Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende konuyu dün yazarken bunu bilmiyordum onun için yazdım.Bugün ilk birlikteliğimi yaşadım.Gayet yeterli geldi ve orgazm etti.Vajinismus gibi bir sorunda yaşamadım bu da keyfimi yerine getirdi.Normalde kaç olması lazım ki hiç anlamadım
Çevre değil boyudur o.Bugün ilkini yaşadım.Gayet iyiydi beni orgazm etti ve oral olsun ön sevişme olsun burdaki öneriler gibi oldu.Tabi zaman gösterecek orada ki 14 çap olsa yapamazdım çevresi o.
Konuda gayet net yazıyor ama siz öyle diyorsanız öyle olsunÇevre değil boyudur o.
Konuda gayet net yazıyor ama siz öyle diyorsanız öyle olsun
Yanlış yazmışım cevap için teşekkür ederim ama ben burda çevre yerine ne kullanabilirm ki?Bir şeklin veya nesnenin kenar uzunluklarının toplamına çevre uzunluğu denir. Şimdi bunlara bir örnek olarak kare ve dikdörtgen geometrik şekillerini ele alalım. Bildiğimiz üzere kare her kenarı eşit olan bir cisimdir. Bu karenin bir kenarı 5 cm olsun. O zaman karenin çevre uzunluğu ne kadar olur? Bunun için karenin tüm kenarlarını toplamamız gerekir.
5 + 5 + 5 + 5 = 20 cm
merak edip sormanizi anlıyorum ama cevap olarak cetvel yanında penis resmi gönderilmesi absürt değil mi?Size neresi garip geldi.Herkes biryere takılmış anlamadım neden bu kadar takıldıklarını
penisin shaftini bir silindire benzetirsek, yatay kesit bize bir daire verir. bu dairenin çevresini kenarlarını toplayarak bulamayız zira daire böyle bir yapıda değil. bunun için de harika bir formül var. çap ve pi'yi carpiyoruz. burada çevre 14 ise, çapı da 4ten biraz büyük oluyor.Bir şeklin veya nesnenin kenar uzunluklarının toplamına çevre uzunluğu denir. Şimdi bunlara bir örnek olarak kare ve dikdörtgen geometrik şekillerini ele alalım. Bildiğimiz üzere kare her kenarı eşit olan bir cisimdir. Bu karenin bir kenarı 5 cm olsun. O zaman karenin çevre uzunluğu ne kadar olur? Bunun için karenin tüm kenarlarını toplamamız gerekir.
5 + 5 + 5 + 5 = 20 cm
Matematik veya fizik öğretmeni misiniz?Beklediğim cevap buydu benide yanlış biliyorum düşüncesine getirdiler halbuki matematiğim iyidirpenisin shaftini bir silindire benzetirsek, yatay kesit bize bir daire verir. bu dairenin çevresini kenarlarını toplayarak bulamayız zira daire böyle bir yapıda değil. bunun için de harika bir formül var. çap ve pi'yi carpiyoruz. burada çevre 14 ise, çapı da 4ten biraz büyük oluyor.
değilim, sadece ortaokulda matematik eğitimi aldim.Matematik veya fizik öğretmeni misiniz?Beklediğim cevap buydu benide yanlış biliyorum düşüncesine getirdiler halbuki matematiğim iyidir
bi de erekte olup mu atmış nasıl olmuş o sırada ne düşünmüş? bence önemli bunlar bi de çevresi noluyor onu anlamdımfotoğrafı yanında cetvel ile atmış o yüzden doğru söylediğine eminim)
BoyYanlış yazmışım cevap için teşekkür ederim ama ben burda çevre yerine ne kullanabilirm ki?
O an nasıl azim ettiyseCidden bunları yaşamış olmam garip ama o an hiç garip olduğu aklıma gelmedibi de erekte olup mu atmış nasıl olmuş o sırada ne düşünmüş? bence önemli bunlar bi de çevresi noluyor onu anlamdım
Oh maşallah daha ne olsun.penisin shaftini bir silindire benzetirsek, yatay kesit bize bir daire verir. bu dairenin çevresini kenarlarını toplayarak bulamayız zira daire böyle bir yapıda değil. bunun için de harika bir formül var. çap ve pi'yi carpiyoruz. burada çevre 14 ise, çapı da 4ten biraz büyük oluyor.
Tamam işte böyle biliyorum , çevre 14 deyince oha oldum bi. Bu şekilde 14 çıkmaz ki.biyrun açıklamalı görsel jahsjsjka
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRZXu4wxK-ItBfibvFeLaZMBaOyt7PG3ic1KQ&usqp=CAU
boy ve çevre ölçümü.
çevre dünya ortalaması 12-16 arasiymis. diğer konuya da cevap vermiş olayımTamam işte böyle biliyorum , çevre 14 deyince oha oldum bi.
ya ahahaha şimdi insan penisi şöyle bi gözünün önüne getiriyor, mezurayi etrafına sarsam gelse gelse 6 cm gelir diye düşünüyor ama aslında çok daha fazlası..........Tamam işte böyle biliyorum , çevre 14 deyince oha oldum bi. Bu şekilde 14 çıkmaz ki.