru değil üçüncü kişinin olması bunun adı fantezi değil zaten
Size göre fantezi ola bilir bana göre sapkınlık adını merak edp sormadım bile farkindaysanizGayet fantezi adi da threesome
Arkadaşlar hayırdır tek ahlaklı siz misiniz? Kime ne? Herkesin fantezisi farklı. Benim de hep bir üçüncü kişi hayalim var ve asla bundan utanmıyorum.