Cinsel hayatına şahit olduğum komşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dikkat etmesi için agzini hiç acmamasi, cit cikartmamasi lazim oyle bir evde cunku gece sessizlik ay dese duyacaksiniz mecbur.
İnsanlarin dogru durust cinsellik bile yaşayamadiği evleri yapmasalar keşke. Orada yaşayan herkes sifir diyalogla, agzini acmadan cinsellik yaşamak zorunda resmen. İki tarafta hakli evin duvarlari suçlu.

Kesinlikle çok haklısınız. Grup var. Bir şekilde uyarımı doğru şekilde iletmeliyim .

Keşke yapmasalar gerçekten üzgünüm. Yani burada zorunluluktan sebep yaşıyoruz. Son 1 sene kadar daha durmam gerekiyor sonra şehri terkedeceğim belki ülkeyi orası karışık tabi.

Tabiki hoş bi durum değil ne münasebet elin kadınının inintilerini benim kocam dinlesin yada ben elin adamını niye dinleyim yani haklısınız. Siz duruşunuzu bozmadan bi tatlı dille konuşun baktınız fayda etmiyor ozaman anladığı dilden de konuşursunuz. Duvarı yumruklamak,zile basıp kaçmak en kötü ev sahibine bukadar açık değil ama gece seslerinin çok geldiğini söyleyip kiracısını şikayet etmek gibi

Ne yapsın adamlar sevişmesin mi?

Öyle sesler duyduğunuzda kulaklık takıp müzik dinleyin. Ev kendi evinizse içerden yalıtım yaptırabilirsiniz. Odaların yerini değiştirmek de eğer mümkünse bir seçenek. Ama duvara vurmak değil.

Kesinlikle. Bakalım tavırları ne olcak

Sevişmek güzeldir herkes sevsin sevişsin orda sıkıntı yok. Ama canlı canlı da dinlemek
Uyarmamışsınız şikayet etme hakkınız yok. Hapşuruğunuzu duyamayabilir. Ben iyi duymuyorum mesela ıvır zıvır sesleri. Işitme testim de kusursuz çıktı. Ama algılarım kapalı sanıyorum. O da öyle olabilir.

Telefonla konuşurken bile duyulacak kadar izolasyonsuzsa eğer duvarlar komşunun pek bir suçu yok gibi bence.O kadarcık sesler bile gidiyosa %100 sizinde onlara sesiniz gidiyodur

Seçeneklerin hepsini düşündüm. Malesef mümkün olmadı hiç biri. Sevişsinler cinsel hayatın normalliginin farkındayım. Fakat özgürlük alanı sınırlanıyor birileri şahit oluyor rahatsız oluyorsa bu yanlıştır dikkat edilmesi gerekir onlarında önlem alması gerekir. Cinsel yaşam 2 kişiliktir. Neyse bakalım doğru uyarı şekli ile önce uyarıp sonra tavırlarını takipte olacağım.

Hapşırırken duyuluyor diyorsunuz. İnsanlar ne yapsın? Valla beni birisi böyle bir şey için uyarırsa gereken cevabı veririm

Doğru diyorsunuz işitme sorunları olabilir uyarmak gerek önce ama hani konu cinsellik ince hassas bir konu olduğu için şahsen utandırmamak için şimdiye kadar gitmemişimdir. Hayatımda ilk defa karşılaştığım için de ne yapacağımı şaşırdım

Hapşırırken duyuluyor diyorsunuz. İnsanlar ne yapsın? Valla beni birisi böyle bir şey için uyarırsa gereken cevabı veririm
Konu işte orada başlıyor. Ben tumm seslerini anlıyorum anlayışla karşılıyorum. Onlarda bizim günlük yaşamımızı duyuyor elbette bir kızım var.. Sessizce oturmuyoruz. Sorunum geceleri daha hassas olmuyor olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…