Çok doğru.Hiç ilişki yaşamadığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Şanssızsanız diş doktoru muayenesinde bile cinsel hastalık kapabilirsiniz.. Bulaşıcı cinsel hastalıklar sırf cinsel organla kısıtlı kalmıyor.. Bin bir türlüsü var. HIV ı da mı duymadınız. Bir işe kalkışıyorsunuz bari araştırın :)
panik olmalı mıyım bu durumda? Öyle bir bulaşma olsa 3 ayda çıkarmıydı boğaz kızarıklık harici başka belirtisiHiç ilişki yaşamadığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Şanssızsanız diş doktoru muayenesinde bile cinsel hastalık kapabilirsiniz.. Bulaşıcı cinsel hastalıklar sırf cinsel organla kısıtlı kalmıyor.. Bin bir türlüsü var. HIV ı da mı duymadınız. Bir işe kalkışıyorsunuz bari araştırın :)
Evet ama bazıları hâlâ oralle cinsel hastalık bulaşmaz diyorlar? hajshahags İnanılır gibi değilÇok doğru.
Panik olmayın. Jinekoloğa gidin. Bilinçli olun.panik olmalı mıyım bu durumda? Öyle bir bulaşma olsa 3 ayda çıkarmıydı boğaz kızarıklık harici başka belirtisi
Ben hemşireyim ve enfeksiyon servisinde o kadar farklı farklı hikaye dinlemiştim ki ödev hazırlarken öğrencilikte.Evet ama bazıları hâlâ oralle cinsel hastalık bulaşmaz diyorlar? hajshahags İnanılır gibi değil
Covidden mi oraldan bi enfeksiyon oldu hangisinden kaynaklanıyordur bilmiyorum. Cinsel hastalık olsa hemen başka belirti verirmiydi 3 ay oluyoHpv virüsü, boğaz enfeksiyonu mu yaptı diyorsunuz, halis mi görüyorum?
Ciddi soruyum gerçekten sağlığım söz konusu olduğu için bu kadar endişeliyim. Ne kadar zamada belirti gösterirdi herhangi bir hastalık olsaydı. 3 ay oldu. Boğazımda kızarıklık harici hiçbir şey yok. Korkulacak bir durum var mı bilemiyorumBen hemşireyim ve enfeksiyon servisinde o kadar farklı farklı hikaye dinlemiştim ki ödev hazırlarken öğrencilikte.Konu sahibinin önceki konusuna bakınca çok ciddiye alınmalı mı bilemedim ama kamu spotu, herkese dokunmayın hemen uzak durun
Vajinal temas olmadı ama sadece ben oral yaptım. Boğaz için Kulak burun boğaz doktoru bakar diye gitmiştim. Vajinal temas olmadığı halde jinekoloji mi bakar boğazıma.Panik olmayın. Jinekoloğa gidin. Bilinçli olun.
Kendi düşüncem, covidden geriye kalmıştır yüksek ihtimal. Ama bizler doktor değiliz. Doktor olsaydık bile ekrandan muayene edemeyiz zaten. Madem doktora gittiniz, bu korkularınızı onunla da paylaşsaydınız keşke. Bu kadar endişeliyseniz enfeksiyon servisine gidip tahlil isteyin bence. Önlem almadan bir şeyler yaşadığınızı birtakım risklerden korktuğunuzu söyleyip test talep edersiniz.Ciddi soruyum gerçekten sağlığım söz konusu olduğu için bu kadar endişeliyim. Ne kadar zamada belirti gösterirdi herhangi bir hastalık olsaydı. 3 ay oldu. Boğazımda kızarıklık harici hiçbir şey yok. Korkulacak bir durum var mı bilemiyorum
korunmalı oral seks nasıl oluyor. en fazla 10 saniye süren korunmasız Oral seks yapmış bulundum.
Hpv bogaz enfeksiyonu yapmaz. Google görsellere hpv ağız içi görüntüsü yazarsanız görürsünüz.Covidden mi oraldan bi enfeksiyon oldu hangisinden kaynaklanıyordur bilmiyorum. Cinsel hastalık olsa hemen başka belirti verirmiydi 3 ay oluyo
Yaşınız kaç bilmiyorum ama şu cinselliği öcü gibi görmeyin.Lütfen bana yardım edin kafam çok karışık bilgisiz olduğum için aşırı stresliyim psikolojim hiç iyi değil.
2 buçuk ay önce biraz ağır sayılabilicek covid geçirdim. Ateş boğaz ağrısı, halsizlik bütün etkilerini yaşadım. boğazlarımda çok kızarıktı dilim bembeyazdı. 1 hafta yataktan kalkamadım. Covid geçirdikten 10 gün sonra erkek arkadaşımla buluştum. en fazla 10 saniye süren korunmasız Oral seks yapmış bulundum. Tamamen kuruydu herhangi bir sıvı aktarımı ya da ıslaklık yoktu zaten çok kısa sürdü.
Erkek arkadaşım da ben de ilk kez böyle bir şey yaptık başka bir cinsel temasımız olmadı. İkimizin de ilk sevgilisiyiz. Şüpheli biri değil yani . Bu konularda da tecrübesisiz. Onunda ilk cinsel teması benimde yani. (malesef çok pişmanım lütfen yargılamayın olan oldu çünkü kendimi fazlasıyla yargılayıp eziyet ediyorum zaten. çözüm aramaya çalışıyorum )
2 aydır da boğazımda kızarıklık var covid zamanından beri. Ama oraldan kaynaklı da olabilir mi enfeksiyon falan mı kaptım diye düşünüyorum. Kulak burun boğaz doktoruna gittim ama oral yaptığımı söyleyemedim . Doktor da hı kızarık dedi gargara verdi enfeksiyon yok şuan dedi. Ultrasonla da bi bakalım dedi. Ultrason gününü bekliyorum. Doktor başka hiçbir şey demedi covid geçirdiğimden dolayı olabilir mi diye sordum olabilir dedi. Cinsel yolla bulaşan bi enfeksiyon hastalık falan olsaydı 2 buçuk ayda belirti gösterirmiydi? Doktor cinsel yolla bulaşan bi hastalık falan olduğunu anlarmıydı bakınca ?
Kızarıklık neyden dolayıdır sizce ? Kafam çok karışık tek eşli ve ilk defa yapılan cinsel temasla cinsel hastalık olma ihtimali var mıdır
Hpv gibi ?bu durumda yoksa tamamen benim kuruntum ve psikolojik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?