Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlılar parayla satın alınmaz! Cins merakını da anlamıyorum. Sizi aileniz özellikle mi seçerek dünyaya getirdi Sanki?Merhaba kızlar Kütahya da ikamet ediyorum çook acil cins kedi sahiplenmek istiyorum yardımcı olursanız varsa tanıkların yavrularını maalsf ücretli veren falan talibim uygn fiyat olrsa
Yok estağfurullah eşim tekir olan istemiyor maalsf cins ve sokak kedilerin davranışları arasında uçurum var sanrm ondan!Canlılar parayla satın alınmaz! Cins merakını da anlamıyorum. Sizi aileniz özellikle mi seçerek dünyaya getirdi Sanki?
+1 ekleme yapmayacağım lafınızın üstüneSokaklarda muhtaç durumda olan bir sürü kedi var onlardan birini sahiplenin lütfen bitsin artık bu cins hayvan merakı ne olur. Sizler talep ettikçe hem satılan hayvanlar eziyet görüyor hem sokaktakiler madur oluyor. Ayrıca merhametten değil de bir hevesle alınan, sahiplenilen hayvanların ya iyi bakılmadığını ya da terk edildiğini çok gördüm. Cins kedinin bakımı da zor oluyor ve çabuk hastalanıyorlar maalesef. Evinizin durumu kedi bakmaya uygunsa yüzlerce muhtaç sokak hayvani var kütahya da
Buna sahiplenmek degil satin almak deniyor.Canlilar parayla satin alinamaz.Sokakta birsuru can var acliktan muhtac olan yazik degilmi onlara? Hediyelik esya degil sonucta.Siz bu sekilde sahiplendiginiz kediyi yarin sıkılinca kapi onune birakirsiniz.Merhaba kızlar Kütahya da ikamet ediyorum çook acil cins kedi sahiplenmek istiyorum yardımcı olursanız varsa tanıkların yavrularını maalsf ücretli veren falan talibim uygn fiyat olrsa
Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrularaEki Görüntüle 2550917
Bunlarda canlarim dunyalara degismem. 3u sokak kedisi biri sizin deyiminizle cins. Inanin tek farki birini sokaktan kurtariyorsun birinide kafesten ( ama kafesten kurtardigini zannederken aslinda daha fazla hapsediyorsun onlari bu ticarete yol aciyorsun. Daha sutten kesilmeden annelerinden ayrilmasina neden oluyorsun kafes kirlenmesin diye cis kaka yapmasin diye butun gun ac susus kalmalarina sebep oluyorsun) lutfen sokaktan bir can sahiplen bir cana evini acacaksan bu sorumlulugu alacaksan.
Cok tesekkur ederim. Bir ustteki yorumumuda okursaniz bunun nasil bir sorumluluk oldugunu kendimce anlatmaya calistim. Tum bu sorumluluklari almaya kadar verirse sokaktan alsin dedim. Aksi halde size katiliyorum kesinlikle almasinlar. Sizden ve tum gercek hayvan severlerden de Allah razi olsun. Onlar Allahin sessiz kullari sevgiden ve bir lokma yemekten baska dertleri olmayan bu masumlari Allahim hep iyilerle karsilatirsin insallah.Allah sağlıklı uzun ömürler versin yavrularason yazdığınız cümleye katılmıyorum. Cins merakı olan insanların sokaktan da kedi köpek almaması gerektiğini düşünüyorum. Ziyan olup yok olup gidiyor hayvanlar. Bırakalım sokakta yaşasınlar bu şekilde meraklı olan insanlarla olacaklarına. Biz onlara sokakta da bakarız :) zaten de almazlar sokaktan. Alacak olsa alırlar. Cins arayışına girmeyi aklına bile getirmez gerçek hayvanseverler. Ben hayatımda o kadar kedi köpek sahibi oldum. Cinsi de vardı. Asla para vermedim. Hep onun bunun hiç ettiği hayvanları hayata tutundurmaya çalıştım. Oyuncak gibi görenlerin hatalarını canlarıyla ödüyor masumlar. Yazık günah.
