• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cins kedi sahiplenme

zalal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2019
496
141
103
39
Merhaba kızlar Kütahya da ikamet ediyorum çook acil cins kedi sahiplenmek istiyorum yardımcı olursanız varsa tanıkların yavrularını maalsf ücretli veren falan talibim uygn fiyat olrsa

Merhaba kızlar Kütahya da ikamet ediyorum çook acil cins kedi sahiplenmek istiyorum yardımcı olursanız varsa tanıkların yavrularını maalsf ücretli veren falan talibim uygn fiyat olrsa
Canlılar parayla satın alınmaz! Cins merakını da anlamıyorum. Sizi aileniz özellikle mi seçerek dünyaya getirdi Sanki?

Canlılar parayla satın alınmaz! Cins merakını da anlamıyorum. Sizi aileniz özellikle mi seçerek dünyaya getirdi Sanki?
Yok estağfurullah eşim tekir olan istemiyor maalsf cins ve sokak kedilerin davranışları arasında uçurum var sanrm ondan!

Sokak(!) kedisi. Bir çok cinsten daha akıllı ve sağlıklı. Cins hayvanlar genetik bir çok hastalık taşıdıkları için çabuk hasta olmaya meyilliler 🙏🏻

Eklentiler

• FBA9AA23-F6CD-47D8-8C10-8FC01EB001EC.webp
    FBA9AA23-F6CD-47D8-8C10-8FC01EB001EC.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 39
Sokaklarda muhtaç durumda olan bir sürü kedi var onlardan birini sahiplenin lütfen bitsin artık bu cins hayvan merakı ne olur. Sizler talep ettikçe hem satılan hayvanlar eziyet görüyor hem sokaktakiler madur oluyor. Ayrıca merhametten değil de bir hevesle alınan, sahiplenilen hayvanların ya iyi bakılmadığını ya da terk edildiğini çok gördüm. Cins kedinin bakımı da zor oluyor ve çabuk hastalanıyorlar maalesef. Evinizin durumu kedi bakmaya uygunsa yüzlerce muhtaç sokak hayvani var kütahya da

Sokaklarda muhtaç durumda olan bir sürü kedi var onlardan birini sahiplenin lütfen bitsin artık bu cins hayvan merakı ne olur. Sizler talep ettikçe hem satılan hayvanlar eziyet görüyor hem sokaktakiler madur oluyor. Ayrıca merhametten değil de bir hevesle alınan, sahiplenilen hayvanların ya iyi bakılmadığını ya da terk edildiğini çok gördüm. Cins kedinin bakımı da zor oluyor ve çabuk hastalanıyorlar maalesef. Evinizin durumu kedi bakmaya uygunsa yüzlerce muhtaç sokak hayvani var kütahya da
+1 ekleme yapmayacağım lafınızın üstüne 💪 onların ki can da sokaktakiler ne acaba demeden kendimi alamıyorum. Tekir mesela dünyanın en akıllı cinsi 🥰

Buna sahiplenmek degil satin almak deniyor.Canlilar parayla satin alinamaz.Sokakta birsuru can var acliktan muhtac olan yazik degilmi onlara? Hediyelik esya degil sonucta.Siz bu sekilde sahiplendiginiz kediyi yarin sıkılinca kapi onune birakirsiniz.

Cins kedi diyorsun ucuza gelsin diyorsun ama sahiplenme diyorsun ilginc valla bunun adi satin almadir sahiplenme degil. Ayrica bir hevesle yapiyorsaniz bu isi lutfen almayin girmeyin masumun kanina. Hayvan aldim sus esyasi diye dusunmeyin bir evlat gibi bakimi var hastaligi var ilgisi var sevgisi var yeri geldi yaramazligi var. Her hali ile kabul edebilecekmisin bebegin gibi ilgilenebilecekmisin. Bu sorumluluga hazirmisiniz. Almak kolay ona sonuna kadar sahip cikabilecekmisin. Ucuza olsun demissin ya o isler okadar ucuz degil. Mamasi var kumu var duzenli asilari var ic pazazit dis parazit ilaclari var kisirlastirmaya kalkacaksin en iyi ihtimalla 600 ameliyati var. Hasta olursa kan tahlili ilaci vs bir suru seyi var. Benim bir kedim olumcul bir virus tasiyor bedeninde bagisikligi duserse allah korusun olur. Insanlardaki aids gibi dusun. Aman hayvan nede olsa olurse yenisini alirim diye dusunmeden savasacakmisiniz o iyilessin diye gerekiyorsa yurtdisinda ilac getirtip milyarlar dokecekmisiniz. Bir oglum ise astimli ozellikle bahar aylarinda yada usurse veya stress olursa nefesi tikaniyor. Gece acik vet bulup oksijen almasi icin saati 100 lira kuveze koyabilecekmisin. 15 temmuzda jet seslerinden cok etkilendi stresse girdi sonrasinda her simsek caktiginda gokgurultusunden korkmasin diye evde onun dikkatini cekmek icin saatlerce sebeklik yapabilecekmisin gerekirse. Bir cana evini acmak bu sorumlulugu getiriyor. Aman cins olsun gelene guzel gozuksun gel deyince gelsin seveyim hevesim gecince bakariz bir caresine veya bol miktarda yapilan bir sey hamileyim bebegim olacak oyuzden sahiplendirecem diyip basinizdan savmayacaksaniz lutfen bir can sahiplenin. Bunlari acik acik yazdimki nekadar buyuk bir sorumluluk oldugunu anlayin buna gore karar verin.

