Cinsel hastalık çıkar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben en çok şeye takildim , ilk ilişkide oral seks yapabilmenize. Yani oral seks için sanki ileri cinsellik gerek gibi geliyor bana da. Tabi yine siz bilirsiniz.

Sevgilinizin gerçekten bir şey yaşamadığına emin olamayacağınız için dr a açıkça söyleyin bence. Ben bekarken böbreğim ağırıyor diye gittim dr annemi dışarı çıkarıp anal seks mi yaptın diye bile sordu bildiğim kadarıyla sadece oral seks için özel prezervatif bile var demek ki bir şey bulaşma ihtimali var, herpes gibi..

Hayatında hiç cinsel teması olmayan bir adama ilk kez oral yapıyorsun ve o kuru kalıyor. Oldu canım :):) o çocuk düşüncesiyle bile boşalır

Kusura bakma yarısına kadar okudum.Vallaaa sesli güldüm ilk kez böyle bir şey duyuyorum.Olamazz dediğin şey daha neler Ben de covid geçirdim hatta çok fena halde hala vücudum ağrır.Covid etkileri bunlar dediğin gibi değildir merak etme

hpv li biriyle oral seks yapılırsa ağız, gırtlak kanseri olabiliyor diye biliyorum, kadın da erkekte. cin 1, cin 2, cin 3 diye derecelendirme muhabbetleri vardı rahim ağzında. belki ağız/gırtlakta da vardır. bence jinekolojik dr a bir sorun. bide 2 ayda hemen cin 1 filan olur mu bilemicem. rahim ağzında daha uzun sürüyor hastalığın belirti göstermesi genellikle diye biliyorum. ama hpv nin gırtlak bölgesindeki tesiri belki farklıdır.

Yapmadan önce araştırıp bilinçlenseniz bu korkuları yaşamazdınız bi ders olsun bence bakın ihmale gelmiyormuş demek ki korkusu bile yeter

Hiç cinsel temas yaşamamış erkekte hpv olur mu ki

Soğuk birşeyler yemişsindir, oral yapıpta kızaran boğaz bu forumda hiç duymadim

Hpv bogazinizda degil cinsel organinizda olur. Lutfen biraz araştırın.
Bogaz agrisi Hiv virusu yapabilir ama Hiv degilsiniz korkmayin. Sizin sorununuz covid.

Soğuk birşeyler yemişsindir, oral yapıpta kızaran boğaz bu forumda hiç duymadim
Oral yapmadan 10 önce covid geçirmiştim iyileşeli 2 gün anca olmuştu. Covidde de boğazım kızarıktı ama Boğaz kızarıklığı hala geçmedi. Küçük dilimde çizilmiş çatlamış gibi duruyo doktor o önemsiz bir şey dedi. Oraldan kaynaklı bi hastalık olsa şimdiye başka belirti çıkarmıydı 3 ay oldu

Hpv bogazinizda degil cinsel organinizda olur. Lutfen biraz araştırın.
Bogaz agrisi Hiv virusu yapabilir ama Hiv degilsiniz korkmayin. Sizin sorununuz covid.
İnternetten araştırdığımda boğazda da çıkanlar gördüm. Boğaz ağrım yok sadece kızarıklık var bir de küçük dilim çatlamış gibi çizik var doktor önemsiz bir şey dedi ama

Büyük olasılıkla coviddendir..bizde covid olduk.benimde boğaz agrım geçmedi.soguk birşey icsem hemen boğazım ağrıyor..oksuruk var.oral yüzünden olduğunu sanmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…