SormayınSaatlerce heee.. maşallah kocasına diyelim.
Duvara vurmak aslında ilk yapılabilecek fikir gibi geldi aklıma ilk o şekilde bir uyarı daha iyi olabilir çünkü çok doluyum yüzüne karşı gelirsem sinirlerine hakim olmam zor olur.Özel sesleri çıktığında duvara vursanız ya da birgün nazikçe uyarsanız. Özel sesleriniz çok fazla geliyor biraz dikkat eder mısınız falan diye
Hayır beklentim gayet normal değil mi insanlar birbirini bu şekilde rahatsız edemez. Ben canlı canlı dinlemek zorunda mıyımCanım bence de uyarmalısın, umarım dikkate alır
Hayır tabiki işte diyorum ya kadın farkında duvarın ince olduğunun ki gece gündüz yatak odasında mübarek gündüz orda çalışıyor gece de orda yatıyor malumİyide gunduz her sesi hatta twlefon konuşmasini bile duyuyorsaniz gece sessizlikte kadinin sesinin gelmesi için ayi gibi bagirmasina gerek yok.Normal bir sestir ama eviniz kötü. Siz bu derece duyuyorsaniz karşi tarafta sizin her konuşmanizi vs duyuyordur. Evde agzinizi acmiyor musunuz?
Sesler geldiğinde bir kağıda yazı yazıp kapı tokmağına sıkıştırın, zili çalın evinize girin
Evet çok haklısın. Ne kadar düşüncesiz insanlar var. Bence yüzyüze konuşup uyarmalısın duvar yumruklamak falan ne bileyim önceliğin karşılıklı konuşmak olmalı bence. O zaman daha dikkat edebileceğini düşünüyorumHayır beklentim gayet normal değil mi insanlar birbirini bu şekilde rahatsız edemez. Ben canlı canlı dinlemek zorunda mıyımevet cinsel yaşam gayet normal istediğini yap ama bu benim özgürlük alanıma dahil olursa sorun...
Kesinlikle size hak veriyorum nezaketle anlayışla yaşayan bir insanım. Dediğim gibi her sese tahammül ederim günlük yaşam normaldir. Ama geceleri artık kabus gibi olmaya başladı . Uyarıp sonrasını zaman gösterecek. Ben ev sahibiyim o kiracı. Eşimin üniversitesi bitsin son 1 sene tahammül etmek zorundayım burdan taşınacağım elbette am bu süreçte akıl sağlığım pek yerinde kalmayacak böyle giderseSinirlerinizi bozmadan nazikçe uyarmanızı tavsiye ederim ilk başta tatlı dille anlayabilecek yapıdadır belki. Sonra bi süre takipte kalın yine aynı devamsa ozaman duvarı yumruklamak dahil pek çok şeyi yapabilirsiniz ama başta bi nazikçe uyarmalısınız
insanda kendi evinde istediği gibi cinsellik yaşayamayacaksasuç duvarların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?