Evet okudum çok iyi özetlemişsiniz. Ben babamın bir kaç ay önce vefat eden 14 senelik köpeğimizi bir umut ameliyata belki yaşatırız diye soktuğunda, ameliyat masrafını “yarısını bu karttan çekelim, 200 de bu karttan pardon 30 lira nakit vereyim” diye diye tamamladığına şahidim. Allah ondan razı olsun. En iyi dostumu yaşatmak için elinden gelenin fazlasını yaptı. Olmadı. Ama mücadele etti. Denedi. Yani demem o ki, bu yol uzun ve meşakkatli. Büyümeyen bir bebeğe sahip olmak gibi. Yeri gelecek yaşlılıktan idrarını tutamayacak bez kullanacak. Afedersiniz ben poposunda kalan kakası ellerimle temizlediğim günleri asla unutmam. Asla da iğrenmem. Çünkü evlat o evlat. 20 günlüktü geldiğinde. Allah bu duyguyu bu merhameti taşıyan herkesten razı olsun. Çoğalmamız dileğiyle....Cok tesekkur ederim. Bir ustteki yorumumuda okursaniz bunun nasil bir sorumluluk oldugunu kendimce anlatmaya calistim. Tum bu sorumluluklari almaya kadar verirse sokaktan alsin dedim. Aksi halde size katiliyorum kesinlikle almasinlar. Sizden ve tum gercek hayvan severlerden de Allah razi olsun. Onlar Allahin sessiz kullari sevgiden ve bir lokma yemekten baska dertleri olmayan bu masumlari Allahim hep iyilerle karsilatirsin insallah.![]()
Bunlar ne tatlı ne tombiklerEki Görüntüle 2550917
Bunlarda canlarim dunyalara degismem. 3u sokak kedisi biri sizin deyiminizle cins. Inanin tek farki birini sokaktan kurtariyorsun birinide kafesten ( ama kafesten kurtardigini zannederken aslinda daha fazla hapsediyorsun onlari bu ticarete yol aciyorsun. Daha sutten kesilmeden annelerinden ayrilmasina neden oluyorsun kafes kirlenmesin diye cis kaka yapmasin diye butun gun ac susus kalmalarina sebep oluyorsun) lutfen sokaktan bir can sahiplen bir cana evini acacaksan bu sorumlulugu alacaksan.
Basiniz sagolsunEvet okudum çok iyi özetlemişsiniz. Ben babamın bir kaç ay önce vefat eden 14 senelik köpeğimizi bir umut ameliyata belki yaşatırız diye soktuğunda, ameliyat masrafını “yarısını bu karttan çekelim, 200 de bu karttan pardon 30 lira nakit vereyim” diye diye tamamladığına şahidim. Allah ondan razı olsun. En iyi dostumu yaşatmak için elinden gelenin fazlasını yaptı. Olmadı. Ama mücadele etti. Denedi. Yani demem o ki, bu yol uzun ve meşakkatli. Büyümeyen bir bebeğe sahip olmak gibi. Yeri gelecek yaşlılıktan idrarını tutamayacak bez kullanacak. Afedersiniz ben poposunda kalan kakası ellerimle temizlediğim günleri asla unutmam. Asla da iğrenmem. Çünkü evlat o evlat. 20 günlüktü geldiğinde. Allah bu duyguyu bu merhameti taşıyan herkesten razı olsun. Çoğalmamız dileğiyle....![]()
Oyy kurban oldugum havalarda soguyorBu kedi kişisi benim sahiplendiğim bir kedi değil mesela. Camı açık buldukça giriyor yemek yiyor gece Çıkmamak için de böyle saklanıyor evde :)
Göndermiyorum bir yere zaten. Çişi gelince Çıkmak istiyor yapıp geliyor hemen. Geceleri özellikle bir kaç kere göndermek istedim tırmaladı beni bırakma diye :) o günden beri canı isteyince geliyor istemeyince gidiyor geziyor ama gece mutlaka geliyor :) hem aşıları da var üstelikkkk artık kısır :)Oyy kurban oldugum havalarda soguyorben 7. Katta oturuyorum gelme sanslari yok ama kar yagdiginda binanin kapisini acik birakiyorum en azinda giriste petek var isiniyorlar. Alin sarin sarmalayin kuzuyu o sizi secmis.