IMG-20191008-WA0000.webp

Bunlarda canlarim dunyalara degismem. 3u sokak kedisi biri sizin deyiminizle cins. Inanin tek farki birini sokaktan kurtariyorsun birinide kafesten ( ama kafesten kurtardigini zannederken aslinda daha fazla hapsediyorsun onlari bu ticarete yol aciyorsun. Daha sutten kesilmeden annelerinden ayrilmasina neden oluyorsun kafes kirlenmesin diye cis kaka yapmasin diye butun gun ac susus kalmalarina sebep oluyorsun) lutfen sokaktan bir can sahiplen bir cana evini acacaksan bu sorumlulugu alacaksan.

Eki Görüntüle 2550917
Bunlarda canlarim dunyalara degismem. 3u sokak kedisi biri sizin deyiminizle cins. Inanin tek farki birini sokaktan kurtariyorsun birinide kafesten ( ama kafesten kurtardigini zannederken aslinda daha fazla hapsediyorsun onlari bu ticarete yol aciyorsun. Daha sutten kesilmeden annelerinden ayrilmasina neden oluyorsun kafes kirlenmesin diye cis kaka yapmasin diye butun gun ac susus kalmalarina sebep oluyorsun) lutfen sokaktan bir can sahiplen bir cana evini acacaksan bu sorumlulugu alacaksan.
Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrulara 🙏🏻💜 son yazdığınız cümleye katılmıyorum. Cins merakı olan insanların sokaktan da kedi köpek almaması gerektiğini düşünüyorum. Ziyan olup yok olup gidiyor hayvanlar. Bırakalım sokakta yaşasınlar bu şekilde meraklı olan insanlarla olacaklarına. Biz onlara sokakta da bakarız :) zaten de almazlar sokaktan. Alacak olsa alırlar. Cins arayışına girmeyi aklına bile getirmez gerçek hayvanseverler. Ben hayatımda o kadar kedi köpek sahibi oldum. Cinsi de vardı. Asla para vermedim. Hep onun bunun hiç ettiği hayvanları hayata tutundurmaya çalıştım. Oyuncak gibi görenlerin hatalarını canlarıyla ödüyor masumlar. Yazık günah.

Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrulara 🙏🏻💜 son yazdığınız cümleye katılmıyorum. Cins merakı olan insanların sokaktan da kedi köpek almaması gerektiğini düşünüyorum. Ziyan olup yok olup gidiyor hayvanlar. Bırakalım sokakta yaşasınlar bu şekilde meraklı olan insanlarla olacaklarına. Biz onlara sokakta da bakarız :) zaten de almazlar sokaktan. Alacak olsa alırlar. Cins arayışına girmeyi aklına bile getirmez gerçek hayvanseverler. Ben hayatımda o kadar kedi köpek sahibi oldum. Cinsi de vardı. Asla para vermedim. Hep onun bunun hiç ettiği hayvanları hayata tutundurmaya çalıştım. Oyuncak gibi görenlerin hatalarını canlarıyla ödüyor masumlar. Yazık günah.
Cok tesekkur ederim. Bir ustteki yorumumuda okursaniz bunun nasil bir sorumluluk oldugunu kendimce anlatmaya calistim. Tum bu sorumluluklari almaya kadar verirse sokaktan alsin dedim. Aksi halde size katiliyorum kesinlikle almasinlar. Sizden ve tum gercek hayvan severlerden de Allah razi olsun. Onlar Allahin sessiz kullari sevgiden ve bir lokma yemekten baska dertleri olmayan bu masumlari Allahim hep iyilerle karsilatirsin insallah. :dua:

Cok tesekkur ederim. Bir ustteki yorumumuda okursaniz bunun nasil bir sorumluluk oldugunu kendimce anlatmaya calistim. Tum bu sorumluluklari almaya kadar verirse sokaktan alsin dedim. Aksi halde size katiliyorum kesinlikle almasinlar. Sizden ve tum gercek hayvan severlerden de Allah razi olsun. Onlar Allahin sessiz kullari sevgiden ve bir lokma yemekten baska dertleri olmayan bu masumlari Allahim hep iyilerle karsilatirsin insallah. :dua:
Evet okudum çok iyi özetlemişsiniz. Ben babamın bir kaç ay önce vefat eden 14 senelik köpeğimizi bir umut ameliyata belki yaşatırız diye soktuğunda, ameliyat masrafını “yarısını bu karttan çekelim, 200 de bu karttan pardon 30 lira nakit vereyim” diye diye tamamladığına şahidim. Allah ondan razı olsun. En iyi dostumu yaşatmak için elinden gelenin fazlasını yaptı. Olmadı. Ama mücadele etti. Denedi. Yani demem o ki, bu yol uzun ve meşakkatli. Büyümeyen bir bebeğe sahip olmak gibi. Yeri gelecek yaşlılıktan idrarını tutamayacak bez kullanacak. Afedersiniz ben poposunda kalan kakası ellerimle temizlediğim günleri asla unutmam. Asla da iğrenmem. Çünkü evlat o evlat. 20 günlüktü geldiğinde. Allah bu duyguyu bu merhameti taşıyan herkesten razı olsun. Çoğalmamız dileğiyle.... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eki Görüntüle 2550917
Bunlar ne tatlı ne tombikler 😍

• Beğen
Reactions: BYV
Bu kedi kişisi benim sahiplendiğim bir kedi değil mesela. Camı açık buldukça giriyor yemek yiyor gece Çıkmamak için de böyle saklanıyor evde :)

Eklentiler

• A63F6376-3A8E-4150-AAB8-01EB374FB411.webp
    A63F6376-3A8E-4150-AAB8-01EB374FB411.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 38
Evet okudum çok iyi özetlemişsiniz. Ben babamın bir kaç ay önce vefat eden 14 senelik köpeğimizi bir umut ameliyata belki yaşatırız diye soktuğunda, ameliyat masrafını “yarısını bu karttan çekelim, 200 de bu karttan pardon 30 lira nakit vereyim” diye diye tamamladığına şahidim. Allah ondan razı olsun. En iyi dostumu yaşatmak için elinden gelenin fazlasını yaptı. Olmadı. Ama mücadele etti. Denedi. Yani demem o ki, bu yol uzun ve meşakkatli. Büyümeyen bir bebeğe sahip olmak gibi. Yeri gelecek yaşlılıktan idrarını tutamayacak bez kullanacak. Afedersiniz ben poposunda kalan kakası ellerimle temizlediğim günleri asla unutmam. Asla da iğrenmem. Çünkü evlat o evlat. 20 günlüktü geldiğinde. Allah bu duyguyu bu merhameti taşıyan herkesten razı olsun. Çoğalmamız dileğiyle.... 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Basiniz sagolsun :KK43: Allah babanizdanda sizdende razi olsun evet uzun ve mesakkatli bir yol ama bunun bilincinde girdiginde ise harika bir yol Sartsiz kosulsuz sevgiyi ogrenmenin caresiz olmanin ne demek oldugunu sorumluluk almanin ogrenildigi bir yol. Benim kizim fip atlatti arka ayaklari tutmadi gozleri gormedi bir muddet. Nirmalde hep yanimizda yatardi cikamaz diye onunla yer yattim gunlerce gece uyanip nefesini kontrol ettim yasiyormu diye tuvaletini tutamadi temizledim 2 sene agzina kuru mama koymadi yasiyor sukur dedim ama kizimda hic birakmadi bizi savasti simdi paytak paytak yuruyor gozu az goruyor ama yasayor cok sukur. Boyle birsey bir can yoldasi olmak cogalmamiz dilegiyle:KK200:

Bu kedi kişisi benim sahiplendiğim bir kedi değil mesela. Camı açık buldukça giriyor yemek yiyor gece Çıkmamak için de böyle saklanıyor evde :)
Oyy kurban oldugum havalarda soguyor:KK43: ben 7. Katta oturuyorum gelme sanslari yok ama kar yagdiginda binanin kapisini acik birakiyorum en azinda giriste petek var isiniyorlar. Alin sarin sarmalayin kuzuyu o sizi secmis.

Oyy kurban oldugum havalarda soguyor:KK43: ben 7. Katta oturuyorum gelme sanslari yok ama kar yagdiginda binanin kapisini acik birakiyorum en azinda giriste petek var isiniyorlar. Alin sarin sarmalayin kuzuyu o sizi secmis.
Göndermiyorum bir yere zaten. Çişi gelince Çıkmak istiyor yapıp geliyor hemen. Geceleri özellikle bir kaç kere göndermek istedim tırmaladı beni bırakma diye :) o günden beri canı isteyince geliyor istemeyince gidiyor geziyor ama gece mutlaka geliyor :) hem aşıları da var üstelikkkk artık kısır :) 💪💪💪💪💜💜💜💜

Back
X